Digimon Guardians: פרק חמש!

Digimon Guardians: פרק חמש!

"הוא מגיע, ריי! השותף שלי מגיע!" קרא יוטה בהתרגשות ואגרופו רעד. עיניו נצצו בציפייה מאחורי עדשות המשקפת שלו. הנערים עמדו בחדר מדרגות שהואר על-ידי האור הבוהק שבקע מצג הדיג'יכלי של יוטה, השומר השני, בשעה שהדיג'יביצה שבו בקעה ושותפו של האחרון היה בדרכו מהעולם הדיגיטלי. מחוץ לבניין, שינומון שכב על הרצפה במכתש שהוא עצמו יצר כשהוטח באדמה על-ידי דוקוגומון, הדיג'ימונית האלופה שהשתוללה בעיר ביחד עם טאסקמון. "כדאי שזה יהיה אחד חזק." אמר ריי ללא קול. ואז, נעלם האור והוא יכול היה להביט בדיג'ימון שעמד מולו. "מה?!" צרח בתדהמה. "הוא כל-כך חמוד!" התמוגג יוטה וזרם חזק של דמעות פרץ מעיניו והרטיב את לחייו. הדיג'ימון הקטן בעל הפרווה שבצבע הקש והבטן הלבנה, האוזניים המחודדות השמוטות וזנב השועל שקצהו לבן, הביט בהם בשתיקה ועיני החרוז השחורות שלו נצצו. "למה?" קרא ריי בייאוש וטמן את פניו בידו. "אתה...השותף שלי?" שאל הדיג'ימון בקול מתוק והתקרב אל ריי. "מהההה?!" הזדעק יוטה. "הוא?! זה אני! אני!" הוא קרא והרים את הדיג'ימון. "יש לי דיג'ימון!" הוא מעך את היצור הקטן. "אתה חונק אותי." השתנק האחרון. "תניח אותו." הורה ריי. "אתה יודע למה אתה כאן?" שאל את הדיג'ימון לאחר שיוטה עזב אותו. "כן, המועצה כבר הסבירה לי הכל." "אני שומר כדור-הארץ, ריי אוסאקה. השותף שלי, שינומון, נמצא בחוץ וזקוק לעזרתך." "ואני יוטה טויה!" קרא השני. "וגם אני שומר כדור-הארץ!" "היי!" קרא הקטן וזינק לידיו. "אני קאבומון, השותף שלך." הוא חייך. "בואו נצא מכאן כבר." אמר ריי, והם החלו לרוץ במורד המדרגות. "טירון, הם שלחו טירון." אמר שינומון בייאוש והביט בקאבומון. "אני טירון עם עוצמה של אלוף!" אמר קאבומון בכעס. "כן! תראה להם, קאבומון!" קרא יוטה. קאבומון רץ אל טאסקמון, שהיה עסוק בניגוח קירות, וזינק לאוויר. "אוי לא." אמר ריי וטמן את פניו בידו שוב. "מעיל פרווה!" צעק הדיג'ימון הקטן. אלפי שיערות קטנות נורו ממנו כחיצים ונדבקו כגוש לכתפו של טאסקמון, ואז התפוצצו. קאבומון נחת על רגליו בשמחה, אך הדיג'ימון הגדול והירוק רק הביט בו, הניף את קרניו ושאג בקול. "ידעתי! שינומון!" קרא ריי. אבל שינומון לא היה צריך לחכות כדי לפעול, והוא כבר נסק כשקאבומון בידיו, והשאיר את טאסקמון להכות ברצפה הריקה מאויבים. "אני צריך שתטפל בה." אמר שינומון בעודם טסים מעל דוקוגומון, שהייתה עסוקה בטוויית רשת. "כוון לרשת." "מיד!" אמר קאבומון. "מעיל פרווה!" הרשת של דוקוגומון התעטפה בשיערות זהובות דקיקות. "מה לכל הרוחות...?" היא החלה, כשהשיערות התפוצצו, קרעו את הרשת וזרקו אותה משם. "עבודה טובה," אמר שינומון, וקאבומון החל לשמוח. "ועכשיו חכה פה." הראשון הניח את הדיג'ימון הקטן על אחד הגגות וצלל אל דוקוגומון. "רגע! חכה! גם אני רוצה להשתתף בקרב!" מחכה קאבומון מלמעלה. "תותח רוח!" שינומון ניסה לפגוע בעכבישה, אך הייתה מהירה מדי והצליחה להימלט. האחרונה הביטה למעלה, אל הדיג'ימון הצולל לעברה, ועטפה אותו בחוט שירקה מפיה. האחרון נחת על הרצפה וניסה להשתחרר מהכבלים, אך לשווא. "נו, נו, אז בכל-זאת לא הצלחת להימלט ממני." אמרה השנייה והתקרבה אליו כשריר נוטף מפיה. קאבומון הביט בכל מלמעלה, אבל לא ידע מה לעשות. "אני חייב למצוא את יוטה!" בינתיים, דוקוגומון הרעבה כבר כמעט ונעצה את שיניה בטרף, אלא שאז רעדה האדמה והיא הרימה את מבטה בבהלה. בתשע עיניה הירוקות הנוצצות השתקפו פניו של טאסקמון הזועם, ששעט לכיוונה. "לעזאזל!" קראה העכבישה. "אם ניאו דווימון לא היה הורג אותי בייסורים על זה, הייתי מחסלת אותך מזמן!" והיא החלה לטפס על הבניין במהירות. שינומון הצליח לקרוע את הקורים שעטפו את גופו ונסק במהירות אל מעל הדיג'ימון המסתער. "אז הם כן שליחיו של ניאו דווימון." מלמל לעצמו ועף אל ריי. "הנה הוא!" קרא יוטה והצביע. שני הנערים עמדו שם והקשיבו לסיפורו של קאבומון המבוהל, כששינומון הופיע לפתע בשמיים. "שינומון!" קרא ריי. "ריי, עוד דיג'ימונים יגיעו בקרוב." אמר השני ונחת. "מה זאת אומרת?!" התפרץ הנער. "דוקוגומון הזכירה את ניאו דווימון. הם עובדים בשבילו, ואם הוא שלח רק שני אלופים, כנראה שיבואו עוד. זה הסיבה היחידה שמסבירה למה הוא לא שלח עוד דיג'ימון על." "אולי הם נגמרים לו?" הציע יוטה, וריי ושינומון הביטו בו. "לא קונים אותם במכולת, אתה יודע..." הוא ניסה להצטדק ומשך בכתפיו.

הסוף:

אגרופו של ריי הכה על השולחן בזעם. "לעזאזל!" צעק. מאחוריו עמדו שינומון, יוטה וקאבומון, ששכב על ראש שותפו. הם היו שוב בביתו של ריי, לאחר שאיבדו את שליחיו של ניאו דווימון. "איך מאבדים משהו כמו טאסקמון?!" צעק ריי בכעס. "הדיג'יכלים לא אומרים כלום." אמר יוטה ובחן את צג הדיג'יכלי שלו. "הם יצאו מטווח הקליטה." הסביר השני. ובחוץ, קרני השמש האחרונות החלו לגווע. "לפחות המהומות הפסיקו." אמר יוטה. "זה לא מוצא חן בעיני, שינומון. יש לנו שלושה דיג'ימונים שמסתובבים בחופשיות בכדור-הארץ, וכולם כאן למטרה אחת," אמר ריי. "להרוג אותנו." השלים שותפו. הנער הנהן. "אני אסרוק את העיר במשך כל הלילה ואחפש אותם." אמר שינומון, ולאחר הנהון מצד ריי, זינק מהחלון ועף משם. "אני אלך הביתה, בטח דואגים לי." אמר יוטה והסתובב אל עבר הדלת. "יוטה," אמר ריי, והשני הסתובב בחזרה אליו. "אנשים לא אמורים לדעת על הדיג'ימונים, קאבומון צריך להסתתר." "למה?" שאל יוטה. "אלה ההוראות של המועצה. אל תמעיט בערך הכוח שניתן לך." "שמעת, קאבומון? תצטרך להישאר בבית." אמר השני לדיג'ימון שעל ראשו. "ובדרך הביתה, שים-לב לדיג'יכלי שלך. אולי הוא יקלוט את טאסקמון ודוקוגומון." "ברור." יוטה הצדיע ועזב את המקום. בחשכת הרחוב הקריר של אחרי השקיעה, הנער מיהר לביתו בריצה, וקאבומון ניסה להיאחז בו בחוזקה כדי לא ליפול. הוא תפס במשקפת שעל מצחו של יוטה, מתח אותה ועזב. "אאו!" צעק הנער ועצר במקום. קאבומון צחקק. "אל תעשה את זה יותר." אמר השני והמשיך בדרכו. "למה? זה מצחיק." "זה כואב." "זה תלוי." "תלוי במה?" "מאיזה צד אתה מסתכל על זה. לך זה כואב, אותי זה מצחיק." "אל תתחיל להתפלסף איתי, קאבומון. פשוט אל תעשה את זה." "בסדר." אמר השני. "יוטה, לאן אתה רץ?" שאל אחרי רגע של שתיקה. "הביתה, כדי שלא אאחר. אין לכם בתים בעולם הדיגיטלי?" "בטח שיש לנו, אבל הבית שלך נהרס בהתקפה, לא?" "מה? אה, לא! זה לא היה הבית שלי!" "אז מה עשית באמצע אזור מותקף ומלא בדיג'ימונים מסוכנים, כשכולם ברחו?" "אתה גורם לזה להישמע מסוכן. בסך-הכל עליתי לבניין כדי לראות את הדיג'ימונים יותר טוב." ענה הנער. "אוי." קאבומון פלט אנחה. אפילו לו נראה שיוטה מסתכן יותר מדי. שינומון ריחף מעל הבניינים וסרק את העיר בחיפוש אחר הדיג'ימונים האובדים. גם הוא עדיין תהה איך נתן להם להימלט. טאסקמון פשוט המשיך בדהרה שלו לאורך הרחוב, ולא הפיל עוד בניינים, כך שהיה קשה יותר למצוא אותו. דוקוגומון הייתה קטנה יותר וזריזה יותר, ונעלמה מזירת הקרב אחרי שטאסקמון כמעט ומחץ אותה. מתחתיו נשמע רעש חזק, ושינומון הביט למטה, אל ענן האבק. "מצאתי אתכם!" הוא החל לצלול, אך נעצר כשמהאדמה פרץ דיג'ימון סגול בעל מקדח במקום אף. "דרימוג'מון!" דרימוג'מון הגיח מהאדמה, מקדחו הענק מסתחרר במהירות עצומה. נראה שהוא לא שם-לב לשינומון, והחל להסתובב בעיר כמו תינוק שחוקר את סביבתו. הוא נראה רגוע יותר מטאסקמון, ונראה שאין בכוונתו להפיל בניינים בזמן הקרוב. זאת אומרת, עד שמישהי ראתה אותו מהחלון וצרחת בהלה נמלטה מפיה. הדיג'ימון הרים את עיניו והבחין בבת-האדם. הוא נהם בקול והמקדח שלו החל להסתובב שוב, הפעם ישר לתוך קיר הבניין. "תותח רוח!" קרא שינומון. הוא פגע בגבו של דרימוג'מון, וזה נסוג לאחור, הבחין בתוקף ונמלט אל מתחת לאדמה. "לא שוב!" צעק השני.

קורורו

New member
אהבתי ^^

רק יש את הקטע שקאבומון ננטש לו על בניין במקום להלחם - ובמקום "מחה" כתוב "מחכה". שינומון לא משתנה לטירון בשלב כלשהו?...

למעלה