Digimon Guardians: פרק 14

Digimon Guardians: פרק 14

סאנבימון חשף את שיניו ונהם. "שינומון." מלמל ריי כשהדיג'ימון קם. הדיג'ימון השמיע קולות פצפוץ מפרקי אצבעותיו. "אני בסדר, אני יכול להילחם." גנרל איירדראמון פער את פיו וירק כדור של אור אדום זוהר אל עבר השומרים. שינומון זינק מולם ועטף את גופו בכנפיו. הוא נפגע ונפל על האדמה שוב. "אור ירח כחול!" גנרל איירדראמון הצליח להתחמק תוך כדי סיבובים ופיתולים באוויר, ואז הצמיד את כנפיו הגדולות לגופו וצלל במהירות אל סאנבימון. זה זינק מעל התוקף ונחת מאחוריו, כשפניו אליו. הוא פתח את פיו. "אור ירח כחול!" הפעם, גנרל איירדראמון נפגע וכמעט התרסק, אך הצליח לנסוק שוב. "תותח רוח!" נשמעה קריאתו של שינומון מכיוון לא צפוי. איירדראמון הביט קדימה בהפתעה, והוטח באדמה כשההתקפה של שינומון פגעה בו. "טוב מאוד!" צהל יוטה והניף את אגרופו. הנחש הגדול פרש את כנפיו ועף אל עבר תוקפו, אבל זה התחמק, תפס בגרונו ולחץ עליו. סאנבימון זינק ונעץ את שיניו בבשר הגנרל, שנתונים אדומים החלו לעלות ממנו. שינומון טלטל את איירדראמון והניף אותו, והשועל הכחול עזב את אויבו וזינק לאוויר. הראשון הטיח את גנרל איירדראמון באדמה והצמיד את כפות-ידיו. "תותח רוח!" "אור ירח כחול!" "הם עושים את זה!" מלמל יוטה. גנרל איירדראמון החל לרחף במרחק של כמה סנטימטרים מעל האדמה, שינומון ריחף מעליו וחיכה, וסאנבימון לא הסיר מעליו את מבטו. הם קפאו לרגע. "סאנבימון, עכשיו!" צעק נער המשקפת לפתע. הדיג'ימון הביט בו לרגע בהפתעה, ואיירדראמון הסתער. "מה אתה עושה?!" קרא קאטסואו בכעס והכה ביוטה בכוח. הגנרל נגח בסאנבימון והעיף אותו משם. "תותח רוח!" הוא נסק וההתקפה של שינומון פספסה. מלתעותיו של הנחש נפערו וכדור של אור אדום פגע בתוקפו, שפגע באדמה בחוזקה. גנרל איירדראמון הסתובב והתכונן להכות שוב. "אור ירח כחול!" הוא לא הצליח להתחמק ונפגע, מה שהרגיז אותו אף יותר. עמודי עשן דקיקים עלו מנחיריו, ואור אדום מסנוור בקע מפיו. "שינומון, עשה משהו!" קרא ריי. "טורנדו אלוהי!" גנרל איירדראמון ירק מערבולת של גצים ולהבות אל סאנבימון. "אור ירח כחול!" קרן האור הכחולה פיצלה את הלהבות והן התערבלו סביב השועל מבלי לפגוע בו. "סאנבימון!" צעק יוטה בבהלה. שינומון צלל ובעט בגנרל בעוצמה כזו, שהעיפה אותו למרחק של כמה מטרים. הלהבות החלו לדעוך וסאנבימון זינק מתוכן כשהוא בריא ושלם, והחל לרוץ אל איירדראמון כשפיו בוקע אור כחול. שינומון נסק וכדור של אור ורוד זהר בין ידיו. "קדימה!" יוטה צפה בסאנבימון מזנק לאוויר ופיו נפער. "אור ירח כחול!" "סיים את זה!" צעק ריי. "תותח רוח!" השניים פגעו בגנרל איירדראמון, שצרח בכאב והחל להתפוגג מיד. "כל הכבוד!" קראה נקו. סאנבימון נופף בזנבותיו לעברם, והפצעים על גופם של קיטסונומון וניאמון נעלמו, והם החלו להתאושש. האיירדראמונים האחרים שעוד עופפו מעליהם צווחו וצללו אל עבר הדיג'ימונים. שינומון וסאנבימון לחמו בכולם והרגו אותם. אחד האיירדראמונים צלל אל השומרים. "להבת ענבר!" "להבי רוח!" הוא נעצר כשההתקפות פגעו בו והביט בדיג'ימונים שתחתיו. "תותח רוח!" שינומון הופיע משום מקום, פגע בו והרג אותו. "אלה כולם?" שאל ריי כשזה נחת מולו. "אין סיכוי. יש עוד מפוזרים ברחבי העיר, אני יכול להריח אותם." השיב הדיג'ימון. "אז נלך לתפוס גם אותם!" אמר יוטה וזינק על גבו של סאנבימון, שרץ ונעלם. ריי טמן את פניו בכף-ידו. "הוא שוב נעלם." התלונן. "אולי באמת כדאי שנתפצל," מלמלה נקו. "ככה נכסה יותר שטח." הנערים הביטו בה לרגע בהפתעה, ואז הנהנו בראשיהם. "אבל לכו ביחד ואל תיפרדו לרגע." אמר חום השיער לשני האחרים. "כן." נקו הנהנה בראשה בצייתנות. קאטסואו הרים את משקפי השמש שלו והן נצצו. "בואו נתפוס כמה איירדראמונים." אמר בחיוך. שינומון עקר עמוד מהרצפה, הניף אותו והכה בו בשני האיירדראמונים שצללו לעברו. הוא זרק עליהם את הנשק המאולתר וטס ישר אליהם. לאחר כמה אגרופים ובעיטות, שני הדיג'ימונים שכבו על הרצפה ובקושי הצליחו לזוז. "סיים את זה!" אמר ריי. "תותח רוח!" בוהק ורוד סנוור את הדיג'ימונים והם צרחו בכאב. "סיימנו! העיר נקייה!" קרא יוטה בשמחה כשהתקרב אל ריי, קאטסואו ונקו. קאבומון חייך אליהם מעל ראשו של הנער. "נקייה, אבל הרוסה." ריי עיקם את פניו. שלושת האחרים הביטו סביבם ועיניהם חשכו: בקושי נותרו בניינים עומדים, תמרות עשן עלו ממקומות שונים בעיר, סדקים עמוקים ביקעו את הכביש ומכוניות מפוחמות עמדו בצידי הכביש. "אני חייבת לחזור הביתה!" מלמלה נקו ורצה משם כשדמעות בעיניה. "חכי לי!" ניאמון מיהרה אחריה. "גם אני." אמר קאטסואו, הסתובב והחל להתרחק כשקיטסונומון מעופף בעקבותיו. ריי הביט בשינומון. "מה קרה?" שאל האחרון. "אני לא יודע מה לעשות. לא שמענו מהמועצה כבר זמן רב, וניאו דווימון ממשיך להתקיף את כדור-הארץ." "מה אתה חושב שצריך לעשות?" התערב הנער השני. ריי הביט באדמה וגיחך. "מה זה?" שאל יוטה. השני הרים את מבטו והביט בו. "הכי קל יהיה פשוט לתפוס את ניאו דווימון בעצמנו," "אתה רוצה להיכנס לעולם הדיגיטלי?" שאל שינומון בהפתעה. "אבל זה בלתי-אפשרי." השלים ריי. "לא בדיוק." מלמל יוטה. "מה זאת אומרת?" שאל השני. "אני וקאבומון פגשנו דיג'ימון לפני כמה זמן, איירו וידראמון," ויוטה סיפר להם את סיפורו של הדיג'ימון. בסופו, ריי ושינומון נותרו פעורי פה. "אולי אני אצליח לפתוח את השער לעולם הדיגיטלי, לשבור את המחסום." אמר יוטה. "אם הדיג'ימון הזה צודק, ואם תצליח," ריי עשה הפסקה קצרה. "זה יהיה מסוכן." "אני יודע, אבל אני מתכוון לנסות בכל-זאת, ואני אכנס ראשון אם אתה רוצה." "אתה בטוח?" "במאה אחוז." יוטה הביט בעיניו ברצינות. הוא עצם את עיניו והתרכז בניסיון לגרום למחסום להיפתח. זה היה קשה, מנוגד לאופי המחסום שחצץ בין העולמות, אבל הוא היה חייב לעשות את זה. "קדימה, יוטה." לחש ריי מאחוריו. זו הייתה שעת לילה מוקדמת, וארבעת השומרים היו מחוץ לעיר והתכוננו לעבור לעולם הדיגיטלי דרך השער שיוטה התעקש שהוא יכול לפתוח. "הוא לא יכול לעשות את זה." קאטסואו חזר על המשפט בפעם החמישית בערך מאז ששמע על הרעיון. "תכף נראה." לחש ריי בתשובה. יוטה הרגיש את האנרגיה של העולם הדיגיטלי עוטפת אותו, והדיג'יכלי שלו החל לרעוד. הוא יכול היה לעשות את זה, וזה היה הרגע. הנער פקח את עיניו, אחז את הדיג'יכלי בשתי ידיו וכיוון אותו ישר קדימה. "שער דיגיטלי, היפתח!" צעק ואור בוהק הופיע. עיניו של ריי נפערו לרווחה ולסתו נשמטה והותירה את פיו פתוח בהשתאות.

כמה הודעות (../images/Emo3.gif):

ה"סרט" הראשון של הפיק כבר כתוב. החלטתי שיהיה נחמד לכתוב מין סיפורים עם הדמויות, שהם יותר ארוכים מפרק אחד ולא קשורים בדיוק לעלילה הכללית של הסיפור, וגם מרחיבים על כל מיני דברים. יהיו שלושה
: "ההרפתקה בעולם המוזר. לבבות חופפים", שמספר על איך יוטה הגיע לעולם הדיגיטלי (הוא אמר את זה לריי כשהם נפגשו) ופגש את השותף שלו לעתיד. השני חסר שם כרגע, והוא מתרחש בעולם הדיגיטלי ומספר על הקרב של השומרים בדיג'ימון מסוכן שמערער את שיווי המשקל בעולם הדיגיטלי. האחרון הוא כמה שנים אחרי סוף הסיפור, ואני עוד לא יודע כלום ממה שיהיה בו. סוף
וואו, אני נהנה כאן. זה ממש כמו אנימה אמיתית
וליסטה, תכניסי כבר את פרק תשע למאמרים! ><

הנה פרק תשע שוב, בשביל ליסטה:

"ההתקפה האחרונה כמעט גמרה אותנו, שינומון. אין סיכוי שהיינו מנצחים את הדיג'ימונים בלי יוטה וקאבומון, וגם הם נעזרו בהרבה מזל כדי לבצע דיג'יגדילה. בלי סאנבימון, דרימוג'מון היה מחסל את כולנו." אמר ריי. "מה קורה כאן, שינומון?! אנחנו לא היינו מסוגלים להתמודד עם זה! זו לא עבודה לשומר אחד!" הוסיף בכעס. "זה וירוס בעולם הדיגיטלי, והוא ימחק בקרוב. מעולם לא היה דבר כזה, ולא היה צורך בקבוצות של שומרים עד עכשיו. ברגע שניאו דווימון יושמד, הכל יחזור לקדמותו." "חרא! הם שולחים לנו שלושה טירונים ומצפים שככה נצליח להילחם בניאו דווימון? יש לנו מזל גדול שקאבומון דיג'יגדל!" "אבל תראה את זה ככה: לפחות אנחנו יודעים שדיג'יגדילה אפשרית גם כאן. יכול להיות שגם ניאמון וקיטסונומון ילמדו." "בעבר אמרת לי שדיג'ימונים צריכים אנרגיה כדי לדיג'יגדול, אבל האנרגיה הזו לא קיימת כאן כי העולם הזה לא עשוי מנתונים. אז איך הוא עשה את זה?" "זה מציק גם לי. יוטה אמר גם שהיה בעולם הדיגיטלי. משהו לא מסתדר לי עם הילד הזה." אמר שינומון בחוסר נוחות. ריי שתק לרגע. "זה לא משנה עכשיו. מה שמשנה הוא שאנחנו לא יודעים איך לעשות את זה שוב, וגם אם יהיו לנו שני אלופים, או אפילו ארבעה, לניאו דווימון יש צבאות חזקים הרבה יותר." אמר, והשני הנהן בראשו בהסכמה. "ענה לי בכנות: אתה חושב שיש לנו סיכוי?" הדיג'ימון הרים את מבטו בהפתעה. "רק אם השומרים האחרים ילמדו לבצע דיג'יגדילה. זה הסיכוי הכי טוב שלנו. אם זה לא יקרה...ניאו דווימון יוכל להשתלט על כדור-הארץ בקלות, ואחריו יהרוס גם את העולם הדיגיטלי." "אתה חושב שנוכל לקבל תגבורת מעולמות אחרים?" "זה בלתי אפשרי. שומרים אחרים יצטרכו לעבור דרך העולם הדיגיטלי כדי להגיע לכדור-הארץ, וזה בלתי אפשרי." "יוטה הצליח." "אולי יוטה חלם שהצליח. בן-אדם לא יכול להיכנס לעולם הדיגיטלי." פסק הדיג'ימון חד-משמעית. "אבל הוא גם הצליח לבצע דיג'יגדילה בכדור-הארץ. אולי יש לו איזה קשר אל העולם הדיגיטלי." "איזה קשר? הוא רק בן-אדם. בלי ניאו דווימון הוא אפילו לא היה שומר. אני לא יודע איך הוא יודע מה זה דיג'ימונים..." צפצוף חזק קטע את דבריו וריי חטף את הדיג'יכלי מהשולחן. "לעזאזל." שינומון תפס בריי ועף דרך החלון בעקבות אפו. "הנה הוא! מה זה?!" שאל הנער והצביע אחרי כמה זמן. אור הירח המלא האיר חרק ענק שעופף מעל העיר וירה ברקים לכל עבר. "קאבוטרימון. אני יכול להסתדר איתו." אמר הדיג'ימון, הניח את ריי על אחד הגגות והמשיך לעוף. "נגרם לעיר מספיק נזק! דאג להוציא אותו מכאן קודם כל, אחר-כך תילחם!" קרא השני אחריו. "תותח רוח!" שינומון תקף והפנה את תשומת-לבו של קאבוטרימון מהעיר אליו. הוא נגח בבטנו של החרק הגדול והחל להימלט משם. קאבוטרימון שאג בקולו הצרוד ומיהר אחריו. "תותח רוח!" תוך כדי תעופה, שינומון הסתובב וירה שוב, רק כדי למשוך את החרק בעקבותיו. ריי ירד מהגג והחל לרוץ בעקבותיהם בכל המהירות. בדרך, הוא כמעט נתקל ביוטה. "ריי!" קרא האחרון ומיהר אחרי השני, שאפילו לא עצר. "איפה שינומון?" "הוא לקח את הדיג'ימון מחוץ לעיר." "רעיון טוב! איפה האחרים?" "לא יודע." הם יצאו מהעיר וראו את שינומון וקאבוטרימון נלחמים באוויר. "מה הדבר הזה? הוא ענק!" השתומם יוטה. "קאבוטרימון." אמר ריי. "אני אלך לעזור!" אמר קאבומון וזינק מראש שותפו. "חכה רגע! אתה לא יכול לעשות כלום במצב שלך!" קרא האחרון. "במצב שלי?" שאל הדיג'ימון. "תצטרך לדיג'יגדול כדי לעזור לשינומון." "או, נכון!" "אז קדימה!" קרא יוטה. קאבומון עצם את עיניו במאמץ וניסה בכל כוחו. עווית הופיעה מתחת לעינו של ריי, בשעה שהביט בדיג'ימון במבוכה. "אתה צריך ללכת לשירותים?" "מהמם חשמלי!" קרא קאבוטרימון. "תותח רוח!" השיב אויבו. ההתקפות עצרו זו את זו. שינומון טס קדימה ונגח בקאבוטרימון, ונמלט מיד כשהשני מנסה לתפוס אותו. החרק הענק הסתער ונופף בידיו לכל עבר בניסיון לפגוע בדיג'ימון המציק לו. מתחתם, יוטה וקאבומון היו עסוקים במשהו אחר: "קאבומון! דיג'יגדל!" צעק יוטה. דבר לא קרה, אך השניים לא התייאשו. הנער הניף את הדיג'יכלי שלו. "דיג'יגדל!" "עזוב את זה כבר ולך לעזור לשינומון!" אמר ריי. "אבל זה כמעט מצליח!" השיב יוטה והחל ללחוץ על הכפתורים בדיג'יכלי שלו במהירות. "קאבומון! התפתחות דיגיטלית!" "מה אתם עושים?" ניאמון הופיעה לידם ונקו אחריה. "אני מצטערת, באנו הכי מהר שאפשר." אמרה. "זה בסדר, אבל שינומון צריך עזרה." אמר ריי. "מה איתו?" נקו הצביעה אל יוטה, שצרח, הניף את הדיג'יכלי שלו ולחץ על הכפתורים לסירוגין. "האידיוט הזה עסוק בלנסות לגרום לקאבומון לדיג'יגדול."

והסוף של תשע:

נקו צחקקה. "מהמם חשמלי!" הברקים של קאבוטרימון פגעו באדמה ופערו בה חור ענק. "עשו משהו." אמר ריי. "כן!" ניאמון החלה לרוץ לעבר הדיג'ימונים הנלחמים. שינומון הבחין בה וצלל, מושך את קאבוטרימון קרוב יותר אליה. הראשון חלף ממש מעל ניאמון ונסק שוב, אבל קאבוטרימון המשיך להתקדם לעברה. ניאמון זינקה גם היא וטפריה הבזיקו. "הוא עומד לפגוע בה!" אמרה נקו ורצה אל הדיג'ימונים. "מה את עושה?!" קרא ריי אחריה. "ניאמון! צאי משם!" קראה הילדה. הדיג'ימונית הביטה אליה בבלבול ודעתה הוסחה מהקרב. קאבוטרימון פגע בה ונסק שוב. "ניאמון!" צרחה נקו בבהלה. "מהמם חשמלי!" ברקים תכולים פגעו באדמה, איפה שניאמון המעולפת שכבה. יוטה וקאבומון הבחינו בכך גם כן, ועצרו את נשימתם. "ניאמון..." לחשה הילדה וברכיה פקו. הנערים הבחינו במישהו רץ מהכיוון הנגדי, נושא משהו בידיו. פיה של נקו נפער בתדהמה. "קאטסואו!" קרא ריי. הנער נעצר מול נקו והושיט לה את החתולה המעולפת. "הנה. מזל שהגענו." הוא הביט בבוז אל ריי ויוטה. מאחוריו, שינומון וקיטסונומון עופפו מסביב לקאבוטרימון כמו יתושים טורדניים. "מה אתם עושים? למה הדיג'ימון שלך לא נלחם?" שחור השיער פנה אל יוטה. "השותף." תיקן ריי. "קאבומון עומד לדיג'יגדול לסאנבימון!" השיב יוטה. "אתה מבזבז זמן! שלח אותו להילחם!" אמר קאטסואו. "אני משיג לנו עוד כוח!" "אתה עושה ההפך! שינומון וקיטסונומון צריכים עזרה!" "אל תתערב, אתה מפריע! אנחנו צריכים ריכוז!" יוטה הרים את קולו. "היי, תירגעו." מלמל ריי. "טיפש! רק בגללך ניאמון נפגעה! קאבומון היה יכול להגיע אליה לפניי!" יוטה נשך את שפתו ושתק. "מהמם חשמלי!" קולו של קאבוטרימון הדהד תחת שמי הלילה. שינומון וקיטסונומון התפצלו והברקים הקטלניים חלפו ביניהם. "תותח רוח!" קרא שינומון. קרן האור הורודה האירה את הלילה. הנערים צפו. ניאמון החלה להתעורר. "את בסדר?" שאלה נקו. "לא היית צריכה לקרוא לה בזמן ההתקפה. הדיג'ימונים יכולים להילחם טוב יותר מבני-אדם, היא הייתה יכולה להינצל אם לא היית מסיחה את דעתה." העיר קאטסואו. הילדה הביטה בו ואז השפילה את ראשה. "אני מצטערת, ניאמון." "זה בסדר." החתולה זינקה על רגליה ושלושת זנבותיה התפתלו. "אני יכולה להילחם?" השנייה הנהנה. "אני אחזור בשלום." ניאמון חייכה אליה ורצה משם. "מה איתך?" קאטסואו פנה אל יוטה. "אנחנו קרובים." ענה השני בכעס. "יוטה," מלמל קאבומון בשקט. "אנחנו לא יכולים לעשות את זה." "מה?! אתה מוותר?!" "ניסינו כל-כך הרבה, וזה לא עובד. הם זקוקים לנו בקרב." יוטה הרים את מבטו והביט בדיג'ימונים הנלחמים. קאבוטרימון סטר לקיטסונומון והוא הוטח באדמה, ואז התחמק מתותח הרוח של שינומון ופגע גם בו. "ביחד נוכל לנצח." אמר ריי. "בסדר, אז נלחם ככה. אבל הפסדתם לוחם חזק." "שתוק כבר!" העיר קאטסואו. יוטה עמד לענות. "אני הולך!" קטע אותו קאבומון ורץ אל הקרב. שינומון הבחין בו ובניאמון, ושוב צלל. קאבוטרימון עקב אחריו. "הם מנסים את אותו תרגיל שוב?" התפלא יוטה. "ניאמון..." מלמלה נקו. "אל תדאגי, זה יצליח. הם חזקים מספיק." הרגיע אותה קאטסואו. שינומון נסק וחלף ממש מעל ניאמון, שזינקה אל קאבוטרימון הענק. "להבי רוח!" היא צעקה והכתה ברגליה הקדמיות. שני להבי אור לבן שוגרו מקצות אצבעותיה ופגעו בקאבוטרימון, שנסק ממש לפני שפגע בה. "זה עבד!" אמר ריי בשמחה. "מעיל פרווה!" קאבומון פגע בבטנו של הדיג'ימון שחלף מעליו ופוצץ אותה. "בדיוק! עבדו ביחד!" אמר ריי. שינומון כיוון לגבו של קאבוטרימון. "תותח רוח!" "להבת ענבר!" קרא קיטסונומון, שריחף לידו, וירק כדור של אש צהובה בעלת ליבה לבנה. "להבי רוח!" "מעיל פרווה!" ההתקפות של כולם חדרו את גופו של קאבוטרימון ופערו בו חור, ממנו החלו לעלות נתונים אדומים. "הם הצליחו!" קראה נקו. קאבוטרימון שאג וצרח בשעה שראשו החל להתפוגג, עד שנעלם לבסוף. הדיג'ימונים חזרו אל הנערים. "כל הכבוד." אמר קאטסואו לקיטסונומון. "זה היה קל." השיב השני. "הוא היה קשור לניאו דווימון?" שאל שחור השיער. "לא, רק דיג'ימון אלוף. ניאו דווימון היה שולח יותר מזה. לפעמים דיג'ימונים מצליחים להגיע לכדור-הארץ גם בעצמם." השיב ריי. "זו הייתה עבודת צוות טובה. זה המפתח לניצחון, תזכרו את זה." הוא העביר את מבטו מנקו ליוטה הנבוכים. "לילה טוב." והוא החל להתרחק משם. שינומון הלך אחריו מבלי להגיד מילה. האחרים נותרו מאחור לרגע ובהו בו מתרחק, עד שנעלם לגמרי.

Digi Lista

New member
שני הפרקים במאמרים../images/Emo13.gif

וקראתי את פרק 14 ואת מה שכתבת בהודעה השנייה ומעבר לזה שמדהים כמה מחשבה ויצירתיות עם חשיבה קדימה ולעומק יש לך רציתי להגיד שמאוד נהניתי ושאני מקווה שאתה לא מתכוון להפסיק

קורורו

New member
ממש אהבתי D:

תמיד יוטה יהיה היחיד שמקשר בין העולמות? (למה כל הזמן יש לי שאלות? ><)

תראי, זה כמו שאיירו וידראמון אמר.

הוא פשוט אדם שיש לו רגישות לעולם הדיגיטלי. יש כאלה בכל עולם, זו מין "מוטציה", אולי. וזה די נדיר...

Digimon Guardians: פרק 15

"שער דיגיטלי, היפתח!" ריי פער את פיו כדי לצרוח בכאב, אך שום קול לא בקע ממנו. הוא הרגיש כאילו גופו מתפרק לרסיסים ועצם את עיניו בחוזקה כנגד האור המסנוור. "ריי! ריי!" מישהו צעק לתוך אוזנו, והוא פקח את עיניו בבהלה והתיישב. ראשו נתקל בראשו של יוטה, שגחן מעליו, ושניהם פלטו צעקות כאב ושפשפו את מצחם. קאטסואו, שעמד מעל ריי ויוטה בידיים שלובות, נאנח בייאוש. נקו צחקקה, וחיפתה על פיה בידה. "איפה אנחנו?" ריי קם מהדשא. שחור השיער העביר את מבטו מן השמיים הכחולים אל עיניו החומות של ריי. "בעולם הדיגיטלי." "בעולם הדיגיטלי..." השני חזר אחריו, ואז הביט ביוטה במהירות. "זה עבד!" "כן." חייך האחרון. ארבעת השומרים עמדו והביטו סביבם. דשא ירוק כיסה את האדמה, עליו הקצרים מתנופפים במשבי הרוח הקלילים שנשבו. כמה עשרות מטרים מהם, הסתיים השדה בקצהו של מצוק תלול, ולרגליו זרם נהר רחב ורועש. "כל-כך יפה כאן." מלמלה נקו. יוטה החל לרוץ אל עבר קצה הצוק ונופף בידיו. "אני על פסגת העולם!" נקו צחקקה שוב. "שתוק כבר!" קרא קאטסואו בכעס. דיג'ימון כתום חלף מעליהם כשהוא מנופף בכנפי האש שלו. "מה זה, ניאמון?" שאלה נקו בעיניים נוצצות. "בירדראמון." השיבה החתולה. "כל-כך יפה כאן." הילדה חזרה על דבריה. "הדיג'ימונים...יפהפיים." "זו רק תוכנה, לא? אפשר לבנות אותו דבר גם במחשב." אמר קאטסואו. "אז אתה חושב שאתה בתוך תוכנה?" שאל ריי, ושחור השיער הביט בו ופתח את פיו כדי לענות. ואז, האדמה רעדה. לרגע, החבורה לא הבינה מה קורה, ואז הצוק החל להתמוטט. "שינומון!" קרא ריי. הדיג'ימון תפס בו, הרים אותו באוויר והתחמק במהירות מלהבי האור האדומים שחלפו לידו. כשהביט לאחור, ראה את התוקף השחור והגדול, דווידראמון. מעליו ריחפו עוד שני דיג'ימונים, ומאחוריו עמדו שלושה אחרים. דווידראמון הכה שוב, ולהבים אדומים נורו אל עבר שינומון, שרק התחמק שוב ושוב. "מי אלה?" שאל ריי. "שליחיו של ניאו דווימון." אמר הדיג'ימון וסגר את כנפיו כדי להגן על עצמו. שניים מהדיג'ימונים שמאחורי דווידראמון פרשו כנפיים ועפו אל שינומון. הם היו זהים לחלוטין, אך האחד שחור והשני לבן. "ציפורן קפואה!" קרא האחרון, דווימון קרח. שינומון התחמק בזריזות, רק כדי לקבל אגרוף בפניו מידו המתארכת של הדיג'ימון השחור, דווימון, שהכה בו מהצד השני. "אני לא יכול להילחם כשאתה בידיים שלי." מלמל שינומון. ריי הביט אל הנהר שתחתיהם. "עזוב אותי." "מה?!" הדיג'ימון סגר את כנפיו שוב. "עזוב אותי! אני אשחה לחוף, ואתה תוכל להילחם!" אמר הנער. השני עזב אותו והוא נפל אל המים הקרים. "תותח רוח!" דווימון התחמק ושלח את ידו קדימה. "ציפורן מוות!" אויבו תפס בידו, סובב את התוקף סביבו פעם אחת וזרק אותו על דווימון קרח, שהיה בדרכו אליו. השניים נפלו על האדמה. "או, יש לו כוח." אמרה דיג'ימונית שחורה שריחפה באוויר בהתרשמות. "למה את מחכה?!" צרח הדיג'ימון הקטן שהתעופף סביבה. "תירגע, דמידווימון, אני מטפלת בזה. כנף אפלה!" מתחת לדיג'ימונים הנלחמים, ריי נאבק בזרם כדי להגיע לחוף. הוא לא הצליח לראות או לשמוע איש מהאחרים, ולא ידע מה עלה בגורלם. הנער ניסה להיאבק בזרם הסוחף, אך לשווא. הוא הרגיש כיצד המים מושכים אותו למטה, ממלאים את פיו וריאותיו. ואז, משהו צלל כאבן במים לידו, וכעבור רגע, ידיים חזקות נכרכו סביב גופו של הנער. הוא הביט לאחור וראה את שינומון, שצלל למים יחד איתו. מלמעלה, הדיג'ימונית השחורה הביטה במים. "הם ברחו." "אבל אנחנו חייבים לרדוף אחריהם! אנחנו חייבים לתפוס אותם!" אמר דמידווימון, שריחף סביבה. "אה," היא ביטלה את דבריו בנפנוף יד קליל. "אין לי כוח למרדפים. עוד נתפוס אותם." "אבל, ליידי דווימון!" השני כמעט התחנן. "אני זה שצריך למסור את הדיווח לניאו דווימון! מה אני אגיד לו?!" "שאיבדת אותם." הדיג'ימונית הקרויה ליידי דווימון אמרה. "אבל..." היא תפסה בשני המחושים שעל מצחו של הדיג'ימון הקטן וקירבה אותו אל פניה, כך שיכול היה להרגיש את נשימותיה. "אל תגיד לי מה לעשות, דמידווימון." סיננה בארס וזרקה אותו משם. וחבורת הדיג'ימונים הסתלקה מהמקום. מתחתיהם, שינומון וריי הוציאו את ראשיהם מעל פני המים ונשמו נשימה עמוקה. הדיג'ימון הביט למעלה, ולאחר שוידא שהדיג'ימונים נעלמו, החל לשחות אל החוף. הוא טיפס על הגדה ועזב את ריי, שהביט סביבו בחיפוש אחר השומרים האחרים. "יוטה! נקו!" צעק בקול. "קאטסואו! הם נעלמו." אמר לשינומון לאחר רגע של שקט. "ודאי נסחפו עם הזרם." אמר שינומון. "נלך עם הזרם עד שנמצא אותם." והם פנו ללכת. "ריי אוסאקה!" הקריאה עצרה את השניים במקומם, והם הביטו בדובר מעבר לכתפם. "האגאנמון." אמר הנער. "איפה היית עד עכשיו?" "אתם צריכים לבוא איתי." "אנחנו הולכים לחפש את האחרים." חום השיער הצביע לכיוון שאליו זרם הנהר. "אתם הולכים לכיוון השני." הדיג'ימון הלבן החווה בידו לכיוון השני. "זאת הוראה מהמועצה." "ואיפה היא הייתה עד עכשיו?" ריי שילב את ידיו על חזהו, ונראה שהוא כועס. "למועצה יש עיסוקים אחרים." "והם לא כוללים אותנו, נכון? "תפקידה של המועצה לשמור על השלום והשקט בעולם הדיגיטלי, שלום כדור-הארץ מופקד בידיך." "אני לא יכול לעשות את זה לבד." "מונו לך עוזרים." הנער שתק לרגע. "והם עלולים למות בלי ההשגחה שלי. אני צריך למצוא אותם." "המועצה תחליט, כשתיפגשו. ועכשיו, בואו איתי." השניים המשיכו להתלבט, ולבסוף, אנחת ייאוש נמלטה מפיו של ריי. "קדימה, אנחנו מאחרים, ושני העולמות בסכנה." האיץ בהם האגאנמון. במקום אחר שכב נער מעולף, ואת עיניו מכסה משקפת שחייה. לידו עמד דיג'ימון קטן ופרוותי, שטלטל אותו בכוח וניסה נואשות להעירו. בהמשך הזרם, משטח של דגים צבעוניים שחה במימיו של נחל שקט, שמקורותיו בנהר הרחב, ונשא ילדה בהירה חסרת הכרה, ולצידה חתולה שהביטה בה בדאגה. לידן שחה דיג'ימון לבן וכתום שיער. על ראשה של גבעה, שלמרגלותיה זרם הנהר, קאטסואו הביט אל השמש דרך משקפי השמש השחורות שלו. קיטסונומון נחת לידו. "מצאת אותם?" שאל שחור השיער. הדיג'ימון נענע בראשו לשלילה. "חרא." קילל השני. "חרא עמוק." השלים קיטסונומון.

רק כי ביקשת../images/Emo3.gif פרק 16!

יוטה פקח את עיניו באיטיות. "יוטה! אתה ער!" נשמעה קריאת שמחה לצידו. הוא הביט בקאבומון לרגע, וחייך. "איפה אנחנו?" "לא יודע, נסחפנו לכאן אחרי שנפלנו לנהר." הנער התיישב בבהלה. "כן! עכשיו אני זוכר! מה קרה?" "אני לא יודע, אני רק יודע שהתעוררתי לידך לפני כמה דקות." "איפה האחרים?" הדיג'ימון משך בכתפיו, ויוטה הביט במי הנהר בעצב. נער המשקפת ושותפו הלכו בשדה בעל עשב גבוה, שהגיע עד ברכיו של יוטה ומעל ראשו של קאבומון. "ריי! ריי!" צרח הנער. "אנחנו חייבים למצוא אותם." חשב והחל לרוץ. "היי, חכה לי!" צעק הדיג'ימון המופתע ומיהר אחריו, מפלס את דרכו בעשב הגבוה. "ריי! נקו! תענו לי! איפה אתם?!" יוטה נעצר לפתע, וקאבומון נתקל בו ונפל לאחור. "למה עצרת?" שאל. "זה שדה פתוח. אם הם היו כאן, היינו רואים אותם. אין כאן מאחורי מה להסתתר." מלמל חום השיער. "אולי דיג'ימונים אחרים ראו אותם." "זה רעיון מצוין! נשאל דיג'ימונים אחרים!" הנער התעודד מיד. "אתה יכול להריח משהו?" "כן, ישר קדימה." וקאבומון הוביל בשעה שהוא מרחרח את האוויר. "זה עוד רחוק?" שאל יוטה אחרי זמן מה של הליכה. "נראה שכן." "אולי עם סאנבימון זה יהיה מהר יותר." "זה רעיון טוב." אמר הדיג'ימון בחיוך. "אז קדימה!" קרא הנער והניף את הדיג'יכלי שלו. קרן של אור כחול בוהק פגעה בקאבומון וכיסתה אותו לגמרי. היא הפכה לעמוד של נתונים כחולים שהחלו להסתחרר סביב הדיג'ימון. "קאבומון, דיג'יגדל ל..." הוא החל מרחף באוויר, עיניו ופיו נפערו ואור לבן זהר מתוכם. גופו של קאבומון נקרע והותיר מאחוריו גוף עשוי רשת של אור כחול, והנתונים התחברו אליה ויצרו דיג'ימון חדש: מתוך מערבולת הנתונים הכחולים התנשא דיג'ימון כחול בעל פרווה מבריקה, שלושה זנבות ועיניים בורקות ועמוקות. "סאנבימון!" "מעולה! בוא נזוז!" יוטה זינק על גבו של הדיג'ימון, וזה החל לרוץ. הוא דהר דרך העשב, מהיר כמו הרוח, טיפס במעלה גבעה ושעט במורד, אל עבר הכפר הקטן שבאופק. בכפר, הדיג'ימונים הביטו אל כתם הצבע הכחול מתקרב אליהם במבטים חוששים. הוא התקרב במהירות ונעצר בפתח הכפר, פרוותו מבריקה. דיג'ימון מוזר קפץ מגבו. "מה זה? איזה מין דיג'ימון זה?" הלחישה עברה מדיג'ימון אחד לשני ברחבי הכפר. דיג'ימון דמוי צמח צעד קדימה. "אני פלוראמון, ראש הכפר. מי אתם?" "שמי סאנבימון..." השועל עשה צעד אחד קדימה, והדיג'ימון נדרך. סאנבימון נעצר, ומערבולת של נתונים כחולים הסתחררה סביבו בשעה שהפך שוב לקאבומון. "אני שומר, מכדור-הארץ." "שומר?" "אני יוטה טויה, וקאבומון הוא השותף שלי." הנער הציג עצמו. "בן-אדם?" שאל פלוראמון. "כן." אמר יוטה בחיוך מתנצל ושפשף את עורפו. "בני-אדם לא יכולים להיכנס לעולם הדיגיטלי." "אבל אני כאן." חום השיער פרש את ידיו. "נשלחתם על-ידי ניאו דווימון?" "מה?! לא! אנחנו כאן כדי לעצור אותו!" יוטה מיהר להתגונן. "באנו מכדור-הארץ עם עוד שומרים כדי להילחם בניאו דווימון, אבל איבדנו אותם. אולי ראיתם בני-אדם נוספים?" שאל קאבומון. "לא, לא חלפו כאן בני-אדם נוספים. אין לכם מה לחפש כאן." "וואו, הם ממש חשדנים." מלמל יוטה לקאבומון. "אתה בטוח?" האחרון פנה שוב אל פלוראמון. "בטוח. עכשיו לכו." יוטה וקאבומון הסתובבו והחלו להתרחק משם באכזבה. "מה נעשה עכשיו?" שאל הנער אחרי כמה דקות. "שומר! חכה!" השניים הסתובבו אל הדיג'ימון ארוך האוזניים שרץ לעברם. "טריירמון!" אמר קאבומון. "שומר! אל תלך!" הדיג'ימון המתנשף נעצר מול יוטה. "מה קרה?" שאל זה. "אנחנו צריכים עזרה!" הנער וקאבומון החליפו מבטים מבולבלים. "כולם בכפר מפחדים, אבל אנחנו באמת צריכים עזרה." "תתחיל מההתחלה." אמר יוטה. "לפני כמה זמן, דיג'ימון בשם ארקאדימון טירון הופיע בכפר שלנו, ואמר שאנחנו צריכים לבנות לו טירה, לעבוד ולהילחם בשבילו. פלוראמון לא הסכים, אבל ארקאדימון טירון היה חזק מדי, והכריח אותנו לעשות מה שהוא רוצה. הוא עשה את זה לעוד כמה כפרים בסביבה, ועכשיו כולם עבדים שלו. פלוראמון מפחד, בגלל זה הוא גירש אתכם מהכפר, אבל אם אתם שומרים, אתם היחידים שיכולים לעזור לנו." הסביר טריירמון במהירות. "שמעת עליו?" הנער שאל את שותפו. זה נענע בראשו, ויוטה משך בכתפיו. "נעשה את זה בכל-זאת. אמרת שהוא רק טירון? אין בעיה!" עיניו של טריירמון נצצו. "אבל תצטרך להראות לנו איפה הטירה שלו." "כן! נלך עכשיו!" אמר הדיג'ימון והחל לרוץ. "קאבומון..." הנער הביט בדיג'ימון. "לא שוב." נאנח קאבומון. סאנבימון רמס את העשב ברגליו בשעה שרץ לעבר טירתו של ארקאדימון טירון, שהשקיפה על האזור מראש גבעה. "אתה יודע אם ארקאדימון טירון קשור לניאו דווימון?" שאל יוטה. טריירמון נענע בראשו מצד לצד, אוזניו הארוכות מתנופפות מאחוריו ומצליפות בנער. "אנחנו נשחרר אתכם ואת הכפרים האחרים משלטון הדיג'ימון הזה." הבטיח האחרון. הדיג'ימון הקטן השמיע צהלת שמחה והניף את אגרופו, ויוטה עשה בדיוק כמוהו. "יש שומרים." אמר סאנבימון. "גאזימונים." טריירמון הביט בשני הדיג'ימונים שעמדו בצידי הדלת, וכל אחד מהם אוחז חנית. "אני אטפל בהם." הוא נעמד על רגליו. "אתה בטוח שתסתדר?" שאל הנער. "אתם פשוט תפרצו פנימה ותמצאו את ארקאדימון טירון. ברגע שתחסלו אותו, כל המשרתים שלו יברחו." הסביר הדיג'ימון. "שמעת אותו, סאנבימון. אל תעצור!" הגאזימונים הביטו זה בזה בבלבול למראה הדיג'ימון הדוהר לעברם, ואז העבירו את חניתותיהם למצב אופקי. סאנבימון רץ ישר קדימה וזינק מעל השומרים המופתעים. טריירמון זינק מגבו ופרש את אוזניו, כך ששימשו לו כמו מצנח, ופתח את פיו, שאור ירוק בקע ממנו. "פיצוץ ארנבת!" יוטה הגן על פניו בידיו בשעה שהשועל שבר את דלתות העץ הכפולות והעיף שבבי עץ לכל עבר. הוא נחת במסדרון אבן קריר ולא עצר לרגע. הנער שעל גבו הביט לאחור בדאגה מסוימת, אבל סאנבימון פנה וטריירמון נעלם מעיניו. הדיג'ימון הגדול עצר, ויוטה הביט בו. "יהיה לנו קל יותר לעבור במסדרונות בצורת הטירון שלי." הוא אמר, והפך שוב לקאבומון. "אבל איך תילחם בארקאדימון טירון ככה?" שאל הנער. "נחצה את הגשר כשנגיע אליו." הדיג'ימון זינק על ראשו והתמקם בנוחות. "מה זה אומר?" "שתתחיל ללכת, יש לנו גשר לחצות!" "אני הולך, אני הולך." הוא התקדם בשקט במסדרונות האפלים, טיפס בגרמי מדרגות וחלף ליד פסלי אבן של אבירים, להם קרא קאבומון, "נייטמון". האור היחיד שהאיר את דרכם בקע מהחלונות הצרים והבודדים שהיו קבועים בצדו החיצוני של המסדרון. "יוטה..." לחש קאבומון בבהלה לפתע. "ראיתי את זה." יוטה נעצר והביט בצל המתקדם אל עבר הפינה. עוד רגע, ודיג'ימון ורוד נגלה לעיניהם. היה לו זנב ארוך ודק, שתי קרניים ומה שנראה כצבתות ענקיות ואדומות במקום כפות-ידיים. הוא הרים אליהם את עיניו הדקות והאדומות והביט בהם במבט מפחיד. "חיכיתי לכם." הקול הדהד במסדרון. "ארקאדימון טירון, באנו לכאן כשומרי כדור-הארץ, במטרה להפסיק את שלטון הרודנות שלך בכפרי הסביבה ובדיג'ימונים המסכנים!" קרא יוטה באומץ. "יש לי הרגשה שלא היית צריך לעשות את זה." מלמל הדיג'ימון שעל ראשו. "אז בואו נתחיל." לחש ארקאדימון טירון ונקש בצבתותיו.

קורורו

New member
יאיייי ../images/Emo3.gif

על מה מתערבים שטריירמון הוא המרושע בסוף? *פראנואידית*

למעלה