Digimon Guardians 22

Digimon Guardians 22

"ריי!" קרא יוטה. "קאטסואו!" קראה נקו. השומרים הלכו ביער הגדול וקראו בשמות חבריהם, אך אלה לא ענו או הופיעו. "ידעתי שהיינו צריכים להמשיך עם הנהר ההוא. ככה בטוח היינו מוצאים אותם." אמר הנער. "אולי נחפש את הנהר הזה?" הציעה הילדה. "אין סיכוי שנמצא אותו. העולם הדיגיטלי מלא בנהרות." אמרה ניאמון. "ריי!" קרא יוטה לפתע והקפיץ את כולם. "תענה כבר!" "הוא היה עונה אם הוא היה שומע אותך." אמר קאבומון, שישב על הראש חום השיער. "אם היינו יכולים להגיע למקום גבוה ולהשקיף על כל האזור..." מלמל הנער. "מה ההר הכי גבוה בסביבה?" שאלה נקו. "אני לא מכירה את הסביבה הזו, אבל אפשר לחפש הר ולנסות לטפס עליו." השיבה השותפה שלה. ובעודה מדברת, הם הגיחו מבין העצים ומצאו את עצמם מול חומת סלע שהתנשאה גבוה מעליהם. "טוב, אני חושב שמצאנו הר." אמר יוטה. "איך אנחנו אמורים לטפס על הדבר הזה?" שאלה השנייה והביטה למעלה. "ככה." אמרה ניאמון והחלה לטפס בעזרת טפריה. רעידת-אדמה פתאומית הפילה אותה ישר לידיה של נקו המבוהלת, וסלעים מצלע ההר החלו ליפול. הארבעה התרחקו במהירות והרעידה פסקה. "מה זה היה?" שאלה הילדה. קאבומון רחרח את האוויר. "זה דיג'ימון!" הוא אמר. "איפה?" שאל שותפו. "שם." הדיג'ימון הצביע, והנער החל לרוץ. "יוטה, חכה!" קראה השנייה והחלה לרוץ אחריו. הם חזרו לתוך היער ומצאו את הדיג'ימון: "מינוטארומון!" קראה ניאמון וזינקה מידיה של נקו. לרגלי הדיג'ימון הגדול שכב דיג'ימון פצוע, ונראה שהשני עמד להרוג אותו. הוא הניף את ידו בעלת אגרוף הברזל והתכונן להכות באויבו. "היי, עצור!" קרא יוטה. מינוטארומון הביט בו ונשף עשן מנחיריו. "בוא לכאן, דיג'ימון מכוער שכמוך!" המשיך הראשון. "יוטה, אולי לא כדאי שתעליב אותו." התערבה נקו. הדיג'ימון בטש ברגלו באדמה, הרכין את ראשו בעל קרני השור ורץ קדימה. "מתקפת לחימת השור!" "זוז מהדרך!" קראה הילדה. קרן של אור כחול בוהק פגעה בקאבומון וכיסתה אותו לגמרי. היא הפכה לעמוד של נתונים כחולים שהחלו להסתחרר סביב הדיג'ימון. "קאבומון, דיג'יגדל ל..." הוא החל מרחף באוויר, עיניו ופיו נפערו ואור לבן זהר מתוכם. גופו של קאבומון נקרע והותיר מאחוריו גוף עשוי רשת של אור כחול, והנתונים התחברו אליה ויצרו דיג'ימון חדש: מתוך מערבולת הנתונים הכחולים התנשא דיג'ימון כחול בעל פרווה מבריקה, שלושה זנבות ועיניים בורקות ועמוקות. "סאנבימון!" "אור ירח כחול!" צעק השועל. הוא פגע במינוטארומון, וזה עצר במקומו בזעם. "ותישאר שם!" קרא יוטה לעברו. "רעידת הצד האפל!" קרא מינוטארומון ונעץ את אגרוף הברזל שלו באדמה. זו שוב רעדה, ונקו כמעט נפלה, אבל השומר השני תפס אותה. "לכו וטפלו בליאומון." סאנבימון החווה בראשו לעבר הדיג'ימון הפצוע. "אתה בטוח שלא תצטרך עזרה?" שאלה ניאמון. "כן." מינוטארומון הסתער שוב, הניף את אגרופיו והכה. השני זינק ונחת מאחוריו, הוא הסתובב ואור כחול בוהק בקע מפיו. "אור ירח כחול!" הדיג'ימון הגן על עצמו בעזרת אגרוף הברזל שלו, שספג את המכה. הוא הסתער, הכה בסאנבימון והפיל אותו. אז בעט בו בכוח והעיף אותו על אחד העצים. "רעידת הצד האפל!" ההתקפה של מינוטארומון הפילה את העץ שעליו התרסק השועל עליו, והוא נמחץ תחתיו. "סאנבימון!" קרא יוטה בבהלה. הדיג'ימון השני החל להתקרב אל האלוף הפצוע בצעדים איטיים. הנער המבוהל הביט סביבו במהירות והבחין באבן שנחה ליד רגלו. הוא הרים אותה במהירות וזרק אותה על ראשו של מינוטארומון. זה עצר וסובב את ראשו באיטיות כדי להביט בו. "בוא לכאן!" קרא השומר וזרק עוד אבן, ואחריה עוד אחת. הדיג'ימון נהם בזעם וענן של עשן נפלט מנחיריו. הוא הסתובב והחל להתקדם אל עבר הארבעה במבט מאיים. ניאמון התייצבה מול ליאומון והשומרים. "אל תתקרב!" הזהירה, אבל מינוטארומון לא הקשיב. "להבי רוח!" הדיג'ימון פשוט המשיך להתקרב, כאילו בכלל לא הותקף. "אני לא יכולה לעשות את זה ככה, אני חייבת לדיג'יגדול." אמרה החתולה. "אז קדימה." אמרה נקו והניפה את הדיג'יכלי שלה. אבל מינוטארומון נעץ את אגרוף הברזל שלו באדמה. "רעידת הצד האפל!" והארבעה נפלו. הוא התקרב אל ניאמון, הרים אותה כדי להביט בה מקרוב, ואז זרק אותה משם כאילו הייתה איזו בובת סמרטוטים והמשיך להתקדם לעבר יוטה המפוחד. "אתה תמות על זה, ילד חצוף." נהם מבעד לשיניו. "אגרוף מלך החיות!" נשמע קולו של ליאומון, וראש אריה עשוי מאור כתום זוהר פגע בחזהו של מינוטארומון. הוא הביט באויבו הקודם והחל להתקדם לעברו. האחרון שלף את חרבו והתכונן להילחם. "ליאומון, אתה לא במצב להילחם!" קראה ניאמון. אבל דיג'ימון האריה הניף את חרבו והכה. השני חסם את ההתקפה באגרוף הברזל שלו, והלהב ניתז מעליו והדף את התוקף לאחור. הם נאבקו כך לרגע, אבל ליאומון פשוט לא יכול היה לפגוע באויבו. "בעיטה מרסקת!" הבעיטה המסובבת שלו נתפסה על-ידי מינוטארומון, והוא הונף באוויר והוטח באדמה. הדיג'ימון השני דרך על ראשו ונעץ אותו עמוק יותר באדמה. אז פנה אל השומרים. "ניאמון! קומי!" קראה נקו. מינוטארומון הרים את אגרוף הברזל שלו כדי להכות בה, אבל משהו פגע בצלעותיו והוא נפל. זה היה סאנבימון, שחזר לקרב. הוא הביט בשותפו. "יוטה, אני צריך שתתרכז ותעניק לי את כל כוחך." אמר. הנער נראה מבולבל. "אתה זוכר את מילותיו של איירו וידראמון? שומר והשותף שלו מקושרים דרך הלב. אני צריך את הכוח שבלב שלך כדי לדיג'יגדול שוב." "לדיג'יגדול שוב?" "כן, זו הדרך היחידה בה אוכל להביס אותו. התרכז, ותעל את הכוח שלך דרך הדיג'יכלי, כמו שעשית כשפתחת את השער הדיגיטלי. אני צריך את העזרה שלך." "כן." אמר יוטה והנהן בראשו, ואז עצם את עיניו ואחז בדיג'יכלי שלו בשתי ידיו. בינתיים, מינוטארומון הסתער שוב וניסה להכות באויבו הכחול, אבל זה זינק ונחת ליד ליאומון. הוא נופף בזנבותיו מעליו, ואבקה כחולה נשרה מהם וריפאה את פצעיו. "אור ירח כחול!" קרא סאנבימון. השני הדף את המתקפה באגרוף הברזל שלו שוב והסתער. "מתקפת לחימת השור!" שאג והרכין את ראשו. קרניו זהרו באור בוהק. "הוא עומד לשפד אותו!" קראה ניאמון. "קדימה, יוטה!" קראה נקו. "סאנבימון!" יוטה פקח את עיניו וכיוון את הדיג'יכלי אל שותפו. "דיג'יגדל על!" קרן של אור כחול בקעה מחזהו ופגעה בצג הדיג'יכלי, שהחל כולו לזהור באור כחול ולרעוד ללא שליטה. "סאנבימון! דיג'יגדל על ל..." ברקים של אור כחול הבזיקו סביב סאנבימון, וחלקם פגעו בו. במקומות בהם פגעו הופיעו חלקי מתכת: אחד על ירכו הקדמית, אחד על צלעותיו וחלק דמוי מסכה עטף את מצחו ואוזניו הארוכות והגיע כמעט עד קצה אפו. על חזהו הופיע לוח שריון ומגבו בקעו שני להבים קצרים וחדים כתער. כפות רגליו האחוריות הפכו מתכתיות, וטופריהן התארכו. על גבו צמחה רעמה ארוכה, כחולה כהה, ובין קצות שלושת זנבותיו נמתחו זרמי חשמל דקיקים. הדיג'ימון שאג בקול ובאישוניו הכחולים הבזיקו ברקים. "סאנבימון מתכתי!"

המשך וסוף:

דיג'ימון העל זינק מעל מינוטארומון, עשה סלטה באוויר ונחת מאחורי אויבו, בפניו אליו. האחרון הסתובב וענן עשן בקע מנחיריו בשלישית בשעה שחרק את שיניו בזעם. "גם עכשיו לא תוכל לנצח אותי!" הדיג'ימון שאג והחל לרקוע באדמה שוב ושוב. "אני אהרוס אותך." אמר סאנבימון מתכתי בשקט וברקים החלו לבקוע מגופו. "פעימה אלקטרו-מגנטית!" הוא צעק, והברקים הכחולים זינקו מגופו והכו במינוטארומון בעוצמה. ההתקפה הייתה מהירה כל-כך, עד שהוא לא הספיק אפילו לנסות להתגונן, וכל שנותר היה לו לעשות היה להתפוגג בפיצוץ חזק. "הוא כל-כך חזק." לחשה נקו בהשתאות. "הוא מדהים!" צרח יוטה ועיניו נצצו. "מדהים!" סאנבימון מתכתי הביט אליו בחיוך. "זה היה אחד קל." ובמילים אלה, נתונים כחולים עלו ממנו והוא הפך, במקום לקאבומון, לדיג'ימון עגול וצהבהב, חסר ידיים או רגליים, בעל פנים לבנות, אוזני שועל ארוכות, זנב שועל פרוותי ועיניים גדולות בצבע כלשהו בין חום לאדום. "מה...?" נדהם יוטה. נקו כיסתה על פיה בידיה, ומאחוריהן נשכה את שפתה בבהלה מהולה בתדהמה. "הוא השתמש ביותר מדי כוח, וחזר לצורת האימונים שלו, לפני שלב הטירון. הוא לא קאבומון יותר." הסביר ליאומון, וכולם הביטו בו. "אני קורומון!" אמר הדיג'ימון, ומבטי כולם חזרו אליו. "אז הדבר הזה יהפוך לקאבומון?" שאל יוטה. "אני לא דבר!" השיב כדור הפרווה בכעס. "כן, בדיוק כמו שקאבומון דיג'יגדל לסאנבימון. שימור האנרגיה של צורת הטירון לא לוקח מאמץ רב, אז הוא יוכל להישאר בצורה הזו." הסביר ליאומון. קורומון זינק לידיו של שותפו, וזה תפס אותו. "אתם השומרים?" שאל הדיג'ימון השני. "כן." השיבה נקו בהנהון. "רק שניים? אתם תצטרכו עזרה כדי להביס את ניאו דווימון." האריה חייך ונעץ את אגודלו בחזהו. "אני אעזור לכם." "תודה!" "אני חייב לכם על שהצלתם את חיי." "מי זה היה בכלל?" שאל יוטה. "אויב ותיק, שאיכשהו הצליח לדיג'יגדול לצורת על. עכשיו בואו נמצא את ניאו דווימון." "קודם, אתם צריכים לראות את אדון היער." נשמע קול משום מקום. החבורה הביטה סביבה בבהלה, ועיניה החדות של ניאמון קלטו את הדובר. "שם!" היא אמרה. אחד העצים החל לנוע, וכשיצא מבין העצים האחרים התגלה כדיג'ימון. עוד דיג'ימונים כמוהו יצאו מבין העצים, ועל פניהם מבטים זועמים. "וודמונים." אמר ליאומון. "בואו איתנו. צ'רימון כבר ייטפל בכם." אמר אחד מהם. השומרים וליאומון הצמידו גביהם אלה לאלה, והתכוננו להילחם בדיג'ימונים.

Digi Lista

New member
קראתי../images/Emo13.gif

העלילה והניסוח שלך מצליחים לסחוף ולעניין,אני מאמינה שאם תמשיך בכיוון הכתיבה תוכל להגיע להישגים כי יש לך כישרון

Digimon Guardians 23

"אדון היער לא יאהב את התוכניות שלכם לגבי ניאו דווימון." אמר הוודמון הדובר. "ואני מניח שאנחנו לא נאהב את אדון היער." יוטה עיקם את אפו. "תתכוננו לברוח." אמר ליאומון בשקט, והשומרים הביטו בו. הדיג'ימון הכה באגרופו לעבר הדובר. "אגרוף מלך החיות!" וראש אריה כתום שוגר אל עבר הוודמונים. "רוצו!" האחרים ברחו לכיוון הנגדי, אך מיד נתקלו בחומה של וודמונים כועסים. אחד מהם החל להכות בשני ענפים מחודדי קצוות שצמחו מכתפיו, מעל לידיו הקטנות, והשניים התחמקו מהם במהירות. נקו נפלה לאחור ופניה החיוורות הביטו באימה בחיוך המפחיד שעל פניו של וודמון. ניאמון זינקה להגן על שותפתה, ושרטה את קליפת הדיג'ימון בציפורניה. הוא נסוג לאחור והיא נחתה מולו, מנענעת את זנבותיה באיום. "לכי לעזאזל, חתלתולה!" קרא זה וניסה למעוך אותה תחת כנפיו הכבדים. השנייה התחמקה בזריזות וזינקה לאוויר. "להבי רוח!" צעקה, והדיג'ימון זינק לאחור ולא נפגע. "קורומון, תעשה משהו! אתה לא יכול לתקוף?" שאל יוטה. כדור הפרווה הצהוב זינק מידיו ונחת מול הוודמונים. "מה...?" שאל אחד מהם במבוכה. "בועות פרווה!" קרא קורומון ונשף סילון של בועות צהובות מפיו. "זה אפילו לא מדגדג." אמר אחד הוודמונים. "בוא נראה מה תגיד על זה!" ומתוך מסך הבועות הגיח פרצופו הזועם של יוטה, שזינק לעבר וודמון באגרוף מונף. הוא הכה, והדיג'ימון איבד לרגע את שיווי משקלו ועשה צעד אחד לאחור. "יוטה!" קראה נקו בדאגה. הוודמון הניף את הנער מעל האדמה. "ניאמון!" קראה הילדה. קרן של אור כחול בוהק פגעה בניאמון וכיסתה אותה לגמרי. היא הפכה לעמוד של נתונים כחולים שהחלו להסתחרר סביב הדיג'ימונית. "ניאמון, דיג'יגדל ל..." היא החלה מרחפת באוויר, עיניה ופיה נפערו ואור לבן זהר מתוכם. גופה של ניאמון נקרע והותיר מאחוריו גוף עשוי רשת של אור כחול, והנתונים התחברו אליה ויצרו דיג'ימונית חדשה: מתוך מערבולת הנתונים הכחולים התנשאה דיג'ימונית גבוהה בעלת שלושה זנבות, ובקצה כל אחד רעמה כחולה. חצי גופה העליון היה לבן, חזה מכוסה ברצועת בד כחולה, ועל צלעותיה וכתפיה פסים כחולים. לרגליה הכחולות נעלה סנדלים שחורים וגבוהים, שהגיעו כמעט עד הברך. אוזניה היו חתוליות וגדולות, ושיערה כחול, קוצני וקצר. על פרקי ידיה ענדה אזיקים גדולים בצבע כחול, שעליהם חרוטות אותיות מוזרות ושחורות. היא קפצה את אגרופיה שחורי הטפרים. "ניאוומון!" האור המסנוור גרם לוודמון לכסות את עיניו בענפיו המחודדים, שהיו כמו זוג ידיים שני. כשהזיז אותם מעיניו, הכה בו אגרופה של ניאוומון, והוא עזב את השומר. זה קם על רגליו והביט בדיג'ימונית בהשתאות. "זו ניאמון?" שאל את הילדה. היא הנהנה בחיוך. "מוחץ עצי!" קרא וודמון ותקף. ניאוומון הסיטה את שני הענפים ששוגרו לעברה בשתי מכות זריזות ואז זינקה לאוויר ובעטה בתוקף בכוח שהעיף אותו לאחור. "מי הבא?" שאלה וקפצה את אגרופיה. אחד הוודמונים זינק לעברה, אבל עף לאחור כשראש אריה זוהר פגע בו. השומרים הביטו בליאומון, שהתקרב אליו ומדי פעם הציץ לאחור כדי לשמור על גבו מפני הוודמונים המתקרבים. "הם רבים מדי בשביל שניים." אמר. "שלושה!" קרא קורומון. "אתם חייבים להינצל." המשיך השני. "ומה איתך?" שאל יוטה. "אני אשאר כדי לעכב אותם. זה לא משנה אם אני אמות, אתם חייבים לחיות ולקיים את גורלכם." "לא, ליאומון! אני לא אראה את זה שוב!" התערבה נקו. "ניאוומון, קחי את השומרים מכאן והגני עליהן במקרה והוודמונים יצליחו לעבור אותי. אני אשאר כדי לעכב אותם." "כן." הסכימה הדיג'ימונית. "אני אשאר איתך כדי לעזור!" אמר קורומון והעלה על פניו מבט נחוש. מעגל הוודמונים סביבם התהדק. "שברי אותם!" אמר ליאומון. "רוח החתול הצייד!" קראה ניאוומון. הוודמונים שחסמו את דרכם נפגעו, חלקם התפוגגו, חלקם נפלו. אלה שלא נפגעו, זינקו לצדדים בבהלה. "בירחו!" צעק ליאומון, והחבורה החלה לרוץ. יוטה תפס באוזנו של קורומון והחל לברוח. "אבל, יוטה!" צרח הדיג'ימון בכאב כשדמעות עומדות בעיניו. הוודמונים ניסו לרדוף אחרי הארבעה, אבל ליאומון חסם את דרכם, שלף את חרבו וחשף את ניביו.

המשך וסוף:

נקו המשיכה להביט לאחור, אך הדיג'ימונים כבר נעלמו. ניאוומון הובילה ויוטה אחריה, מצמיד את שותפו לגופו ביד אחת, ומושך אותה בידו השנייה. לולא הוא, הייתה נשארת מאחור כדי לעזור לליאומון. "אתה בטוח שלא יקרה לו כלום?" שאלה את השני. הוא הביט אליה וחייך. "הוא רק מעכב אותם בשבילנו. ברגע שהוא יתחיל להיחלש הוא יברח, ולפי איך שהם נראים, לא נראה לי שהם רצים מהר יותר. אני צודק, ניאוומון?" מבטו עבר אל גבה של הדיג'ימונית. "אל תדאגי, נקו." אמרה האחרונה מבלי להסתכל לאחור. הנער הביט בילדה בחיוך שוב. "אמרתי לך." הם הגיחו לקרחת יער קטנה, וניאוומון מיד סרקה את הסביבה. כשהביטה אל האחרים, ראתה שהם ניצבים ממש ליד עץ עבה במיוחד, בעל חור גדול בגזעו החלול. "אנחנו חייבים להסתתר עד שהסכנה תעבור." אמרה הדיג'ימונית. "היכנסו לתוך הגזע." הארבעה ישבו בתוך גזע העץ, צמודים זה לזה, וחיכו. נראה לחבורה שעברו שעות, כשלמעשה עברו רק כמה דקות. ואחרי כמה דקות אלו של שקט, וודמון חלף לפני העץ וסרק את הסביבה. במהלך כמה הדקות הבאות, עוד וודמונים הגיחו לקרחת היער וסרקו את הסביבה. "אני שונא את זה. אנחנו חייבים להילחם." סינן יוטה. "אני אתקוף אותם בהפתעה," לחשה ניאוומון. "ואתם תברחו לכיוון השני, שם נמצא ליאומון." "מה אם הוא..." החלה נקו. "הוא לא." קטעה אותה הדיג'ימונית. "הוא נמלט, הוא היה חייב." ונשמע כאילו היא מנסה לשכנע את עצמה בכך. בינתיים, קרחת היער הקטנה התמלאה בוודמונים עצבניים. "לעזאזל, איפה הן?!" אחד מהם נעץ את אחד מענפיו באדמה בזעם, וכשהניף אותו שוב, גושי אדמה עפו לאוויר. "אני עומדת לתקוף. ברגע שהן יתרכזו בי, אתם תברחו." לחשה ניאוומון. "אני לא משאירה אותך מאחור." מלמלה הילדה. "אני חזקה יותר מליאומון, אני אצליח." השיבה השנייה. היא חיכתה לרגע, הידקה את לסתותיה זו לזו, וזינקה מתוך העץ בצרחה: "רוח החתול הצייד!" החתול עשוי הלהבות עטף אותה, ויללת זעם חתולית נשמעה. "בואי!" אמר יוטה, תפס בידה של נקו וזינק מתוך גזע העץ החלול. הוא פנה אל הכיוון ממנו באו והחל לרוץ בכל המהירות. "חכו לי!" קורומון החל לקפוץ בעקבותיהם. "ניאוומון!" צרחה נקו, אבל יוטה רק אחז בידה וגרר אותה משם. "חכו לי!" צרח כדור הפרווה שמאחוריהם. "נקו!" הוא זינק בכל כוחו, והילדה תפסה אותו בידה הפנויה והצמידה אותו לגופה בעוצמה מוחצת עצמות. מבין העצים הגיחו עוד וודמונים וחסמו את דרכם. "תצטרכו לעבור דרכנו." אמר אחד מהם. "מוחץ עצי!" קרא אחר. הוא הרעיד את האדמה והחבורה נפלה. "בועות פרווה!" תקף קורומון. "שתוק כבר, כדור פרווה." אמר וודמון אחד והנחית את אחד מהענפים שצמחו מכתפיו על הדיג'ימון הקטן. הענף היה חלול, והאחרון נלכד בפנים. "ניאוומון!" צרחה נקו. "כאן!" הדיג'ימונית זינקה לאוויר מאחד הענפים עליו ישבה, ופרשה את כל ארבעת גפיה. סביבה הופיע חתול עשוי להבות כחולות. "רוח החתול הצייד!" היא צעקה, והושיטה את ידיה ורגליה קדימה. החתול צלל אל הוודמונים, וכמה מהם זינקו לעברו. "מוחץ עצי!" ההתקפות של הדיג'ימונים המופתעים חדרו דרך חתול הלהבות והם נפגעו והתפוגגו מיד. ניאוומון נחתה מול השומרים. "שחרר את הדיג'ימון." אמרה. הוודמון שלכד את קורומון עמד לענות, אבל קול אחר קטע אותו, קול זקן, מונוטוני ועתיק: "מספיק עם הלחימה ביער שלי." מבין העצים הגיח דיג'ימון גדול בצורת עץ, צמרתו מלאה דובדבנים אדומים וביד אחת מתוך שש, הוא אוחז מקל הליכה. מעל פיו היה שפם עשוי עלים וגזעו היה מלא קפלים וקמטים, סמל לעתיקותו. הוודמונים הרכינו ראשיהם ברגע ששמעו את קולו. הם מיד את זיהו את אדון היער החזק, צ'רימון. "כשאמרתי שתביאו את השומרים, התכוונתי שתביאו אותם, ולא שתילחמו בהם ותפגעו ביער שלי." אמר הדיג'ימון. עיניו הצהובות וחסרות האישונים, שהיו ממוקמות בשני חורים בגזעו, הביטו בשומרים. "אני אדון היער הזה, וניאו דווימון גייס אותי לצבאו כדי לשמור על האזור מפני אנשים כמוכם. עכשיו, אני אפטר מכם אחת ולתמיד, בשם ניאו דווימון. אני צ'רימון, אבל אתם יכולים לקרוא לי מלאך המוות." הוא חייך חיוך חושף שיניים, חיוך נורא ואכזרי, חיוך של התרצות עצמית ושמחה לאיד.

קורורו

New member
נו, אני חוזרת על עצמי ../images/Emo3.gif

אהבתי מאוד. יש כמה מקומות של שגיאות הקלדה ("כנפים" במקום "ענפים", "הן" במקום "הם". כמה פעמים.) אבל אין הערות ^^

קורורו

New member
שורה שביעית:

"לכי לעזאזל, חתלתולה!" קרא זה וניסה למעוך אותה תחת כנפיו הכבדים.

אה, בגלל זה לא מצאתי. אז ליסטה,

לפני שאת מכניסה את פרק 23 למאמרים תודיעי לי ואני אפרסם את התיקון.

לבקשת מאיה: Digimon Guardians 24

"כשליחו של ניאו דווימון, אני אאלץ להרוג אתכם בגלל דברי הבגידה שלכם. הדיג'ימונים שלכם יהפכו לנתונים תחת ידיי." אמר צ'רימון. נראה שיוטה עמד להתפרץ עליו, אך השתתק כשהדיג'ימון המשיך בדבריו: "זהו גורלם של הבוגדים בניאו דווימון. יש לכם רק סיכוי אחד להימלט ממני ומצבא הוודמונים שמקיף אתכם, והוא להיכנע." "אין סיכוי!" צעק יוטה בכעס. "ואתה תיתן לנו ללכת אם ניכנע?" שאלה נקו. דיג'ימון העץ הגדול חייך חיוך מרושע. "אם תיכנעו, אני אתן לכם לשרת אותי ולעבוד לצידו של ניאו דווימון. אם לא, תמותו." "תכף נראה!" קרא הנער. "אם לא תמותו עכשיו, ניאו דווימון יהרוג אתכם. הוא לא יציע לכם את ההצעה להישאר בחיים. הציידים שלו יצודו אתכם כמו חיות, ויהרגו אתכם בזה אחר זה." אמר צ'רימון. הילדה בלעה את רוקה והביטה בניאוומון, שהביטה בה ונענעה בראשה לשלילה. "רוח החתול הצייד!" קראה הדיג'ימונית. "ערפל אשליה!" אמר הדיג'ימון השני. ערפל קריר התפזר סביבו ובלע את חתול האש של ניאוומון. "זה לא יעזור, אין לכם דרך להביס אותי, מלבד להצטרף אליי." "ההפחדות האלה לא יעבדו עלינו." יוטה שילב את ידיו על חזהו. "חברכם מת." המילים האלה גרמו לשומרים להחוויר. "ליאומון ניסה להתנגד לי, ומת. אני נותן לכם את ההזדמנות לחיות." "הוא לא..." גמגמה נקו. "ליאומון לא..." "לך לעזאזל!" שותפתה הסתערה וניסתה לתקוף את הדיג'ימון במכות, אך הוא הכה בה במקל ההליכה שלו והפיל אותה לאחור. "ניאו דווימון נתן לי כוח שאתם יכולים רק לחלום עליו. הדיג'ימונים שלכם יוכלו להיות חזקים פי עשרה ממה שהם עכשיו. אתם לא תהפכו לשומרי כדור-הארץ, אתם תהפכו לאדונים שלו." העיניים הצהובות נצצו מתוך חורי הגזע בהם היו קבועות. "הצטרפו לצבאו של ניאו דווימון." "לא נראה לי." יוטה עיקם את אפו. "אז תמותו." השיב צ'רימון. השלושה שתקו לרגע. ניאוומון הביטה בנקו, אבל זו רק הביטה בעיניו המפחידות של דיג'ימון העל בפנים חיוורים. "אין לדיג'ימונית שלכם כוח שיכול להתמודד איתי. אני חזק כמעט כמו ניאו דווימון, ומפקד על צבא שלם של אלופים, שלא ייתנו לכם לצאת מכאן בחיים. תבחרו את הגורל שלכם." אמר האחרון. השתיקה המשיכה. הוודמונים החליפו מבטים משועשעים והתלחשו ביניהם. האם מילותיו של מנהיגם יספיקו כדי להפחיד את השומרים, ולגרום להם לבגוד בחבריהם ובעולמם? או שהם אמיצים יותר ממה שהם נראים? האם הם יילחמו, או יצטרפו לשורותיו של ניאו דווימון? "אנחנו נילחם עד המוות!" יוטה קפץ את אגרופו והביט לאחור, אל נקו. היא מצמצה פעם אחת בעיניה הסגולות והמפוחדות, וכשפקחה אותן שוב, מבט של נחישות נצץ מתוכן. "ניאוומון!" קראה. "רוח החתול הצייד!" האלופה תקפה. "וודמון!" צעק צ'רימון. כמה וודמונים זינקו קדימה מבלי להסס וספגו את ההתקפה, ובכך נהרגו למען אדונם. "פצצת דובדבנים!" תקף האחרון. ניאוומון הגנה על עצמה בידיה, אבל הפיצוצים שיצרו הדובדבנים שנורו מצמרתו של אויבה העיפו אותה לאחור והיא כמעט נפלה שוב. "תקפו!" הגיעה הפקודה, והוודמונים זינקו לפעולה. הוודמון שלכד את קורומון הניף את הענף שלו וזרק את הדיג'ימון הקטן על יוטה. "מוחץ עצי!" הוא הכה, אבל הנער השתטח והתוקף פספס. "בועות פרווה!" צעק קורומון. "רוח החתול הצייד!" צעקה ניאוומון. חלק מהוודמונים מתו, אבל הוחלפו מיד על-ידי עוד וודמונים שפסעו מבין העצים. נראה שהיער מלא בהם, וכולם ניסו לפגוע בשומרים. "תתרכזי בצ'רימון!" אמרה נקו. שותפתה הנהנה אליה וזינקה לאוויר. היא בעטה בכוח, אבל אויבה חסם את המכה עם המקל שלו, והדיג'ימונית נחתה מולו. "פצצת דובדבנים!" צעק צ'רימון. הפעם השנייה לא חיכתה, והתחמקה בזריזות. הדיג'ימון רץ לעברה במהירות מפתיעה והחל להכות בה בששת אגרופיו המחוספסים והחזקים. זו ניסתה להתגונן, אך המכות החזקות הכריעו אותה והיא נפלה לאחור. העץ הגדול רמס אותה תחת השורשים הרבים ששימשו לו כרגליים, והדיג'ימונית נאבקה כדי לשמור על הכרתה. "עזוב אותה!" קראה נקו. אדון היער עצר את השורש שעמד להנחית על יריבתו באוויר והביט אל הילדה. "את מתחרטת על ההחלטה להילחם?" שאל. השומרת היססה. "תן לה ללכת." ניסתה לצעוק, אבל המילים יצאו מפיה בקול חלש. "תן לה ללכת!" היא חזרה לעשתונותיה וצעקה על הדיג'ימון בכעס. הוא החל להתקדם לעברה. "את אמיצה יותר ממה שאת נראית, ילדה. את והדיג'ימונית יכולות להיות משרתות טובות לניאו דווימון. עם הכוח של הדיג'יכלי שלך, היא תוכל לדיג'יגדול לפי רצונה, ותגיע לרמות עוצמה מדהימות." צ'רימון חייך בחמדנות. "וזה יהיה הסוף שלך, ושל ניאו דווימון!" המשיכה נקו. "באמת?" שאל הדיג'ימון, והוודמונים צחקו. "קדימה, ניאוומון! תראי לו מה יש לך!" כתומת השיער הביטה בדיג'ימונית שעל האדמה. "קדימה, קורומון, דיג'יגדל." לחש יוטה לכדור הפרווה שבידיו. "אני לא יכול, זה תלוי בנקו וניאוומון." השיב זה. "קדימה, ניאוומון!" קראה נקו. דיג'ימון העץ המשיך להתקדם בחיוך אכזרי של שמחה לאיד. "קומי!" "היא לא תקום יותר." "ניאוומון! קומי!" "חבל על המאמצים שלך. את אולי אמיצה, אבל חוץ מזה, את לא שווה הרבה." "שתוק!" צעק יוטה בזעם. "ילדים עלובים. המועצה העריכה אתכם יתר על המידה. ילדים לא יכולים להיות שומרים." המשיך צ'רימון. הוא עמד כעת במרחק של כמה מטרים מהילדה, הושיט את מקל ההליכה שלו וכרך את צווארון חולצתה סביבו. אז הרים את השומרת באוויר, והיא תפסה במקל ונופפה ברגליה בבהלה. "עזוב אותה!" צרח הנער.

המשך וסוף:

"אתה הבא בתור, אבל קודם..." דיג'ימון העל החזק הביט בקורבן חסר הישע שתלוי על מקלו. "ניאוומווווון!" צרחה האחרונה. קרן של אור ורוד בקעה מחזה ופגעה בצג הדיג'יכלי, שהחל כולו לזהור באור ורוד ולרעוד ללא שליטה. "ניאוומון! דיג'יגדל על ל..." אור ורוד זרח סביב ניאוומון, והיא החלה להשתנות: בפרץ של נוצות, בקעו מגבה שתי כנפי מלאך לבנות לחלוטין וצחות כשלג. על גופה הופיע אוברול חסר כתפיים ושרוולים וצמוד, גם הוא לבן לגמרי, וכך גם מגפיה והכפפות חסרות כף-היד שנמתחו מפרק כף-ידה ועד למרפקה. מקרסוליה צמחו שתי כנפיים קטנות, ומשקפת כיסתה את עיניה. שיערה הגולש התארך וקיבל גוון כחול-סגול בוהק. גם צבע גופה השתנה מלבן לצבע גוף, ומלבד אוזני החתול שבצבצו מתוך שיערה, היא נראתה בדיוק כמו בת-אדם. הדיג'ימונית פרשה את כנפיה, נסקה והסתחררה סביב עצמה במהירות בכנפיים סגורות, ואז החלה להנמיך באיטיות ופרשה את כנפיה וידיה. "טניומון!" נקו נפלה על האדמה כשצ'רימון הביט לאחור, אל האור המסנוור. עיניה הסגולות של הילדה נפערו לרווחה והיא הביטה בטניומון. משב רוח חזק העיף את שיערה של המלאכית קדימה והוא הצליף בפניה, ונוצות שניתקו מכנפיה עטפו אותה במערבולת. "היא מדהימה." מלמל יוטה. "על פשעיך, אני דנה אותך למוות." אמרה הדיג'ימונית לאויבה. זה לא בזבז זמן: "ערפל אשליה!" הערפל שלו צף לעבר השנייה והקיף אותה, אך היא נופפה בכנפיה מספר פעמים ונסקה, מפזרת את הערפילים בגלים לכל הכיוונים. "וואו." עיניה של נקו נצצו. "היא נהדרת." "כן." מלמל יוטה, שלא יכול היה להתיק את עיניו מהדיג'ימונית. טניומון נעצרה באוויר ופרשה את כנפיה למלוא רוחבן, והן החלו לזהור באור לבן. "כנף שמימית!" צעקה המלאכית. קרן בצורת זוג כנפיים עלתה מכנפי הנוצות שעל גבה וצללה למטה בקשת, אל צ'רימון ההמום. הוא נפגע ופער את פיו ועיניו בפליאה, כשגופו החל להתפוגג. "ניאו דווימון, הכזבתי אותך..." ובמילים אלה הוא עזב את עולם הדיג'ימונים. טניומון צללה אל עבר הוודמונים, והם החלו לברוח בבהלה ובצרחות. היא סגרה את כנפיה וחלפה בזריזות בין העצים, מבריחה את הדיג'ימונים מהמקום. לבסוף, חזרה אל השומרים ונחתה מולם בחיוך. "מה דעתך?" שאלה את שותפתה. "זה היה מדהים." השיבה זו בחיוך משלה. "תודה." הדיג'ימונית זהרה והחלה להתכווץ, עד שלבסוף דעך האור וחשף מה שנראה כמו כדור שיער לבן בעל שתי עיניים שחורות ונוצצות. "היא חזרה לצורת האימונים שלה." אמר יוטה. "כמו קורומון!" "אני קדאמון." נשמע קולה של הדיג'ימונית, והיא זינקה לידיה של נקו. "בואו נלך מכאן לפני שהוודמונים יחזרו. הדיג'ימונים חלשים מכדי להילחם בהם עכשיו." אמר הנער. "כן." הסכימה השנייה, והם החלו ללכת במהירות. הם הלכו בשתיקה עד שהבחינו בקבוצת שיחים זזה, וקפאו במקומם. "קורומון..." מלמל יוטה. מבין השיחים הגיח דיג'ימון מוכר. "ליאומון!" קראה הילדה בשמחה. "צ'רימון אמר שנהרגת!" קרא השני. "לא, הצלחתי להימלט מהוודמונים. אני מצטער שלא הצלחתי להגיע ולעזור לכם, אבל ראיתי את טניומון מכאן והבנתי שאתם בסדר." אמר הדיג'ימון ושפשף את צלעותיו. "אתה פצוע." אמרה נקו. "אני אהיה בסדר. ועכשיו אני רוצה למצוא את ניאו דווימון עוד יותר. בואו נלך." "קדימה." יוטה חייך חיוך רחב. "עם דיג'ימוני העל שלכם, נוכל לנצח." השומרים החליפו מבטים וחייכו באושר.

למעלה