Digimon Lighters

DeathD

New member
Digimon Lighters

טוב, יום אחד ישבתי וחשבתי מה לכתוב, והגעתי למסקנה לכתוב על דיג'ימון. אז עכשיו התחלתי לכתוב את הפיק, ואין לי איפה לפרסם, מלבד... פורום דיגי'מון! XD מגומי, נערה שהיתה מושלמת. חכמה, יפה, אתלטית ומקובלת. קאי, נער פריק ופנטזיונר שמעולם לא היו לו חברים, וחי תמיד עם עצמו בחדרו. הם לא דומים, בחיים לא דיברו, אבל שכנים מאז ומתמיד. יום אחד, כאשר ירדו לקנות ביצים במכולת, במקרה שניהם היו צריכים קרטון קטן של ביצים, ובמקרה נשאר אחד. הם החלו לריב עליו, למשוך ולמשוך. הקרטון נקרע וכל הביצים התפזרו ונשברו, חוץ משתיים. הביצים האלו היו מוזרות, כמו ביצי פסחא. קשיחות ומקושטות. כל אחד מהם לקח ביצה לחיקו. בלילה, הביצים החלו לזהור בחוזקה, וכאשר נגעו בביצים הם הפכו לכלי משונה. בהולים, הם נפגשו בחדר מדרגות, ולפתע, חור כלשהו נפער בחדר המדרגות. הכלים השונים התעופפו הישר אל החור הגדול, והנערים המבוהלים היססו, אבל הם נשאבו לתוך החור,שמתברר כשער לעולם אחר. הם נחתו בעולם מלא בדיג'ימונים, בעולם הדיגיטלי - העולם של המפלצות הדיגיטליות. רק שהעולם הדיגיטלי לא ממש בשלמותו, יואי - השליטה הדיגיטלית האכזרית, שואבת את האנרגיה הדיגיטלית מהדיג'ימונים ומהעולם הדיגיטלי עצמו. היא מעבידה את הדיג'ימונים בשביל שייצרו לה אנרגיה דיגיטלית, וכך היא תיהיה בלתי מנוצחת. מגומי פוגשת בחברה שפקע מהביצה, סאנמון, וקאי פוגש במונמון, וביחד הם צריכים למחוק את כל מחנות העבודה שיצרה יואי, לשחרר את כל הדיג'ימונים החפים מפשע, ולהביס את יואי והדיג'ימונים הרשעים שלה. בהמשך הם חושפים את יואי ואת המזימה שלה, וקורונמון (ההתפתחות של סאנמון) ולונאמון (ההתפתחות של מונמון) מגלים מי הם. מהי המזימה של יואי? מי הם באמת קורונמון ולונאמון? האם יואי וכוחות האופל יושמדו? האם מגומי וקאי יתיידדו, ובכלל, האם הם יחזרו לביתם? תקראו ותגלו! XP

DeathD

New member
מגומי סאצ'י

Megumi Sachi, בת 14. נערה מקובלת, אינטילגנטית, אתלטית ויפה. היא נחמדה לשפוטים שלה (אסוקה והירו), אבל אוהבת להתאכזר לקאי. היא לא ממש מתחברת לעובדה שהיא בעולם אחר, בלי החברים שלה, עם יצורים מוזרים, עם קאי הפריק/חנון, שהבגדים שלה הוחלפו בחולצה פשוטה ג'ינס משופשף ומשקפת שתקועה לה על הראש (גוגל גירל) ושהיא לא יודעת איך לחזור, אך לאט לאט היא תופסת את העניין ושולטת במצב. הדיגי'-פארטנר שלה הוא קורונמון.

DeathD

New member
סאנמון

Sunmon הוא דיגי'מון קטן בדרגת אימונים. מתפתח לקורונמון. התקפות: *סולאר פלייר (Solar Flare)

DeathD

New member
קורונמון

Coronamon הוא דיג'ימון בדרגת טירון. מפותח של סאנמון. מתפתח לפיראמון. התקפות: קורו-קנאקל (CoroKnuckle) קורונה-פליים (Corona Flame)

DeathD

New member
פיראמון

Firamon הוא דיגי'מון בדרגת אלוף. מפותח של קורונמון. מתפתח לפליירמון. התקפות: *פלייר דייב (Flame Dive) * פירא-קלאו (Fira Claw) *פירא-בומב (Fira Bomb)

DeathD

New member
פליירמון

Flaremon הוא דיג'ימון בדרגת על. מפותח של פיראמון. מתפתח לאפולומון. התקפות: * קרימסון ביסט קינג ווייב (Crimson Beast King Wave) * רד ליאון דאנס (Red Lion Dance). * ריפרשינג ראוור (Refreshing Roar)

DeathD

New member
אפולומון

Apollomon הוא דיג'ימון בדרגת מגה. מפותח של פליירמון. הוא אחד מהאולימפוס טוולב. התקפות: * סול באסטר (Sol Baster) *פיבוס בלוואו (Phoebos Blow) * ארוואו אוף אפולו (Arrow of Apollo)

DeathD

New member
קאיסוקה (קאי) פונג

Kaisuke Fong הוא נער בן 14 וחצי. אין לו חברים, הוא פנטזיונר, והוא תמיד היה ויהיה הבדיחה של כולם. הוא לבוש כפריק גוטי, בעל תסרוקת מוזרת למדי, ומקבל יחס מזלזל מכולם. כאשר הוא מגיע לעולם הדיגיטלי הוא לוקח הכל בפרופורציות ואפילו נהנה מההרפתקאה. הכל שם מדליק אותו. האוירה, המרחק מהבית, החוסר ודעות לכלום, ושהוא בחברת יצורים מוזרים ושיש לו הזדמנות להילחם - הבעיה היחידה היא מגומי, שגם בעולם הדיגיטלי לא מפסיקה לזלזל ולהתגרות בו תחילה. הדיגי'מונית שלו היא לונאמון.

DeathD

New member
מונמון

Moonmon היא דיג'ימונית בדרגת אימונים. מתפתחת ללונאמון. התקפות: מון הורן (Moon Horn)

DeathD

New member
לונאמון

Lunamon היא דיג'ימונית מדרגת טירון. מפותחת של מונמון. מתפתחת ללקיסמון. התקפות: * לונה קלאוו ( Luna Claw) * טירס שוט (Tears Shoot) * לופ איר ריפל (Lop ear ripple)

DeathD

New member
לקיסמון

Lekismon היא דיג'ימונית מדרגת אלוף. מפותחת של לונאמון. מתפתחת לסרסקמון (לא יודע איך מבאטים את זה XD) התקפות: * מון נייט בומב (Moon night bomb) * טירס ארוואו (tears Arrow) * מון נייט קיק (Moon night kick)

DeathD

New member
סרסקמון (או איך שלא מבטאים את זה XD)

Crescemon (מי שיודע לבטא שיגיד לי XD), דיג'ימונית מדרגת על. מפותחת של לקיסמון. מתפתחת לדיאנמון. התקפות: * לוטאניק דאנס (Lutanic Dance) * אייס אנרג'י (Ice energy) * דארק ארצ'רי (Dark Archery)

DeathD

New member
דיאנמון

Dianamon היא דיג'ימונית מדרגת מגה. מפותחת של סרסקמון (? XD). היא אחת מהאולימפוס טוולב. התקפות: * סרסקנט האקן (Crescent Haken) * ארוואו אוף ארטמיס (Arrow of Artemis) * גודנייט מון (Goodnight Moon) זהו. את הפרק הראושן אני אפרסם בהמשך היום. אני מזהיר אתכם מראש שיש לי סגנון כתיבה צולע, ושהפרק הראושן לא משהו בכלל...

remundo

New member
זה נהדר!

ממש כמו... עונה שישית של דיג'ימון! (אבל יהיה עוד ילדים חוץ משני אלה? למרות שגם שזה רק הם זה רעיון טוב, במיוחד גלל שהם כל כך לא מסתדרים אחד עם השני ^^" וגם אני כבר הרבה זמן חשבתי שחבל שאין גוגלגירל, אבל חבל שהיא לא אוהבת את הגוגלס שלה-אני חושבת ששאר הגוגלבויס כן אהבו את הגוגלס שלהם ולרוב שמו אותם על הראש מיוזמתם ומרצונם החופשי. אה, ולמאסארו אין גוגלס, אז חוץ ממנו.)

DeathD

New member
חח כן.

טוב בכוונה עשיתי שהיא לא תתרגל, ההסתגלות שלה ללבוש תיהיה תוך כדי ההסתגלות שלה לדיג'ימונים לקאי ולעולם הדיגיטלי. היא תתגלה אל הגוגלס שלה ברגע שהיא תתרגל לגורל שלה. *נשמע כמו המורה לספרות שלי XD* וכן, אלה יהיו רק שניהם ;;^_^ שמח שאהבת =]

למעלה