Dinosaurs on a Spaceship

shaharEB

New member
Dinosaurs on a Spaceship

סף סוף ראיתי את הפרק.
קראתי את התגובות הקודמות שלכם וראיתי שלא הייתה יותר מדי התלהבות..
ואני מצטרפת לצערי

אני מרגישה כאילו אני רואה את הסדרה ונהנת בעיקר מהשיחות הקטנות בין הדוקטור למלווים שלו יותר מאשר אני נהנית מהעלילה.
היה פרק משעשע, הרבה משפטים טובים ומצחיקים של איימי , והרבה שחקנים מוכרים וטובים
אבל בכל זאת,
הפרק היה קצת חסר תוכן. חסר הקדמה. תוך שנייה היינו בתוך העלילה ומתי זה בכלל קורה בדוקטור הו ?
ואיך הדוקטור הרג את מר.פילץ ככה
? בסדר הרתיח אותך שהוא ביצע רצח עם... והבנתי שה-11 לא כזה פציפיסט כמו ה-10 , אבל שולח עליו ככה טילים
ומשאיר אותו לבד בלי דרך להינצל ? לא מתאים.

מקווה שהפרק השלישי יהיה טוב יותר

ailag

New member
לזה ויתכן ש*קצת* לבאים (לא עלילתי)

(סתם כי אולי אתייחס למשהו שקצת מדברים עליו הלאה וזה כ"כ לא קשור לעלילה של הפרק שלא זכרתי שזה מפרק בהמשך)

הבעיה לדעתי היא שדוקא הוא בנוי נכון, יש העברה של רעיונות מעניינים לאורך כל החמישיה, אבל חסר בפרק הזה (ואולי באחרים, תלוי בך, זה מאוד אישי) הקטע הזה שגורם לך לדון בו אחר כך. ספציפית זה מאוד קליל. אבל זה בסדר שיהיו פרקים קלילים, לא כל פרק צריך להיות ביג בנג.
זה נכון "על הנייר" אבל חסר איזה ניצוץ. סטיבן מופאט ישב עם הכותבים ואמר להם לתת לו רק שם של פרק ושישמע כמו סרט קולנוע, יכול להיות שזו הטעות, לנסות למצות הצלחה לתוך נוסחה.

יש הצדקה מאוד ספציפית לכך שהדוקטור הרג את סלומון. את תגלי לבד בהמשך (וכבר היו רמזים) אם כי הרבה אנשים מפספסים את זה - גם אחרי שראו את כל החמישה - כי לא מספיק "לעסו" להם את זה. הם מפספסים הסברים שאמרו במפורש אפילו..
וכן, גם אותי זה עצבן בהתחלה, שהוא רצח אותו.

לא צריך הקדמה בהכרח. לא צריכה להיות רשימה של "חמש דקות הקדמה, עשר דקות איימי, עשרים דקות דוקטור, שבע דקות פתרון העלילה + הסברים". אם יש פחות הקדמה יש יותר מקום לדברים אחרים שיותר מעניינים.
זה כמו ה PSYCHIC PAPER, אם יש פחות בעיות בהתחלה כמו "איך נעבור את השומר הזה?" יש יותר מקום לדברים מעניינים יותר כמו "תראו מה יש במקום שהשומר חסם אליו כניסה!"

ailag

New member
תיקון להגדרת הספוילר - עלילתי ל2

לא עלילתי לבאים. כלומר זה תלוי כמה אתם קטנוניים. גם בסוף הוא יצא קטן.

shaharEB

New member
מסכימה איתך
!מוצא כותרות גדולות ולא מצליח

למלא את הפרק במשהו באמת מעניין.
לא אומרת שכל פרק צריך להיות כזה שאפשר לדון בו אחרי זה, אבל אני לא בדיוק זוכרת מה הפרק האחרון שגרם לי לשבת ולחשוב.
מקווה שמשהו ישתנה לטובה בהמשך העונה

ailag

New member
תגידי כשתסיימי את החמישיה הזאת

שנוכל לדבר עוד על מה אפשר לדון ומה גורם לחשוב או צריך לגרום לחשוב :)
כי יש..

וגם אל תנעלי כמו שאחרים ננעלו על מפרק לפרק להחמיר בציפיות ומפרק לפרק להתאכזב. אם נהנינו מפרקים שבהם המאסטר יורה חשמל מהידיים וקופץ נורא נורא גבוה בגלל שיקוי, אולי לא כדאי לחפש שזה יהיה סופר נכון וסופר מושלם בשביל פשוט ליהנות מסיפור טוב.

shaharEB

New member
אל תדאגי , לא מעלה ציפיות
אבל האמת שקשה

לי לא לשפוט את הפרקים האלה מהמחשבה הכללית שלי שאומרת שפרקים כמו מעונה 1-4 כבר לא יהיו

אבל אני עדיין נהנית מהפרקים החדשים

למעלה