+
הפעם יצא לי לכתוב בקבוצה השניה (פייסבוק) קודם, אז הפעם פה יהיה הקופיפייסט. חלק מהמשפטים הם תגובות לדברים שנאמרו שם וקל לנחש מההקשר למה הן.
-=-=-=-=-
דוקא נורא נהניתי! פרקים קלילים זה נחמד אם הם טובים, ואיפה שהיה קצת חסר בעבר זה ממש השלים.
"קידם לשום מקום" - בעונה הזאת מופאט אמר שאין קשת-עלילה. פרקים לא יקדמו אותנו לשום מקום, הם יהיו הרפתקאות שמתחילות ונגמרות (אלא אם הוא שיקר, השתיל רמזים, וכו' וכו')
וואו. מצד אחד קארן נורא השתנתה והשתפרה, חבל שאיימי לא היתה ככה קודם. מצד שני, וואו, הנה נקודת האל-חזור שהיתה לרוז והיתה לדונה של "אנחנו נהיה BFFים לנצח" (רוז בסוף FEAR HER דונה בסוף הפרק עם מרתה) (וכן, זה היה בכוונה) שמשם מתחילה הנפילה. ואני רואה את זה קורה ויודעת מה זה אומר וזה צועק נורא יפה מהמסך ואני לא יודעת אם להיות מרוצה מהסיפור או לדאוג לאיימי.
ואיימי חכמה. איזה נחמד כשמישהו שהוא לא הדוקטור חכם.
ורורי לא סמרטוט! לבינתיים. יש לו הבעות מעבר לכלבלב או כלבלב כועס. שלום גם לך, ארתור.
למה כולם התרגלו כ"כ מהר לקונספט של חללית וחייזרים? (חוץ מאבא של רורי) כי כולם הכירו את הדוקטור מקודם.
למה כזאת חבורה גדולה? כי הדוקטור הרגיש שזה סיפור גדול, כי עם איימי ורורי טוב לו בהרפתקאות, במיוחד שהם כל כך התמקצעו (הם לא סתם אנשים, הם הפונדים), נפרטיטי נכנסה לטארדיס בלי לשאול, ואת לסטרד הוא לקח כי בנאדם כמוהו יהיה טוב למשימה הזאת. ונראה שחסרה לו חברה, גם בסוף (מה, רגע, אתם הולכים?) וגם בכללי (יש לי חבורה! יש!)
אם המשטרה מקבלת חמישה טלפונים עם צעקות ובכי מאותו אזור, הם ישלחו ניידת אחת או חמש?
אם יש לך חללית בגודל של קנדה במצוקה, תקחי שני אנשים לעזור לך או שתשיגי תגבורת?
והרובוטים היו משעשעים. סוף סוף רובוט שלא מדבר כמו רובוט. למה כולם מניחים שרובוטים ידברו כמו סייברמנים כשכבר היום טכנולוגיית טקסט לדיבור לא נשמעת ככה? (
http://www.youtube.com/watch?v=WnzlbyTZsQY )
(אה, שם היו מיטשל ו-ווב? עכשיו הכל מתחבר. צריכה לראות שוב)
לא אהבתי את הסוף עם סלומון. נכון, הדוקטור כועס כשאנשים רוצחים, אבל באמת הוא לא רוצח בחזרה. לא הכל צריך ללכת לפי ההגיון העקום של הוליווד. זה לא מתאים לו ואני לא מוצאת שום צידוק עלילתי לזה מעבר לאולי "הדוקטור מתחיל להגזים", שלא מתאים פה כי בדיוק יצאנו מסיפור בו "הדוקטור מתחיל להגזים".
ואיך הטארדיס תפסה את הסולם, הנורה אבל לא את בית המנורה?
בקשר ל"משתרלל" כבר נאמר שהוא התחתן מלא פעמים, לא עוקב אחרי זה, לא אכפת לו (החתונה עם ריבר היתה בכלל לצרכי ביורוקרטיה)
אבל היה לי מוזר שאיימי לא אמרה לנפרטיטי כשזו שאלה אם לדוקטור יש מלכה שכן. היית חושבת שהיא תהיה גאה בזה ואולי רכושנית בשמה.