disable hot plugging or at least removing it from the USB list

• פותח הנושא uzi2
  • פורסם בתאריך

uzi2

Active member
יש לי מדפסת שמחוברת באופן קבוע חוטית (מכל מיני סיבות, לא דרך נתב), בחיבור USB. כיוון שהיא מחוברת קבוע, לא הייתי רוצה שהיא תופיע ברשימת התקני ה- USB שאפשר לעשות להם eject). ביטול hot plugging אמור לעשות את העבודה. אולי יש דרך אחרת. אין אפשרות להגדיר משהו אחר בהגדרות הסטנדרטיות שלה, והדרייבר שמותקן עבורה הוא האחרון.
בעבר, (ווינדווז 7) זכרתי כיצד לעשות, עכשיו אני לא מוצא הנחיות (ווינדווז 10). לא ממש קריטי, אבל גם מסקרן אותי.

HelpSupport

Active member
יש לי מדפסת שמחוברת באופן קבוע חוטית (מכל מיני סיבות, לא דרך נתב), בחיבור USB. כיוון שהיא מחוברת קבוע, לא הייתי רוצה שהיא תופיע ברשימת התקני ה- USB שאפשר לעשות להם eject). ביטול hot plugging אמור לעשות את העבודה. אולי יש דרך אחרת. אין אפשרות להגדיר משהו אחר בהגדרות הסטנדרטיות שלה, והדרייבר שמותקן עבורה הוא האחרון.
בעבר, (ווינדווז 7) זכרתי כיצד לעשות, עכשיו אני לא מוצא הנחיות (ווינדווז 10). לא ממש קריטי, אבל גם מסקרן אותי.
לא זוכר שראיתי אי פעם שניתן לעשות Eject למדפסת USB, אלא אם יש למדפסת קורא כרטיסים, ובתפריט ה-Eject אפשר לבצע הוצאה לכרטיס בקורא הכרטיסים.

uzi2

Active member
לא זוכר שראיתי אי פעם שניתן לעשות Eject למדפסת USB, אלא אם יש למדפסת קורא כרטיסים, ובתפריט ה-Eject אפשר לבצע הוצאה לכרטיס בקורא הכרטיסים.
גם אותי זה הפתיע. זה לא נורא. סתם עוד cluttering קל, אבל פשוט בגלל שבעבר זכרתי איך לתקן את זה, "עצבן אותי" ששכחתי. לדעתי, אם היה לי עוד זמן, יש לי כבר מספיק רמזים כדי למצוא את ההגדרה ברג'יסטרי, אבל אני לא אוהב לעשות שינויים ברג'יסטרי (גם אם יש גיבוי לשינויים) מבלי לבדוק את עצמי טוב, כיוון שעלול להיות שיבוש שאגלה רק אחרי שנתיים וכבר אשכח לקשר את זה לשינוי שעשיתי.

blzvi

Active member
ב אשר במנהל policy אשר במנהל ההתקנים אתה בוחר quick removal

uzi2

Active member
ראשית, תודה על התשובה.

אני רואה משהו דומה עבור דיסקים קשיחים. לא עבור המדפסת.

יש במנהל ההתקנים עבור המדפסת אופציה להראות את המדיניות של ההסרה, אך לא לשנות, זה נותן לי רמז מה לחפש ב- registery, אבל האמת היא שאני כרגע נכנס ללחץ זמן, ולכן רציתי להודות לך, אך אאלץ להישאר עם השאלה פתוחה, מכיוון שאני מתקשה לפנות זמן לבדיקות עומק בנושא (עומסים לא צפויים). ככה אני מניח שהייתי מחפש עם מילות המפתח האלו ברג'יסטרי ואח"כ חוקר באינטרנט כדי להבטיח שאני מבין עד הסוף שינוי לפני ביצועו. (מעבר לגיבוי)

למעלה