{{{disinformation}}}

time to fly

New member
{{{disinformation}}}

אתר מושלם בשביל חבר´ה כמונו ועמוד עוד יותר מושלם רק התחלתי לקרוא אותו אבל תמיד כיף ךמצוא מגאזינים מחתרתיים וירטואלים אחרי שנירשמתי לאתר גילית משהו מעניין זה אתר המגדיר עצמו כדיס אינפורמציה, אז למה הלינק של האתר, הוא התחזות? תשימו לב שזה בעצם הפניית URL בתוך אתר ´אבא´ http://ads.newcity.com (שמים לב כאשר הדפדפן מבצע את פעולת החלפת העמוד, למטה מצד שמאל רואים את הלינק האמיתי - את הפעולה שהדפדפן מבצע) אחרי שמסרתי את הפרטים שלי לאתר, לא שהם חושפניים מדי, רק האימייל האמיתי שלי!!! הבנתי שמדובר באתר בתוך אתר לא זה אומר משהו הרי זה יכול להיות שם של שרת בתוך חווה, או שסה"כ מאחסנים אותו שם, מי יודע, וגם מי שרוצה להסוות את עצמו יעשה עבודה יותר מוצלחת מזה, אבל עדיין ואולי אני סתם נכנס לסרטים (מה שסביר יותר) סתם, זה פרדוקס נהדר. אתר שמוחא ויוצא נגד הדיסאינפורמצייה הקיימת בחברה שלנו ובתקשורת, והוא מגאזין "מחתרתי" או לפחות אחד שמנסה לפתוח את עיניינו, דווקא הוא יגנוב מאיתנו מידע ויעלים אינפורמצייה מה יותר קלאסי מזה?

srullli

New member
בא לי לקרקף את המסך הכהה שלי../images/Emo123.gif

קראתי היום את זה קצת.... (את העמודים שהיו קשורים למאטריקס) (שונאת להדגיש כל שנייה......
) אתה מדבר על החלון הקטן של "האם אתם בוטחים....." וכל שאר מה שהיה רשום שם ? אני בטח לא הבנתי ........

srullli

New member
אה, אוקיי . הבנתי למה התכוונת ! :)

מזכיר לי שבדיוק היום גיליתי שיש בתפוז מעין מיני-כתבות כאלה קטנות וחמודות על כל מיני נושאים שונים ומגוונים..... הצתה קצת מאוחרת....

למעלה