DIVX ב TV

• פותח הנושא mp34
  • פורסם בתאריך

mp34

New member
DIVX ב TV

שלום לכולם האם יש כרטיס מסך שבעזרתו אני יכול לראות סרטי DIVX בטלויזיה? ואם כן מה ממולץ? או שבכלל כרטיס מסך שמעביר את כל האינפורמציה ממסך המחשב לטלויזיה ? כולל תנועות העכבר וכולי?... אשמח להעזר בידע שלכם MP34

ישנם כרטיסי מסך של חברת ATI

שבעזרתם אתה יכול ללכוד וידאו וגם לראות את המחשב על מסך טלויזיה. הכרטיסים הם מסדרת ALL IN WONDER.

faincut

New member
HOLLYWOOD PLUS

אני לצערי משתמש בכרטיס ה-HOLLYWOOD + שהוא כרטיס MPEG בכלל... עם תכנית קטנה בשם DIVXPLUS שמצליחה לגרום לכרטיס להעביר לטלויזה גם קבצי AVI... רואים די טוב האמת, אבל התוכנה די מבוגבגת ולא כל סרט עולה לי למסך...

mp34

New member
תודה..אבל

תודה על התשובות... גם לי יש כרטיס כזה של הוליווד פלוס וה אקס פי שלי לא מוכן לקבל אותו, לא היו דרייברים בשבילו..והסתבכתי עם הזון קוד...והוא שלח תמונה שחור לבן..וקופצת לטלויזיה ורק של אמפג....עכשיו הוא מפורק הייתי רוצה לדעת אם יש סיכוי שהוא יכול לעשות את העבודה ? אז זה יהיה מושלם אני דיי התייאשתי ממנו יש דרייברים לXP..? מה עם העניין של הזון..? אפשר לראות איתו DIVX בTV..? וברמת החומרה...למה הוא העביר לי תמונה בעייתית(זה היה דיי מזמן..) אולי היו הפרעות בדרך הטלויזיה דיי רחוקה.. תודה תודה תודה MP34

faincut

New member
WINDOWS 2000 ?

אני עובד על 2000. אולי תעבור ותוכל לצפות. למרות שגם על XP צריך לעבוד... בכל אופן אם תצליח להתקין את ההוליווד על XP תשתמש בDIVXPLUS ותוכל להנות מצפיית DIVX על הטלויזיה.

למעלה