Dixit Dominus

• פותח הנושא Noa L
  • פורסם בתאריך

Noa L

New member
Dixit Dominus

לא מזמן מישהו כאן כתב שהקאמרית (איזו?) תבצע את הדיקסיט דומינוס של הנדל. יש למישהו עוד פרטים? באתר "הבמה" לא מצאתי כלום.

yonti261

New member
הפרטים שידועים לי

הם שתזמורת הקמארטה תקיים בעונת 08\2007 סדרה של שישה קונצרטים.בין היצירות שיבוצעו נכללת גם היצירה המקסימה הזאת של הנדל.הקונצרטים יתקיימו במוזיאון תל אביב,תיאטרון ירושלים,אולם רפפורט בחיפה,אולם ויקס,מכון ויצמן למדע,רחובות.חפשי פרטים נוספים באתר של הקאמרטה:www.israel-camerata.com

יש רק בעיה אחת...

יתכן שהתזמורת לא תהיה קיימת בעונת 2007-8. התזמורת נמצאת זה שנים רבות בגרעון תקציבי עמוק וחייבת כספים רבים (בין השאר גם לי). חוץ מבעיות ניהול (למה ממשיכים במשך שנים להוציא כספים על עונות בומבסטיות - שדורשות נגנים אורחים רבים), הבעיה העיקרית שלהם ושל מוסדות תרבות (וחינוך) אחרים בארץ, היא חוסר תמיכה ממשלתית ועירונית, ויתרה מזאת (וזה הכי בעיתי) אי עמידה של הממשלה ותומכים אחרים בהתחיבויותיהם. בימים אלה נקבע העתיד של התזמורת הזאת והסימפונית ירושלים.

yonti261

New member
למה הייתה מודעה בעיתון

על הקונצרטים של עונת 2007-8 אם לא בטוח שהתזמורת תהיה קיימת בעונה הזאת?ולמה את משביתת שמחות?אני נורא מחכה לקונצרט הזה,הדיקסיט דומינוס היא מהיצירות האהובות עליי...

גם אני שואל למה...

יש מודעות בעיתון על עוד עונה כאשר החוב שלי ושל אחרים לא שולם - את הפרסום הם יכולים להרשות לעצמם, אבל לשלם לנגנים לא! תשאל את נגני התזמורת שלא קיבלו את משכורתם, וששנים לא הפרישו עבורם לפנסיה וכו,. התזמורת מתקיימת כבר כמה שנים על כף מאזנים, אבל עכשיו זה מצב קריטי - או שיפתרו את בעיותיהם או שלא תהיה תזמורת. זה מידע מעמיתים שלי שמנגנים בתזמורת ומעורבים במתרחש כעת. מובן שהקהל לא מודע לזה, אבל כדאי שתהיו, כי אתם עלולים להתעורר יום אחד בלי תזמורות! זה בהחלט משבית שמחה. ואגב, אני טל (אבא של מאיה - בת 4 וחצי- שלכבודה הניק)

חצוצרה.

אין חצוצרנים קבועים בתזמורת. ניגנתי איתם פעמים רבות כנגן אורח, אבל מאז שלא שילמו לי לפני יותר משנה, דחיתי את פניותיהם פעמים רבות. עדיין לא שילמו, פשוט התקשרו ל"פראייר" הבא. אתה מבין שיותר משנה לא שילמו לי ולאחרים ועדיין מתקיימים קונצרטים. זה לא הגיוני!

Petrus

New member
עצוב לשמוע -- אין מילים

חבל שזה מצבה של אחת התזמורות הטובות ביותר בארץ. האם גם נגנים קבועים לא מקבלים שכר כבר שנה, או שמדובר רק בנגנים אורחים?

קראו בעצמכם...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3423854,00.html אותי דווקא הפסקה הבאה מקוממת: "מנהלה המוזיקלי של התזמורת, אבנר בירון, מציג עסקים כרגיל וממשיך בעשייה היומיומיות של חזרות, קונצרטים והכנת התכנית של העונה ובכל זאת, ההתמודדות עם המצוקה מעיבה: "העובדה שהתזמורות בישראל מתמודדות עם קשיים כלכליים אינה סוד", אומר בירון, "כשמדינת ישראל לא מעבירה כספים בזמן, הדבר מעורר בעיות בחשבונות הבנק אבל בגלל זה לא סוגרים תזמורת. אם הכסף ייכנס, הכל יהיה בסדר"

Noa L

New member
תודה רבה. משום מה

אני עדיין לא מוצאת. אתר הקאמרטה לא פעיל ובפירוט התוכניות שלהם באתר הבמה אין אזכור של הדיקסיט (וגם אין תאריכים, מאידך). מוזר. בכל אופן, אם יש עוד מידע - אשמח לשמוע.

למעלה