dj צחי מגר-מי מכיר ?

thedood1970

New member
dj צחי מגר-מי מכיר ?

הייתי באירוע בבאר של סבא והתרשמתי מאוד מהבחור. האם מישהו מכיר או יודע עליו משהו - הבנתי שעבד בחברה בשם פיניטי או משהו כזה ... תודה !

dorlim

New member
צחי מגר - תגובה

צחי מגר פרש מחברת אינפיניטי כבר לפני כמה שנים. שבוע שעבר הייתי בחתונה בה הוא תקלט, ובכלל לא התרשמתי. היו לו כמה נפילות במהלך הערב (פתאום הפסיקה המוסיקה וכד´). בסוף האירוע הוא כל כך מהר לסתלק, שכאשר בקשנו שיר אחרון להקדיש לחתן ולכלה, הוא לא הסכים, בטענה שהוא באמצע לקפל את הציוד. הוא גם לא היה כל כך נחמד. מצד שני, כבר שמעתי גם ביקורות טובות עליו, אז אולי מדובר בנפילה חד פעמית, למרות שאני, כאמור, לא התלהבתי בכלל. (גם לא מהמוזיקה)

*שיר

New member
צחי מגר היה ה-DJ אצל חברים שלנו

לפני כמה שנים כשהוא עוד היה באינפיניטי ואז הוא היה ממש אחלה. היתה מוזיקה פיצוץ. לכן, מיד התקשרתי אליו עוד בתחילת חיפושי ה- DJ שלנו. ומה אני אגיד לכם? הבחור פלצן ושחצן, שלא לדבר על יקרן. אז אני לא מתפלאת על הסיפור של דורלימ בכלל.

תמרה*

New member
גם אנחנו קיבלנו המלצות על צחי מגר

מחברים שהוא תיקלט בחתונה שלהם התקשרתי לדבר איתו והוא עשה עלי רושם נחמד, אבל רציתי שגם ירון ידבר איתו בטלפון לפני החתונה. הסיבה לכך היא, שהמשפחה של ירון (הענקית- 600 מוזמנים מהצד שלו) מצפים לסוד מוזיקה קצת שונה מהמקובל בחתונות "צפוניות" רגילות. אני אסביר, רב המשפחה והחברים מהצד שלו הם כורדים, וחכן מצפים לקצת מוזיקה כורדית מסורתית (ריקודי מעגלים מדהימים יש להם) והרבה מוזיקה מזרחית (שמה לעשות, ואפילו אני מודה שהיא מאוד מרקידה) אז ירון דיבר עם צחי מגר בטלפון, וניסה להסביר לו איזה מוזיקה הוא רוצה בחתונה וצחי בלי להסס בכלל אמר לו " אני לא עושה חפלות" ירון סגר את הטלפון בכאלה עצבים שחבל על הזמן...

erouim1

New member
צחי מגר- תקליטן מקצוען. מאחד שמבין!

צחי מגר תקליטן מקצוען בכל רמח עבריו. הבחור אוהב את העבודה ונהנה ממנה. הוא מיועד לקהל יותר "צפוני" ולא לחפלות. כל הכבוד לו שהוא לא מתפתה לעבודהה שאינה מתאימה לו ולא מתבייש לומר שאינו מתאים. הוא קצת שחצן ואינטליגנט אבל לא ללא סיבה. אחד הטובים שיש. מומלץ ! הוא באמת היה באינפיניטי לדעתי הוא בכלל הקים אותה וממה שאני יודע (ואני קצת מבין!) מכר אותה לשותפים שלו לא מזמן.

*שיר

New member
ואני לתומי חשבתי שה- DJ אמור

להתאים את עצמו לקהל של הארוע ולא לעשות סלקציה. סליחה, אבל זה ממש גועל נפש מה שכתבת למעלה. מ"הצפונית".

shir75

New member
עוד הערה קטנה על צחי...

האמת היא שגם אני התרשמתי שהבחור קצת שחצן- אבל בזכות !!! הבחור יודע את העבודה.

msb

New member
אינפיניטי

שם החברה היא אינפיניטי. בחתונה שלי התקליטן היה ניר שמח (גם מאינפיניטי) והוא היה מצויין

mushi1

New member
צחי מגר -תקליטן פצצה!

אתמול היינו אורחים באירוע בו תקלט צחי מגר. היה מדהים! אחד האירועים היותר טובים, שהיינו בהם השנה. לא הפסקנו לרקוד, אין מה להגיד: הבחור פשוט יודע את העבודה!!

shir75

New member
צחי מגר-תקליטן מעולה !!!

צחי היה התקיטן אצל אחותי בקיץ האחרון בגן האומנים ליד יהוד. אחותי התחתנה עם בחור ממוצא מרוקאי עם איך לומר קהל "עתיק". התקליטן (צחי) הצליח לגרום לכולם לרקוד כאילו היינו משפחה אחת גדולה בלי דקה מנוחה - אם לומר את האמת הופתעתי - לא חלמתי שהארוע שלה יצליח והוא הצליח לגרום לאירוע הזה להיות האירוע הטוב ביותר שהייתי בו. מומלץ בחום !

שירי71

New member
אהלן לכל האנשים החדשים !!!

וואו איך שהשם צחי מגר גורר אחריו תגובות מכל כך הרבה אנשים חדשים!!! ברוכים הבאים לפורום !

למעלה