Dj Moshikos Set No. 4 הגיעעעע !!

Moshikos4

New member
Dj Moshikos Set No. 4 הגיעעעע !!

פלייליסט : Prince Ital Joe Feat. Marky Mark - Happy People (Allan Natal Intro Mix) Ian Van Dahl - Just A Girl (Basto Club Mix) Justin Timberlake - Lovestoned (Tiesto Remix) Nick Fiorucci feat. JaQe - Object Of My Desire (Mario Ochoa NuSchool Thrill Mix) Niki Belucci - Get Up (D.O.N.S. Remix) Altar - Sound Of Your Voice (Altar Club Mix) Klaas Vs I Am Finn - I Love You (Club Mix) Modjo - Lady(Shuval & Efrat N Electro Remix) Tiffany - Higher (Matt Johnson Club Mix) Alicia Keys - No One Thee Werqn Btches (Innuendo Club Mix) MICHAEL BUBLE - IT HAD BETTER BE TONIGHT [EDDIE AMADOR CLUB MIX] Robbie Rivera - Aye Aye Aye (Ortega & Gold Mix) Ida Engberg - Disco Volante (Sebastien Leger Remix) Jan Wayne Feat Scarlet - Time Stood Still (Sebastian Van Shield Remix) Eric Prydz - Odyssey 2008 David Vendetta Feat. Rachel Starr - Bleeding Heart (Cosa Nostra Remix) http://rapidshare.com/files/78623871/Dj_Moshikos_Set_No_4.mp3.html תכייפו ותפנקו בתגובות לטובה ולרעה ... ! האזנה ערבה..

mindfire

New member
טוב אז ככה..

אתה איש יקר מגיעה לך תגובה.. קודם כל..... א-ל ת-ק-ש-י-ב ל-ל-א-ב-ר-י-ת! חיחיחיחי.. אני אהבתי בטירוף! מעברים פצצות, מוסיקה ברמה הכי גבוהה.. שעה של כיף אחי.. אני מאוד נהנתי בכל אופן. אני שמח שלקחת לצומת ליבך כמה מההערות שהבאתי לך פעם שעברה על הסט הקודם, ויותר חשוב - יישמת אותם! כמה מהשירים אפילו לא היו לי! והם פצצות! וואי והקטע הזה איך שהוא נותן שם בג'אז.. קטע משוגע! השתפרת מאוד מפעם שעברה אחי, כל הכבוד מחכה לסט הבא. יאללה ווירטואלללללללללללל! חחחחחחחח..

Moshikos4

New member
כנס יא סכסכן שכמוך !!!

חחחחחחחחחחחחחחחחח יא משוגע ! ואכן כן ישמתי את ההערות וההארות שלך מפעם קודמת, סט הבא יהיה יותר מושקע ומחושב, בהחלט יש למה לצפות !

4LOVERIT

New member
מושיקו אהובי כנס....../images/Emo140.gif

אין צורך להוסיף הרי אתה יודע שבמוזיקה אתה אחד הגדולים בשבילי!!! סט פצצה לא מפסיקה לשמוע אותו כל הדרך לעבודה ובעבודה!! אין עליך ואל תקשיב לאדי הסכסכן! (עכשיו אין לו אינטרנט והוא לא יוכל להפריע לנו חחחחחחח) אוהבת .. ומחכה לסט הבא! מואאאה עליייייך!!!!

למעלה