DJR50!! שווה משהו הכלי הזה?

DevilMan

New member
DJR50!! שווה משהו הכלי הזה?

יש לציין שאני מחפש כלי זול ביותר שישמש אך ורק לשליחויות בתוך העיר ולא לשום דבר אחר. עכשיו השאלה פה(למי שמכיר את הכלי הזעיר הזה)האם יש לו אורך חיים?או שהוא יתפרק לי אחרי מדרגה או שניים? וכמה הוא סוגר בכלל?עובר את ה70?
אני מדבר על כלי חדש מהחברה כמובן. כל מידע יתקבל בברכה

yuvalfra

New member
DJ

הנה כתבה שכתב ixmix האגדי
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=788&art_id=9 ומנסיון אישי (רכבתי עליו כמה שעות בנוסף ל-"פיור") הוא די נוח, מרגיש מרווח מספיק, ביחס למחיר הוא די נוח. אבל הבלמים על הפנים, ואם הכבישים באזורך גרועים כמו כאן (הרצליה) אתה תסבול ובגדול (יצא חרוז!). הוא מאיץ טוב, זריז ומהיר ומשתחל דרך פקקים מצויין. לא הגעתי איתו למהירויות גבוהות, אבל אני מאמין שהוא יכול להגיע ל-75 (אני הגעתי ל-65 בזמן די קצר ובלי לנסות יותר מדי...). לסיכום - הוא די נוח, מרווח אך לא מבצע עבודה טובה בבלימת זעזועי הכביש, מהיר וזריר בשביל נסיעה עירונית מתונה (לא הייתי עולה על כביש 70 איתו יותר מדי...), המחיר מאוד נמוך ככה שזה רעיון לא רע בכלל לקנות כלי חדש ולתחזק אותו כמו שצריך. תתחדש

DevilMan

New member
תודה! רק לא שם מובן משהו...

הבלמים על הפנים או שהבולמים על הפנים? אם להתייחס להקשר של המילה במשפט אז הכוונה היא לבולמים(כבישים גרועים)...מישהו יחדד? ובקשר לאורך חיים?

yuvalfra

New member
סליחה, בולמים

כמובן...התכוונתי למתלים. הבלמים לא רעים בכלל ומאיטים בסדר גמור (הכלי מאוד קל). קשר לאמינות ואורך חיים (לא מנסיון אישי אלא דעות של אחרים) הכלי אמין מאוד, בעל אריכות חיים ואחזקה זולה מאוד. לא סתם המון שליחים ובעיקר ב"ס לרכיבה משתמשים בו...מקבלים 70 שקל לשעה על כל רוכב ומשלמים פרוטות על הכלים. לך עליו :)

למעלה