תיקון חשוב להערה שלך על המגנזיום של דוגלאס
כמה הערות ותיקונים לדבריך: מגנזיום טאורט של דוגלאס, הוא מוצר טוב, אבל הוא מגיע בכדורים גדולים ולא כקפסולות ולכן גם לא כל ילד יכול לקבל ולבלוע אותם. אבל, הטעם לא נורא ואפשר ללעוס אותו. כך עושה הבן שלי, למשל. אבל לגבי ריכוז- דוגלאס מציינים שם במפורש את כמות המגנזיום האלמנטלית מארבע כדורים ומגנזיום אלמנטלי הוא המגנזיום הנקי הפנוי לשימוש וספיגת הגוף . יש הבדל ברור שאתה אמור להכיר אותו, בין מגנזיום טאורט\גליצינאט לבין רמת המגנזיום נטו, האלמנטלי בכדורים ושים לב כי ארבעת הכדורים יחד מכילים 5000 מ"ג מגנזיום טאורט, מה שאומר כי כל כדור מכיל 1250 מ"ג מגנזיום טאורט כך שיש לשים לב להבדל והוא ברור לכל מי שמבין בתוספים. הנה ציטוט מהאתר: Magnesium Taurate 400 mg 120 tabs Ingredients per 4 tablets: Magnesium (from 5,000 mg. of Magnesium Taurate Complex, fully reacted) 400 mg. לתשומת הלב. והערה נוספת. צר לי שנעלבת ונפגעת משום מה מהפוסט שלי. הוא היה תשובה מושקעת למשפט בודד שלך שבו רציתי למקד את הנושא של מינון מול מחיר ולכן השוויתי בין המוצרים השונים. יש בהחלט הבדל בין מוצרים שונים במינון ובאיכות שלהם. אני הישוויתי בין מוצרי קלייר לאקולוג'יקל, כי הם בהחלט באותה רמת ייצור גבוהה וכך גם מוצרי ביוקר. מאידך, מוצרי קירקמן, הם ברמה נמוכה יותר, עם הרבה יותר פילרים מוספים בכל אחד מהם והדוגמא הקלאסית היא מגנזיום סטיראט המשמש כפילר ברובם. חומצה סטיארית, כמו מגנזיום סטיראט, או די קלציום פוספאט ואחרים, הם פילרים נפוצים וממש לא חיוביים למרבית הילדים הלוקחים תוספים רבים על בסיס יומימיומי, הסופגים הרבה הרבה פילרים בדרך. לכן חשוב לבחור תוסף, על סמך איכות הייצור והפילרים שבו ולא רק על סמך מחיר. שים לב להערה בסוף השרשור, תודה.