DMG ו B COMPLEX

כן בהחלט אפשר לתת רק DMG ולתגבר אותו

אין קשר בין התוספים האלה ואפשר לתת כל אחד בנפרד. מה שצריך להוסיף עם קומפלקס B הוא מגנזיום, רצוי מגנזיום טאורט ( בארץ יש של ביוקר, אני משתמשת באקולוג'יקל ודוגלאס). עם DMG כדאי להוסיף פוליניק, רק אם יש עלייה בהיפר. אפשר לשלב עם חומצות אמינו, אך לא חייבים.

JacobSk

New member
מגנזיום טאורת מוצר יאקר וכדאי להשתמש בו

במקרים שממש אין בררה.בד"כ מגנזיום גליצינת עובד מצויען ניספג טוב ללא טופעות ליווי וגם הרבה יוטר זול

אכן המוצר של ביוקר, יקר אבל מרוכז יותר בחומר

היי יעקב, אני חושבת שהיוזמה שלך, לייבא לכן מוצרים איכותיים, היא מעולה ונהדרת, אבל לגבי עלויות, זה לא מדויק מה שכתבת לגבי עלויות. מה שבטוח, המוצרים שלך הרבה פחות יקרים ממוצרי ביוקר שהם אכן, עולים מאד ביוקר. מה שחשוב הוא גם להשוות מחיר פר חומר פעיל ובמגנזיום טאוראט של ביוקר יש 915 מ"ג מגנזיום טאוראט, מול 100 מגנזיום גליצינאט אצלך. במחיר הוא כפול כ-207 שח ל-60 קפסולות. כך כל קפסולה עולה4 -3.45 שח מול שקל בודד אצלך, אבל מכילה מינון פי תשע. אבל יש חלופות גם מארה"ב. מגנזיום טאוראט של אקולוג'יקל עולה באילנס פחות מ-24$ ל180 קפסולות של 125 מ"ג כל אחת. נכון שמשלוח עולה, אבל לא מזמינים מוצר בודד לרוב. אותו מוצר בדיוק עולה באמרסון כמעט 29$ אך עם הנחת 20% של חיה לוטנר, הוא עולה 23$ שזה זהה. אנחנו מדברים על 180 קפסולות של 125 מ"ג. אצלך, מגנזיום גליצינאט עולה 100 שח, שזה כ-29$ ויש בו רק 100 קפסולות של 100 מ"ג. כך שהמוצר שלך, מכיל 25% פחות חומר פעיל ובכמות 80% פחות קפסולות, לעומת אקולוג'יקל. המוצר של דוגלאס כולל 120 כדורים גדולים ולא קפסולות שבכל אחד יש 1250 מ"ג ועולה כ-15-16$. אבל לא כל אחד יכול ללעוס או לבלוע אותו. בקייץ, כשכל כך הרבה אנשים טסים לארה"ב, אפשר די בקלות להיעזר גם באחד מהם. ושוב, יש הפרשי מחירים לא מעטים בינך לבין מוצרים זהים בארה"ב, אך יש לקחת בחשבון עלויות ייבוא ומשלוח. ולגבי המוצר עצמו, יש ילדים שהגיבו מצוין למגנזיום גליצינאט ויש שהתחרפנו ממנו. לכן חשוב להכיר חלופות. מה שנכון, הוא שטאורין טוב בשילוב מגנזיום: יתרונות * מגנזיום טאורט הוא בעל יתרון כנוטריאנט התומך בריכוז ובזיכרון * טאורין היא חומצת אמינו השכיחה ביותר בריקמת הלב * טאורין מהווה נשא למגנזיום במחזור המוחי וכאמור,מגנזיום חשוב במוח לזיכרון והראו זאת במחקר. * טאורין יכולה להקטין או למנוע אבני מרה בשל האינטראקציה שלה עם מלחי מרה וכולסטרול * טאורין משפרת את תיפקוד כלי הדם על ידי שימור הסידן והאשלגן בשריר הלב טאורין גם מרגיע וגליצין מאיץ. בכל מקרה, כיף כשיש פה מוצרים איכותיים של קלייר, ובמיוחד המיוחדים, כמו הפרוביוטיקה והאומגה 3 למשל

JacobSk

New member
אני סמחתי שזחיתי תגובה מפורתת עם ציונים

לפעוליות שלי. אבל אם אנו קבר מדברים על דיוק עז יש לי כמה תיקונים בדברים שלך. אם אנו ניסתקל טוב מה כתוב על מוצר דוגלס של 400 שאת נותנת קישור עז התברר שמינון של 400 מג הוא ל 4כדורים ועז מחיר של המוצר מתיאקר פי4 וזה ללא מישלוח ומכס. לגבי מוצר של אקולודזיקל זה לא נחון להשוות אוטו למוצר של קלייר כי קלייר זה ליגה אחרת של נטורופטיה.להשוות את המוצר הזה רצוי עם קירקמן אם את כל כך רוצה להשוות את המוצרים בחנות שלי אצלי מגנזיום גליצינת של קירקמן בצורות שונות עולה 85 ש"ח וזה מחיר סופי לאומת המחיר שאת כתבת שהוא בלי מישלועח בלי מ"עמ והתרצצוית במכס. לגבי מוצר של ביוקר מהקישור שאת נתת איאפשר להעבין על איזו מינון מדובר.אולי יש לך קישור יוטר ינפורמטיבי. עכשיו כמה מילים בקשר הנושה של השירשור.אין הבדל משמאוטי בן סוגי של המגנזיום יש הבדל בספיגה של ה חומר לבן אדם ספציפי ותפעות לווי. למשל מגנזיום סיטרת ואוקסיד משלשלים וגם משתמשים אוטם נגד אצירויות. מגנזיום גליצינת לאומת זאת לנותן טופעות לווי לרוב הילדים וגם ניספג טוב מאוד ובגלל זה רוב ראופאי DAN ממליצים אותו. גם טאורת הוא טוב אבל אני הייתי מחליף גליצינת לטאורת אך ורק במקרה של איספיגה (על סמך בדיקות רציניות ולא על סמך כל מיני סימנים אחרים) או בגלל ההתנגדות לא טובה של ילד אחרי מתן של גליצינת זה גם דורש בדיקה ומתן נכון של תוספים. מניסיון שלי היו מקרים בודדים שאחרי גליצינת ילד התחיל עם גירוים לא רצוים. ועז דווקה עזר מגנזיום סיטרת.

תיקון חשוב להערה שלך על המגנזיום של דוגלאס

כמה הערות ותיקונים לדבריך: מגנזיום טאורט של דוגלאס, הוא מוצר טוב, אבל הוא מגיע בכדורים גדולים ולא כקפסולות ולכן גם לא כל ילד יכול לקבל ולבלוע אותם. אבל, הטעם לא נורא ואפשר ללעוס אותו. כך עושה הבן שלי, למשל. אבל לגבי ריכוז- דוגלאס מציינים שם במפורש את כמות המגנזיום האלמנטלית מארבע כדורים ומגנזיום אלמנטלי הוא המגנזיום הנקי הפנוי לשימוש וספיגת הגוף . יש הבדל ברור שאתה אמור להכיר אותו, בין מגנזיום טאורט\גליצינאט לבין רמת המגנזיום נטו, האלמנטלי בכדורים ושים לב כי ארבעת הכדורים יחד מכילים 5000 מ"ג מגנזיום טאורט, מה שאומר כי כל כדור מכיל 1250 מ"ג מגנזיום טאורט כך שיש לשים לב להבדל והוא ברור לכל מי שמבין בתוספים. הנה ציטוט מהאתר: Magnesium Taurate 400 mg 120 tabs Ingredients per 4 tablets: Magnesium (from 5,000 mg. of Magnesium Taurate Complex, fully reacted) 400 mg. לתשומת הלב. והערה נוספת. צר לי שנעלבת ונפגעת משום מה מהפוסט שלי. הוא היה תשובה מושקעת למשפט בודד שלך שבו רציתי למקד את הנושא של מינון מול מחיר ולכן השוויתי בין המוצרים השונים. יש בהחלט הבדל בין מוצרים שונים במינון ובאיכות שלהם. אני הישוויתי בין מוצרי קלייר לאקולוג'יקל, כי הם בהחלט באותה רמת ייצור גבוהה וכך גם מוצרי ביוקר. מאידך, מוצרי קירקמן, הם ברמה נמוכה יותר, עם הרבה יותר פילרים מוספים בכל אחד מהם והדוגמא הקלאסית היא מגנזיום סטיראט המשמש כפילר ברובם. חומצה סטיארית, כמו מגנזיום סטיראט, או די קלציום פוספאט ואחרים, הם פילרים נפוצים וממש לא חיוביים למרבית הילדים הלוקחים תוספים רבים על בסיס יומימיומי, הסופגים הרבה הרבה פילרים בדרך. לכן חשוב לבחור תוסף, על סמך איכות הייצור והפילרים שבו ולא רק על סמך מחיר. שים לב להערה בסוף השרשור, תודה.

JacobSk

New member
אני ממש לא צפתי להתפרצות דיון על סך כל שני

סוגי של מגנזיום שגם תפקוד די דומה. אבל אם כבר מדברים פרטים ומחירים צריך לבדוק את הדיוק את הדברים באומק. אם אנו ניסתכל טוב מה כתוב על מוצר דוגלס של 400 שאת נותנת קישור עז התברר שמינון של 400 מג הוא ל 4כדורים ועז מחיר של המוצר מתיאקר פי4 וזה ללא מישלוח ומכס. לגבי מוצר של אקולודזיקל זה לא נחון להשוות אוטו למוצר של קלייר כי קלייר זה ליגה אחרת של נטורופטיה.להשוות את המוצר הזה רצוי עם קירקמן אם את כל כך רוצה להשוות את המוצרים בחנות שלי אצלי מגנזיום גליצינת של קירקמן בצורות שונות עולה 85 ש"ח וזה מחיר סופי לאומת המחיר שאת כתבת שהוא בלי מישלוח בלי מ"עמ והתרצצוית במכס. לגבי מוצר של ביוקר מהקישור שאת נתת איאפשר להעבין על איזו מינון מדובר.אולי יש לך קישור יוטר יאנפורמטיבי. עכשיו כמה מילים בקשר הנושה של השירשור.אין הבדל משמאוטי בן סוגי של המגנזיום יש הבדל בספיגה של החומר לבן אדם ספציפי ותפעות לווי. למשל מגנזיום סיטרת ואוקסיד משלשלים וגם משתמשים אוטם נגד אצירויות. מגנזיום גליצינת לאומת זאת לנותן טופעות לווי לרוב הילדים וגם ניספג טוב מאוד ובגלל זה רוב ראופאי DAN ממליצים אותו. גם טאורת הוא טוב אבל אני הייתי מחליף גליצינת לטאורת אך ורק במקרה של איספיגה (על סמך בדיקות רציניות ולא על סמך כל מיני סימנים אחרים) או בגלל ההתנגדות לא טובה של ילד אחרי מתן של גליצינת זה גם דורש בדיקה ומתן נכון של תוספים. מניסיון שלי היו מקרים בודדים שאחרי גליצינת ילד התחיל עם גירוים לא רצוים. ועז דווקה עזר מגנזיום סיטרת.

יעקב, הציניות בכותרת מיותרת לגמרי

גם בהודעה הראשונה וגם בהודעה השנייה. אנא נסח מחדש את ההודעה בלעדיה והשאר את המידע הענייני בלבד. תודה.

JacobSk

New member
תמי לפי דעתי תלמה י

בזמן אחרון תמיד מעבירה דיון על האינטרס שלי למקור כאן תוספים.בשירשור נוככי זה היה בולת ביותר אני התיכסתי לצורת של מגנזיום באופן ככלי בלבד.לא פרסמתי במסר שלי שום מוצרים מהחנות שלי. במסר שלי היו רק דברים טאורטים בקשר לצורת מגנזיום.אפילו אם יש לי חנות זה לא אומר של כל דעה שלי מבוטלת בגלל האינטרס שלי.זה ממש מוגזם .אני אבא של ילד אוטיסט שיצה מספקטרום עם ניסיון רב בטיפולים שונים וגם מלבה משפחות. ויש לי דעות שאני מכווה שאנשי הפורום מעונינים לשמוע ולהביר כל נוסה על אינטרסים זה לא נחון וגם לא יפה.כי גם לתלמה יש אינטרסים.

יעקב היקר

אני חוזרת וקוראת את ההודעה של תלמה, ולא רואה "ביקורת על אינטרסים", ביטול דעה בגלל שיש לך אינטרסים, וכדומה. אני כן רואה תשבחות לך כמייבא תוספים איכותיים, והצבעה על אלטרנטיבות לתוספים שאתה משווק, בצורה עניינית לגמרי. אם תלמה הציגה עובדות לא מדוייקות, כדאי וצריך לתקן בהודעתך בצורה עניינית כדי שלמשתתפי הפורום יהיה מידע נכון. אבל הציניות עדיין מיותרת, ולמעשה פוגעת בהעברת המסר העובדתי. אני אכתוב כאן שוב: אנחנו המנהלים אסירי תודה לך, סוברים שאתה עושה שירות ייחודי להורים, ומעוניינים בהחלט לעודד אותך להמשיך בו. זה לא סותר את זה שמטרת הפורום היא מידע, והאמצעי - תרבות דיון. אם נפגעת ממשהו שתלמה כתבה, יש דרכים מקובלות לברר את זה ולהגיע להבנה - בפורום, או במסרים אישיים. ברצינות ולא בציניות.

khisha

New member
magnesium stearate

חשוד כגורם בעיות לפלורה של מעיים. יש רופאים שאפילו חושבים שדווקא בגללו יש התפרצויות קאנדידה בעת קילציית DMSA כי הוא נפוץ כפילר עם DMSA.

למעלה