Dmg.Records Coming At Ya..

Little MC

New member
Dmg.Records Coming At Ya..

אומנם הרבה זמן לא כתבתי פה (סליחה בן) אבל אני בכל זאת יפרסם פה את D.M.G... ולמה?? כי אני עסקן, וזה אחלה פורום.. אחלה אנשים פה.. בגלל ההנהלה המעולה !!.. Dmg - לייבל חדש שהוקם על ידי כמה ראפרים ממודיעין כמובןןן!! Da Modi'in Gang הנה הכתובת של האתר www.dmg-records.vze.com באתר יש ביוגרפיה מאוד מאוד קצרה עליינו.. בקרוב תהיה אחת יותר ארוכה, מבטיחים!!.. יש שירים של ההרכב ושיר של חבר מאוד טוב שלי (למטה לינקים מצורפים לשניי שירים..) זה נמצא בפינת "מדיה" שמכילה גם סרטון שאותי נורא הצחיק.. של המפיק של הלייבל שלנו יש כמובן גם תמונות של הלייבל.. זה חשוב :) יש גראפיטי - עדיין לא סרקנו הכל.. אבל יש שם כמובן פורום, שלפי דעתי הוא צריך לשמש רק לתגובות פינת כבוד!! (כנסו תבדקו אם אתם שם..).. קישורים לכל מיני אתרים מעניינים... מומלץ ליריקס לשירים שבאתר!! איזה לארג'ים אנחנו אה? וקצת מידע על הצטרפות ללייבל (את זה תקראו באתר) ודף פרטים בשביל ליצור איתנו קשר .. טלפון וכאלה טוב קיצר אני מפסיק לזיין ת'שכל.. פשוט כנסו לאתר שמעו ת'שירים תתרשמו מהגראפיטי ובכלל מהאתר שאפשר לציין שאת האתר אני וNMe בנינו.. וכמו שציינתי כבר למטה לינקים לשניי שירים (בשביל העצלנים..) אתם יכולים להגיב כאן בפורום (אם לבן אין התנגדות) או בפורום שבאתר.. תודה מראש לכל מי שנכנס, תהנו!! אה ושכחתי זה OFF טופיק למקרה שלא הבנתם עד עכשיו..

סיונול

New member
ה-ק-פ-צ-ה...

yeahhhhhhhh מודיעין שולטת..!!!! ובדקתי אנלא בפינת כבוד...
אה וכנסו לאתר הוא שולט...!
אם אני נכנסתי כולם יכולים.. ואפילו יש עיברית בדיסלקטים שביננו!! תראו איזה חמודים ליאור ומקס הם חשבו על ה-כל.. איזה התחשבות, איזה עיצוב.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמישו ישתיק אותי!!!

סיונול

New member
אופסי.. אני כן מופיע.. יא מןןןןן!

היה קשה.. אתה יודע אנגלית וכאלו.....:)

בהביבו

New member
האתר בנ5^#$ !

כבוד. אח - אני צריך לדבר איתך (וכן, זה אחריי השיחה שלנו היום..), אז.. צור קשר מתי שאתה יכול.

סיונול

New member
בן... ליאור...

רוצים לספר לנו משו?.. | שובבים| ובן למה לי אתה לא עושה שיחות!!??? זה רק בגל שאני בת אה?!!?! גגגגגגררררררררר

תגידי תודה...

כול פעם הוא אומר שהוא צריך לדבר איתי... אחרי זה אני מתוח שעה ככה עד שהוא מספר לי מה זה...

סיונול

New member
אבל לפחות איתך הוא מדבר..

איתי בכל לא .. אפעם! והוא גם לא מוכן לעשות ליילד!!!!:(

סיונול

New member
ניסיתי...

אפילו שלחתי אנשים אליו הביתה כדי לאיים עליו.. אבל לא.. שום דבר... :(

Little MC

New member
תודה רבה על התגובות..

תודה סיון :)) וכן הקטע של העברית זה לדיסלקטים.. אני אישית מעדיף ת'אנגלית, אבל היו הרבה שאמרו שהם לא מבינים אז אני ומקס חשבנו על הרעיון של לפתוח גם אחד בעברית ו.. וואלה! קסם האינטרנט ויש גם אתר בעברית.. ובאמת חשבת שלא נשים אותך בפינת כבוד?!?!?... :) ותודה גם לבן, שאמר שהאתר בנ-צנזורה.. איזה באסה זה המילה בן-זונה.. איך בן בטח קופץ שהוא רואה את זה "מה מי זונה!? למההה?!?" חחחח אני משועמם.. קיצר, בן נדבר באייסיקיו על מה שזה לא יהיה שאתה צריך לדבר איתי, אח

סיונול

New member
בבקשה ליאור.:)טחחחחחח

אתה מנסה לרמוז שאני דיסלקטית?? וזה שיש לי הקלות אומר משו.?? גרררררררררר :) אויייייי איזה התרגשות. אני בפינת כבוד.. שמישו יצבוט אותי כדי לראות אם זה אמיתי.. | אווצ'!!!|

סיונול

New member
חחחחחחחחח אבל צביטות זה החלק

הטוב בכל העיניין.....:) חחחחחחחחחחח טוב דיי מפסיקים כאן.....:)

NME

New member
DMG RECORDS!!

2003 and forever.. אנשים, בקרו, תהנו :) ותגיבו!

למעלה