Dmg.Records Coming At Ya..
אומנם הרבה זמן לא כתבתי פה (סליחה בן) אבל אני בכל זאת יפרסם פה את D.M.G... ולמה?? כי אני עסקן, וזה אחלה פורום.. אחלה אנשים פה.. בגלל ההנהלה המעולה !!.. Dmg - לייבל חדש שהוקם על ידי כמה ראפרים ממודיעין כמובןןן!! Da Modi'in Gang הנה הכתובת של האתר www.dmg-records.vze.com באתר יש ביוגרפיה מאוד מאוד קצרה עליינו.. בקרוב תהיה אחת יותר ארוכה, מבטיחים!!.. יש שירים של ההרכב ושיר של חבר מאוד טוב שלי (למטה לינקים מצורפים לשניי שירים..) זה נמצא בפינת "מדיה" שמכילה גם סרטון שאותי נורא הצחיק.. של המפיק של הלייבל שלנו יש כמובן גם תמונות של הלייבל.. זה חשוב
יש גראפיטי - עדיין לא סרקנו הכל.. אבל יש שם כמובן פורום, שלפי דעתי הוא צריך לשמש רק לתגובות פינת כבוד!! (כנסו תבדקו אם אתם שם..).. קישורים לכל מיני אתרים מעניינים... מומלץ ליריקס לשירים שבאתר!! איזה לארג'ים אנחנו אה? וקצת מידע על הצטרפות ללייבל (את זה תקראו באתר) ודף פרטים בשביל ליצור איתנו קשר .. טלפון וכאלה טוב קיצר אני מפסיק לזיין ת'שכל.. פשוט כנסו לאתר שמעו ת'שירים תתרשמו מהגראפיטי ובכלל מהאתר שאפשר לציין שאת האתר אני וNMe בנינו.. וכמו שציינתי כבר למטה לינקים לשניי שירים (בשביל העצלנים..) אתם יכולים להגיב כאן בפורום (אם לבן אין התנגדות) או בפורום שבאתר.. תודה מראש לכל מי שנכנס, תהנו!! אה ושכחתי זה OFF טופיק למקרה שלא הבנתם עד עכשיו..
אומנם הרבה זמן לא כתבתי פה (סליחה בן) אבל אני בכל זאת יפרסם פה את D.M.G... ולמה?? כי אני עסקן, וזה אחלה פורום.. אחלה אנשים פה.. בגלל ההנהלה המעולה !!.. Dmg - לייבל חדש שהוקם על ידי כמה ראפרים ממודיעין כמובןןן!! Da Modi'in Gang הנה הכתובת של האתר www.dmg-records.vze.com באתר יש ביוגרפיה מאוד מאוד קצרה עליינו.. בקרוב תהיה אחת יותר ארוכה, מבטיחים!!.. יש שירים של ההרכב ושיר של חבר מאוד טוב שלי (למטה לינקים מצורפים לשניי שירים..) זה נמצא בפינת "מדיה" שמכילה גם סרטון שאותי נורא הצחיק.. של המפיק של הלייבל שלנו יש כמובן גם תמונות של הלייבל.. זה חשוב