DO IT מטבחים מישהו שמע?

לילך87

New member
DO IT מטבחים מישהו שמע?

דברים טובים או רעים ... בהצעה שלהם יש גוף ארונות מסנדביץ ודלתות MDF קיבלנו כבר כמה הצעות מחיר וכולם עושים דלתות מ- MDF וכולם אומרים שככה זה היום (אני עושה ציפוי פורמייקה) לפני שאנחנו סוגרים מטבח האם יש לכם הצעות לגבי למה לשים לב מההתחלה ועד הסוף זה מטבח ראשון שלנו ואין לנו הרבה ניסיון תודה

זידדה

New member
תלכי לבדוק בעוד חברות מטבחים

אנחנו עשינו מטבח לפני חודשיים והיינו בהרבה חברות -גם בדו-איט אני שמתי לב לכמה דברים חשובים לפני שהחלטתי: 1.התיכנון של המעצבת- האם המטבח פרקטי והרעיונות שלה טובים,האם היא הוסיפה נישות מגבס ואלמנטים דקרטיבים מיוחדים...(במטבחי טופז איפה שעשינו מטבח-המעצבת נתנה לנו רעיון לבנות נישה מגבס וזה יצא מדהים והעלה בכמה רמות את המטבח) 2. שימי לב לרמת הגימור של הארונות,המגירות....המראה של הסניף 3.לי היה מאוד חשוב השירות...בפגישות שהיינו רב המעצבות היו נחמדות אבל בחברת מטבחים אחת בא לקוח והתלונן,חברה אחרת שהיינו בה קראתי עליה באינטרנט המלצות לא טובות... בקיצור כדאי לברר על השירות של החברה אחרי שאת קונה את המטבח. אנחנו סגרנו במטבחי טופז- הסיבה העיקרית כי זוג חברים טוב שלנו יש להם מטבח של טופז 3 שנים והם מאוד מרוצים-וגם היו מרוצים מהשירות ומהמתקין 4.כמובן - המחיר. דו-איט היו יותר זולים מחברות אחרות שהיינו בהם אבל הרבה דברים אחרים לא מצאו חן בעיני-וטופז לא בהרבה יותר יקרים מקווה שעזרתי בהצלחה אני פשוט יודעת איזה קשה זה לבחור מטבח-לי לקח חודשיים עד שהחלטי...

לילך87

New member
תודה על התשובה

במקרה הלכתי לראות מטבח אצל מכרים של טופז ורמת הגימור לא הייתה טובה הצבע בפינות לא היה אחיד עד כדי פיספוס בכמה מקומות והאישה סיפרה שהיא רודפת אחריהם כבר כשנה כדי שיבוא מישהו אחראי לראות את המטבח ... בקשר לסניף עצמו אהבתי את מה שראיתי שם אבל לפי דעתי התצוגה בסניפים מושקעת פי כמה כי זה בעצם כרטיס הביקור שלהם . היינו גם בסמל ורגבה ועשו לנו תכנונים שונים בכל מקום. שילבנו את ההכי טוב ובאנו עם זה ל- DO IT וקיבלנו מחיר טוב ... השירות גם טוב לפחות בינתיים מקווה שלא ישתנה אחרי התשלום. מה שכן אין צורך להתרוצץ כי הם עושים גם את השיש וידביקו לנו את הקרמיקה. אגב הארונות..... גוף סנדביץ דלתות MDF הייתי רוצה לדעת מה לא מצא חן בעינייך ב DO IT אני פשוט מנסה להגיע לפרטים שאולי אני לא שמה לב אליהם

זידדה

New member
לי אישית הכי הפריע התיכנון..

פשוט התוכנית שעשו לי היתה סתמית בלי שום רעיון יצירתי במיוחד ולא התחברתי למעצבת. בטופז- כמו שאמרתי לך נתנו לי תוכנית של נישות גבס -ותחשבי שרק על תוכנית כזו מעצב פנים שהתייעצתי איתו רצה 2500 שקל-ושם זה היה כחלק מקניית המטבח. בהצלחה

למעלה