יש הרבה סיפורים.. אבל אני אקצר../images/Emo3.gif
היום הראשון- הנסיעה באוטובוס הייתה זוועתית.. בלילה בקושי ישנתי וחשבתי שאני אשן באוטובוס.. אבל כשיש כ"כ הרבה ערסים במקום קטן וסגור זה בלתי אפשרי אחרי 6 שעות של נסיעה ללא שינה
הגענו ל"מלון" הולידי אין אקספרס.. הסתכלנו אחת על השנייה ולא הבנו לאן נכנסנו.. על הערסים\פקאצות של ישראל פשוט היו שם וכל מה שהיה שם זה צרחות ומכות הגענו לשם ב2 בצהריים ועמדנו 3 שעות בתור (כן כן 3 שעות) כדי שהפקידות המטומטמות יביאו לנו מפתח ואחרי עוד שעה קיבלנו מפתח (אני אחסוך ממכם את הפרטים על העצבים שחטפתי בתור וכל מה שהלך שם) בין לבין שמענו שהיו פריצות בחדרים והחלטנו שאנחנו לא מתכוונות להישאר במקום כזה ולסבול 5 ימים אז אחרי כמה טלפונים והרבה הרבה עצבים ותשישות ביטלנו את העסקה (אפילו לא נכנסנו לחדרים) ואז התחלנו טלפונים לנסות לארגן משהו שמענו על דירות וכל מיני דברים.. נעמה דיברה על ההורים שלה ובקיצור יש מישהו במלון מלכת שבא (כן כן) שהם מכירים.. אז הלכנו (תבינו שהיה כבר 7-8 בערב ואין לנו מקום לישון)... אחרי הכל הוא סידר לנו חדר ללילה וכל אחת שילמה 230 ש"ח... (כן כן
) אז בשלב הזה פשוט היינו בעננים חח.. אני זוכרת שנעמה ועוד חברה יצאו ואמרו לנו את זה ואני כזה ישר "בואוווווווווו" אניווי... חגגנו שם ולא האמנו שאנחנו נמצאות שם ועוד במחיר כזה בדיחה ואז יצאני וסיימנו את היום הזה שהתחיל בצורה נוראה.. והסתיים בפאקינג אושר! היום השני- היינו צריכות לפנות את המלון ב12 ולהתחיל לחפש מקום לישון בו היום נפתח בארוחת בוקר שבחיים שלי לא ראיתי ארוחה כזאת!! פשוט וואוווו ואז היינו בבריכה... יותר נכון 3 בריכות
... ושם בכלל היה מדהים! ואז פינינו את החדר
... בזמן הזה כמה בנות הלכו לברר על דירות והתחלנו שוב בחיפוש אחר במקום לישון
.... ביררנו משהו כמו 3 דירות.. ששום דבר לא הסתדר.. אחת הייתה טובה עם בריכה פרטית אבל היה מפוצץ.. אחת נראתה כמו מאורת סמים... ועוד אחת זווועה אז התחלנו בטלפונים לכל מיני מלונות.. ואמרו לנו שיש בטופז 2 לילות כל אחת 380 ש"ח (חדר של 5 בנות)... אז הלכנו ואז אמרו שאין חדר של 5 בנות !@@!#O!@#I ואחרי שהצקנו להם והם שמעו מה עבר עלינו הם סידרו לנו בבריזה ושם נשארנו לעוד 2 לילות וניצלנו את אילת עד הסוףףףףףףףף ועם כל זה שזה נשמע סיוט מה שעברנו.. נכון... אבל היה בן זונה! הנסיעה בחזרה הייתה כ"כ כיפית.. בלי שום ערסים.. והכל שקט ויכולתי לישון סוף סוף! והיום חזרנו
וואו זה היה ארוך