Do you feel the same?

• פותח הנושא Lux
  • פורסם בתאריך

Lux

New member
Do you feel the same?

אני צריכה עצות ממשהו שעבר את אותן בעיות (ואני מדגישה- *עבר*), ומזדהה- --אני יוצאת ונהנית מזה והכל (בד"כ נהנית), אבל כשאני לא יוצאת אני מרגישה אשמה, וזה לא צריך להיות ככה! אני מרגישה כאילו שאני לא ממשת את התפקיד שלי כטינייג´רית, ושאח"כ ביציאות שהפסדתי כולם כאילו עברו דברים ביחד שאני לא עברתי איתם והם קצת יותר קרובים אחד לשני (כשאני מאחורה). מישהו מרגיש לפעמים אותו דבר או שזה רק אני? -- ההרגשה הכי נוראה בעולם שאני עוברת לפעמים שאני יכולה לתאר לכם זה להרגיש לבד, כאילו אין לך אף אחד בעולם, ולקנא בכל אלה שיש להם. אני מרגישה את לפעמים אחרי שאני רואה איזה סרט עם משהו רומנטי, או זוג מאוהב או משהו כזה, ואני לאו דווקא מדברת על הקטע הרומנטי, אלה בכלל, הקנאה לזה שיש מישהו קרוב אליהם, כאילו חבר שאתה ממש מרגיש שאתם קרובים. אין לי חברות\חברים כ"כ קרובים, ואני לא יודעת עם אי פעם יהיו לי (לצערי)... מה אני יכולה לעשות עם זה?

Lux (שימי עין על ההודעה שמוקדשת

לך ולכולנו) אגב , אני לא אוהבת לצאת אבל תמיד איכשהו אני מסתדרת ומתעדכנת עם כולם.... אם את מרגישה אשמה שאת לא יוצאת ...אז למה את לא יוצאת??? וחוץ מזה יש לך את כל החיים לממש את ה"טינייג´רית" שבך....זה אף פעם לא מאוחר וכולנו לפעמים מרגישים לבד ....טיבעי לחלוטין מה את יכולה לעשות? קודם כל להפטר מהקינאה ! לצאת ! לצאת ! לצאת ! לצאת ! עד שימאס לך ולהינות ממה שיש לך ולא ההפך ! אוהבת ולא מאוהבת... מיכל:)

לי יש מושג!

איך זה ליהיות לבד. שאין לך לא חבר ולא חברה! ושכמה זה כואב ומתסכל ואתה לא מבין למה?!

למה לבד :( את לא לבד:( יש לך אותי

ספרי ....אולי אני יוכל לעזור .. אוהבת ולא מאוהבת מיכל

wildflower**

New member
מזדהה עמוקות ../images/Emo84.gif

גם אני מרגישה ככה בכל מה שקשור ליציאות. לפעמים פשוט אין לי כוח וחשק או מצב רוח לצאת יחד עם החבר´ה לאיזו מסיבה או סתם מפגש. ואני יושבת בבבית. ומתחילה לחשוב..אולי הם נהנים שם...והולכים קטעים..והם מתגבשים..ואני לא שם כדי להתגבש יחד איתם.ובסופו של דבר אני אשאר בחוץ. אבל אז אני אומרת לעצמי שאם הם חברים טובים שלי הם לא ישאירו אותי בחוץ... וזה לא תמיד נכון....:( ועכשיו אני גם מרגישה מאוד לבד... רבתי עם חברה טובה שלי.. ובכלל כול החופש הזה גורם להרגשה מגעילה של בדידות.. אני גם טיפוס בן אדם כזה שלא תמיד אוהב חברה..אז..אין לי מוש גמה עושים... האמת היא שהכול חזור אלינו... כי אם את לא יוצתא למסיבות..המסביות לא יבואו גם אלייך.... בעעעעעע.. אל תשימי לב..אני לא יודתעמה אני אומרת בר

המצאיות

New member
קורה לפעמים וזה מעצבן מאד...

זה קורה לי לעתים מאד רחוקות כי הידידים והידידות שלי הן בעדיפות ראשונה וזה יוצא שכמעט ואין יציאה שאני מפסיד אבל במקרה וזה קורה אז בדרך כלל יש סיבה כדי להפטר מהמחשבות המעצבנות כדי לשבור את הראש איזה חצי שעה על המיטה לחשוב מה עשית על פני זה וכמה זה יותר שווה או פשוט תזכרי שגם יש לפעמים ריבים ביצאיות וכך את לא נכנסת עליהם ואל תשכחי שאת לא הילדה היחידה שמפסידה יציאות...את נשארת מאחור בדיוק כמו כולם בקשר לחברים חברות אם את מתכוונת במובן של ידידים אז יכול להיות שבסביבה שלך אין ילדים שמתאמים לך ולכן כדי לך לחפש קבוצות של ילדים שיותר מתאימים לך במקומות קצת יותר מרוחקים(שכבה נחשב ליותר מרוחק) אם את מתכוונת לחבר/ חברה (במובן האינטימי כמו שחבר שלי נוהג להגיד) אל תחפשי ואל תיהיה כמו החבר המטומטם שלי...אהבה לא מחפשים אהבה באה לבד זה גם יכול להיות רק עיניין של תקופה היו לי כבר משהו כמו 2 תקופות כאלה אז אל תדאגי מציאות (אני בן שבחר ניק ניים דפוק ואני יודע את זה)

תראי.עברתי כמה שני בהם לא היה לי

אפילו אדם אחד לדבר איתו.זה היה נורא.בגלל זה הפכתי לרומנטיקן שאני

חמודה.....

להיות נערה להיות ביל הזה שעושים חיים, זה נתון כל אחד לשקול דעתו כח אחד חווה את הגיל הזה לפי איך שהוא רוצה אין שום דבר מוסכם, את מחליטה איך לנווט את חייך, ונכון רואים לפעמיים דברים שגורמים לנו מחשבה, לכן אם את רוצה משהו כל כך חזק תשיגי לך אותו אני אומרת כל חלום נועד שיגשימו אותו בהצלחה לך חמודה בכך דרך שבה תבחרי, ענת

LUX

אני מרגישה כל כך הרבה פעמים כמו איך שאת מתארת. ואין לי כל כך עצות. חוץ מאולי לנסות טיפה לפתח את הקשרים עם האנשים סביבך לקצת יותר מהיי-ביי. זה אמור לעזור.
גלית אייסיקיו-122631627

למעלה