Do you have the time

Sith Master

New member
Do you have the time../images/Emo19.gif

For a new forum member? היי, אני מעריץ של גריןדיי בערך שנתיים. זהו. מקווה שתקבלו אותי בברכה, למרות שהפורום לא נראה ממש חי........

ALMIGHTY

New member
שלום! הפורום גדוש באנשים אז

תנסה להתערבב בינינו. ויש גם שיחות שנמשכות על גבי הרבה דפי אינטרנט מדי יום אבל תשתדל להתאמץ לעקוב

Yodi Paparnuk

New member
ברוך הבא ../images/Emo19.gif

ונקווה שאיכשהו הפורום יהיה פחות מת בזכותך... נ.ב. סבתא שלי חזרה מאנגליה עם 3 דיסקים של גרין דיי במיוחד בשבילי!

Sith Master

New member
תודה תודה...../images/Emo19.gif

לי כבר יש את כל הגרין דיי אז סבתא לא תעזור לי... ושמתי לב שגם אתה אימצת דג. חבל, חשבתי שאני מיוחד. אבל מילא....

Yodi Paparnuk

New member
דבר ראשון ../images/Emo19.gif

את, ולא אתה! אני בת! ודבר שני - ספרקי שלי כבר הרבה זמן... ואני מכירה עוד מישהו שהדג הוא שלו אבל הוא קורא לו ג'רי... ובקשר לדיסקי סבתא - סופסוף יש לי דיסק כלשהו של גרין דיי אז קצת "תתחדשי" יתאימו פה בדיוק!!!

Sith Master

New member
סורי..../images/Emo19.gif

מזל טוב לך.... תתחדשי (ולא תתחדש).... לדג שלי קוראיםדגלס רוצה להפגיש אותם, אולי יהיו ילדים?

Yodi Paparnuk

New member
מצטערת... ../images/Emo19.gif

ספרקי שלי אוהב בחורות... או... או אולי דגות כשאני חושבת על זה... אבל סתם חברים למה לא? רוצים לשמוע איזה כיף מה קרה בבצפר שלי? הוא חצי פרטי (ממומן רק ע"י משרד החינוך ולא ע"י העירייה, ושאר הכסף מההורים או מלגות), ובגלל שהמורים אצלנו מקבלים רק 80% מהשכר הם שובתים חלקית - כלומר - אין מבחנים או בחנים או עבודות עד שהם מקבלים את המשכורת שמגיעה להם! וזה יהיה לפחות עד אחרי פסח אומרים לי... או... כיף כיף...

למעלה