Do you remember "the" dress?

Sharon_1

New member
Do you remember "the" dress?

well, I went to try it on - and of course it didn´t look good on me. first of all - the medium size was big on me and they didn´t have small size. second - the rye fabric was to long for me - and it was cut in the back - which I didn´t like. and without the rye it´s look like a nightgown. Lior didn´t like it at all - maybe next time...

Sharon_1

New member
תודה על היחס...

סתם, אני רק מנסה להעלות את ההודעה...

זה באמת היה נשמע לי קצת אופטימי

מידי - שמלת חתונה ב - 45$?? למה שגם את לא תעברי את מסכת היסורים והחיפושים של כולנו.....סתאאאם. בכל אופן, את צריכה להמשיך ולחפש, ואולי להעלות קצת את הקצב. החתונה בנובמבר, לא?

Sharon_1

New member
האמת היא שבאיזשהו שלב כבר ידעתי

שזו לא תהיה ה"שמלה", אבל חשבתי שאולי היא תהיה טובה לארוחת ערב שנעשה לחתונה לחברים ולמשפחה שכאן. אבל גם זה לא. (בגלל זה גם לא היה אכפת לי שליאור רצה לבוא איתי). אין עדיין שום חתונה - אז אני לא יודעת אם היא תהיה בנובמבר. (בירוקרטיה...). אני מתכוונת ללכת ל-2 חנויות - אחת שכבר הייתי בה ואני רוצה למדוד שוב את השמלות ואחת שהייתי בה עם חברה שמתחתנת - ויש שם שמלות נחמדות. ד"א, כאן אפשר למצוא שמלות זולות בלי בעיה, אולי לא ב - 45$ , אבל ב - 99$ - אין שום בעיה!! ואפילו שמלה יפה! ואני הגעתי למסקנה - (אל תאכלו אותי...) - הבנאדם הוא שעושה את השמלה (ובכלל - את הבגד), ולא השמלה (או שוב - הבגד ) את האדם. הייתי בחתונה שבה הכלה לבשה שמלה די זוועתית (לטעמי לפחות), אבל נראתה כמו מיליון דולר. כלומר- אם הסתכלת רק על השמלה - ממש ממש לא. אבל אם הסתכלת בכללי על הכלה - חבל על הזמן - מדהימה. ולמה? כי היתה מאושרת וכל הזמן חייכה וממש זרחה. וראיתי גם שמלה מדהימה על כלה ממש מבואסת (כן, יש דבר כזה), ולא עזר כלום - ככה גם הכלה נראתה. אז זהו, גם אם זו תהיה שמלה שהיא קצת יותר שמלת ערב משמלת כלה - אני אעשה אותה הכי מדהימה שבעולם (אמרה שרון ברגעי אופטימיות...).

שירי71

New member
אני איתך בעיקר בקטע של האדם עושה את

השמלה. זה כל כך נכון שאין לך מושג את כמה את צודקת!

למעלה