doctor is he going to live?

doctor is he going to live?

הלו? אנשים! מה קורה איתכם הפורום גוסס על סף פשיטת רגל או עור או נוצות ניכר כי חסר מעט אוקטרין בחייכם! אז אני אתחיל אני כרגע עושה שרות לאומי בביה"ס שבו למדתי שנה שעברה בהתלה לא היה כלום אבל העניינים מתחילים להתגלגל...הממ...להתלמד? נ.ב. מאוד נחמד להמציא מילים בבניין התפעל זה מעות התשעשע! נ.נ.ב. כרגע באמצע סוף המשחק דיסקוורלד ניור. מעניין מה יהיה הסוף...טם טם טאאאם!(ע"פי קצב מתח) בלי ספוילרים בבקשה.

סיימתי את discworld

הראשון. (הכוונה היא למשחק, כמובן, לא לספר) מי מכם שניחן בזיכרון שלא מהעולם הזה, בוודאי זוכר שלפני כמהימיםכתבתי כאן שמצאתי את המשחק (המקורי!) בערימת שטויות בבית. הצלחתי להתקין אותו לאחר תלאות וייסורים, והיום סיימתי אותו שוב.

keynant

New member
אני עוד זוכר...

כי אני סיימתי באותו היום את המשחק השני...גם לי הייתה הודעה על זה...

keynant

New member
אני עשיתי שנת שרות בבצפר שלי...

זה אכן מוזר...מה אופי השרות שלך? בכל אופן, אני בימים אלו קורא את דיסקוורלד מחדש, כי משעמם לי...עד כה, קראתי את מעשי קסמים, שומרים!שומרים!, ואת טרילוגיית הברומליאד...הספר הבא-פרמידות!!

אין לו אופי רק אישיות,

אני כאילו עושה שיעורים פרטיים לילדים([במבטא מורתי] או כמו שאמא אומרת נערים ונערות) מתקשים וחסרי אמצעים במסגרת בית הספר במשך שנה...בנתיים

FijianSeas

New member
שאבצע החיאה?

טוב ננסה.. לא שאני פה הרבה, אבל עכשיו כשיש יותר מידי זמן ולא הרבה מה לעשות.. אני משתחררת *הכנס הפי-דאנס כאן*
ויותר חשוב לזה, מחכה כבר למענק, אקא הסכום-שיתבזבז-מהר-בגלל-שנתיים-של-חסכים..
המלצות לספרים אניוואן?

מ א ג ר ט

New member
למה החייאה?

אולי הפורום לא מפוצץ אנשים אבל הוא באמת חיי ונושם. אפילו שפעת אין לו. אולי הוא קצת שמן ולא מתעמל, אבל זה לא נקרא למות!!! כנס לפורום רחובות (השני שאני חברה בו) ותראה מה זה פורום חולה. כנס לפורום מתיו פרי ותראה מה זה פורום שמת (בעבר). הפורום שלנו חיי ונושם אז בלי העלבות בבקשה. תודה.

The Mad Hatter

New member
יש פורום על מתיו פרי?

אף-פעם לא הבנתי למה פותחים פורומים לשחקנים. מה כבר יש לכתוב שם? לפתוח פורום על סופר זה כבר שונה, כמובן.

limilu

New member
אתה צוחק עליי.

הקצב בפורום הזה הרבה יותר מהיר ממה שהוא היה לפני חודש. אז ככה, סתמרוח הולך למקום ההוא- נו, וגם התיבה. ואז יש... אממם... אוף! גם אני רוצה משחקים של עולמה דיסק! בלע!

ויימס

New member
שקט!!! שקט!!! שקט!!!

הפורום בסדר גמור, הוא לא גוסס ולא כלום, חצי עמוד מלא בהודעות מהיומיים האחרונים, איך אפשר להגיד שהפורום גוסס??? אנשים לא יכולים להעריך את מה שיש להם! אתה לא היית פה בתקופה שאני ואת'קלנה היינו היחידות שכותבות פה! ואז היא הלכה לעבוד ואני נשארתי לדבר עם עצמי!!! אני נטע!
יש לי כלב ואלפי חתולים שמדביקים אותי בפרעושים והולכים אחריי ומייללים. יש לי הורים שעובדים בשב"ס וביטוח לאומי. ושתי אחיות קטנות. כשאני לא מאמללת לאזרחים תמימים את החיים וגורמת להם לשנוא את הצבא, אני כותבת חמשירים על מפלגת שינוי. טוב, לא, אני כותבת ספרים. רוצים לדעת על מה???
(כמו הילדים הקטנים שרוצים להגיד משהו אבל הם מחכים שיבקשו מהם...)

פנחסון

New member
אכן, לפני סה"כ חצי שנה

המקום הזה היה מת. היום הוא בסבביה. זה בעיקר כי אני כאן, אני משרה קארמה טובה כזו...

למעלה