Doctor who 2x03 - Planet of The Ood

FFman

New member
Doctor who 2x03 - Planet of The Ood

ושוב עם הדבורים שנעלמו, אחרי שאמרו את זה פעמים, יודעים שזה הולך להיות משהו משמעותי בהמשך הסדרה...

XUXA141

New member
../images/Emo58.gifאכן, פרק בסדר.

רואים שזה לא ראסל טי דיוויס. זה מתחיל בדונה שרואה את הטיל של המנהלים ואומרת לדוקטור "לך יש קופסא, להם יש פרארי". אחר כך שוב מוזכר כמו שאמרת, ענין הדבורים הנעלמות (הם חוזרים על זה יותר מדי, זה נעשה שקוף מדי). הדוקטור עוקץ את דונה במחאה חברתית קטנה של "את חושבת שבכדור הארץ זה אחרת? מאיפה את חושבת שהבגדים שאת לובשת"? והיא מחזירה לו ב"spaceman. הוא מגיב בחיוך. האם יש כאן גם רמיזה לנאציזם? (העבדים הולכים בשלג, שומר מרושע מרביץ בשוט למי שנופל, ואחר כך רודף אחרי הדוק רק בשביל הסאדיזם). (אגב, האם מתישהו הם יגיעו למזג אוויר כזה חם שבו הדוק ילבש קצת פחות? כי גם כשהם היו בפרק הקודם, בתוך וולקנו, הוא עדיין היה לבוש יותר מדי. שילמד מג'ק שהוריד חולצה בכל הזדמנות - כולל בתוכנית הטלוויזיה ההיא שבה הוא אמר "הרגע העלתי לכם את הרייטינג".) דונה שוב בדמעות. האישה היא כמו מפל של דמעות. מה יהיה? הדוק שוב חסר אונים - הם על סף מוות והוא לא יכול לעשות כלום - הם קשורים באזיקים וניצלים שוב על ידי מישהו אחר. קשה להיות נערתו של הדוק, הרבה פעמים את תלויה בניסים. כשהדוק ודונה עומדים ומדברים ליד המוח הגדול, הפצצות כבר יכלו להתפוצץ מזמן, אבל הם עסוקים בלפטפט. בסוף - האמירה של העוד ש"השיר שלך עומד להסתיים" - על מה הוא רומז? והטריילר לפרק הבא - מרתה שוב כאן, מדברת עם דוק בסלולרי ואומרת "אני אחזיר אותך לכאן". הבחורה לא מוותרת, הא? יצורים חדשים? לסיכום, לא נפלתי. פרק בסדר. האוד דמויות חמודות בסך הכל.

alexy13

New member
WOW

איזה פרק טובבב לא יכול לחכות לפרק הבאה !! מרתה חוזרתתתתתתתת

Lightning9

New member
זה היה פרק נחמד, לא יותר מידי טוב ../images/Emo58.gif

זה היה יכול להיות יותר טוב... ודונה יותר מידי בוכה, זה כבר נהיה מציק... אני חושבת שיש לה פיצול אישיות או משהו :p הממ.. העוד חמודים! שראו את האלה שיושבים בכלוב ושרים הייתי בטוחה שיאמרו שהם ילדים כאלה.. זה היה קטע חמוד למדי. הממ.. בפרומו לפרק הבא מרתה נראת קצת מוזר, כי כאילו.. לא יודעת, היא נראת מוזר.ץ נחכה לפרק הבא כי זה לא הפיל אותי

alexy13

New member
תיגדו

שאתם רואים תפרק אתם רואים עם כתוביות? כי אני בלי ואני לא מוצא...

קורה

New member
לא. כי אין

לפחות אני לא מצליחה למצוא יש כתוביות לפרקים בודדים מאוד אבל אין בשום מקום של כל הסידרה

FFman

New member
I'm an Ood lover too!! Free Ood !

אני לא מסכים, אני דווקא חשבתי שהפרק היה בסדר גמור. נראה לי שזה שהאוד אמרו שהשיר של הדוקטור עומד להסתיים קשור לזה שהוא הולך לאבד מישהו ( אהם אהם - עוד פעם). או את כל השלושה. (דרך אגב ידעתם שגם קפטן ג'ק יחזור, שמעתי את זה איפהשהו, אני לא יודע אם זה נכון) וזה מביא אותי לכמה שאלות: 1) מבין אלו שראו טורצ'ווד 2, מרת'ה מצטרפת אליהם או משהו? (בתשובה כן/לא, בלי ספויילרים למיהם) ככה זה נראה בפרומו. 2) מישהו יודע אם שרה ג'יין סמי'ת (כך כמדומני קרוראים לה) חוזרת גם??? פרק בסדר גמור, מצפה בכליון עיניים לפרק הבא, מרת'ה חוזרתתתת... והיא חיילת??? טוב אחרי מה שהיא עברה.

XUXA141

New member
תשובה לשאלתך הראשונה ../images/Emo58.gif

כן, אבל לא בדיוק. היא באה לכמה הופעות אורח.

פרק נחמד ../images/Emo58.gif 4x03

האוּד חמודים, אני שמחה שחזרו אליהם. אחרי שבעונה שנייה ד הציגו את זה כעובדה שהם יים כדי לשרת ורוז היתה הראשונה שאמרה שזה לא בסדר, טוב שהם חזרו לזה אחרי שהם פשוט הניחו לזה ככה. אני מאוד מרוצה מהכימיה של הדוקטור ודונה, זה משהו שלא היה לו ולמרת'ה.

למעלה