Documents 2go 9

מאיות

New member
Documents 2go 9

מישהו ניסה את גרסה 9 ויכול לומר אם היא עובדת עם עברית (זאת של ה-TX paragon/piloc)? מאיה

AYELET1

New member
היא לא וזה על פי מה שכתוןב אצלם

בנוגע לתמיכה בשפות

מאיות

New member
וגרסה 8?

הבנתי שהיא עובדת עם עברית אבל לא ברור לי האם שווה לשדרג מ-7 (אני רואה עברית בסדר אם אני פותחת קבצי RTF ובמילא מצאתי את האפליקציה הזאת לא יעילה לעריכת מסמכים להבדיל מצפיה בהם). משום מה קיבלתי יחד עם מכשיר ה-TX את Documents to go 7 למרות שחשבתי שבארץ ה-TX משווק עם גרסה 8 (בניגוד לחו"ל שם, לפחות ע"פ אתר פאלם גרסה 7 היא זאת שמסופקת עם ה-TX). מאיה

udifpalm

New member
גם לא תעבוד

לא ניסיתי, אבל למיטב הבנתי השכלול הגדול בגרסה זו הוא המעבר למנוע פנימי שמבצע rendering לטקסט עם פונטים משלו, ולכן הוא פשוט עוקף כל תוכנת עברית קיימת לפאלם.

מאיות

New member
מהי העברית העדכנית ל-TX?

מהי הגרסה האחרונה (זאת שאומרים שהיא יציבה) של העברית ל-TX? אצלי מבדיקת ה-version ב-מסך ה-info של הפאלם כתוב שהגרסה היא 3.72.13 ובמסכים של התוכנה עצמה מבית טופ/פארגאון ב-about מופיע: Piloc version 3.72 האם זאת הגרסה האחרונה או שאני צריכה להשיג עדכון מהראל? ואם כן איך (קניתי את המכשיר לפני שלושה שבועות בהנדי)? תודה מאיה

ולמתעניינים, אני עם TT3 (לא גנוב)

שבו מותקנת גירסת D2G v8.001 עם עברית של PiLoc v5.2.1 והכל עובד בצורה תקינה ללא בעיות או ריסטים. לא ברור מה בדיוק מציעה גירסת v9.x אבל כדאי ללכת על משהו בטוח, מדובג ולא להתפתות לגירסה שעלולה להתברר כמשענת קש.

למעלה