doesn't take much

noosh

New member
doesn't take much

כשבכיתי היום בשיר הזה, זה היה בעיקר עליך, ובשבילך, ובגללך. לאו דווקא בסדר הזה. זה לא יהיה הוגן לתת לך את כל הקרדיט, כי חלקו מגיע גם לי, בכיתי הרבה על התקופה הזאת, המטורפת, של להתגעגע כלכך למשהו שאני לא יודעת מהו בכלל. של לרצות את הקרבה הזאת למישהו, של מילים מילים מיליםמיליםמילים.
And I hate And I hate And I hate And I hate elevator music, The way we Fight
זה לא סתם שיש לי ציור עם המשפט האחרון הזה שם. וזה לא סתם שזה עליך. וזה לא סתם שכל הציורים האלה מכילים משהו ממך, בשילובים של הצבע או הכעס של המכחול. איך היא מצליחה להביע את המילים בצורה הנכונה ביותר, כאילו שהיא מכירה אותי ויודעת בדיוק איך לשיר לי. ולמי אכפת שזה בכלל לא אליי. בשבילי זה אליך.
The way I'm left here, Silent​
זה מדהים איך שאתה לא חלק יותר בחיים שלי וחוזר במקומות האלה, בחיבורים שכנראה עוד לא המסתי. ויש את המקומות האלה שאני יודעת שזה אני עכשיו, שזו אני שבוכה עליי, ולא עליך, ואני עדיין יודעת שמשהו קטנטן יישאר. אולי באמת היית אהבה ראשונה-אמיתית. לא סתם משהו חולף שמחשיבים כאהבה כי אין משהו אחר להחשיב. [כמה עצוב זה שזה גם גורם לי להרגיש קצת פאתטית?] וכשאני נשארת לבד זה לא רק ממך, זה גם ממני. אתה מבין, ההשפעה הזאת עליי, אז, באותה תקופה, הייתה באמת עליי. להשאר לבד מעצמך זה משהו שכלכך קשה להתמודד איתו, הריקנות הזאת של לא להצליח לראות מעבר ללבן הזה, לחפש את השחור בפנים שוב ושוב בקומפוזיציות הכי נופלות שיש, כי רק ככה מוצאים את המקומות שכואב בלי לגעת, או עם הכיהכי לגעת. ולומדים להכיר את עצמך, בתהליך ארוך, ואיטי, וכואב.
Oh, these little earthquakes Here we go again Oh, these little earthquakes Doesn't take much to rip us into pieces
הקשבתי לה היום שרה את זה. מולי. ראיתי את הבעות הפנים שלה, או מה שהצלחתי מעבר לדמעות. וממש שמעתי אותה, אתה יודע מה זה? אני משערת שאתה היית מבין. והיא שרה את זה וגרמה לי לחשוב שאסור לנו לתת לדברים הקטנים האלה לקרוע אותנו ככה. שהריבים המטופשים האלה לא שווים כלום, גאווה זה דבר מטופש ואהבה זה דבר עצום. ומתוך זה צריך לחיות, לדעת להחזיק יחד כשהאדמה רועדת. גם אם זה בגללנו. [ואני חושבת. כמה רעדתי, ונקרעתי. כמה עצוב זה להזדהות עם שיר כזה. ואם כל האלבום שבא אחריו.]
And I hate And I hate And I hate And I hate disintegration Watching us wither
וזו השורה שהכי נוגעת לי, חוץ מעוד אחת. כי לראות אותנו נובלים זה, לדעת שהיה משהו ושלא יהיה יותר, ואי אפשר לעשות כלום נגד זה. זה לראות את הפחדים שלי קמים לדחיה, קורמים עור וגידים מול העיניים שלי. ואין לי מה לעשות. ולראות אותנו נובלים זה לדעת שלא יהיה יותר, שמעכשיו זה רק להתגעגע. אני לא יודעת להתמודד עם פרידות. וכשאני רואה אותן קורות מעצמן, זה אפילו יותר קשה. ואני צריכה לגדול מתוך כל הכעס הזה, עכשיו, ולהתמודד עם כל החיים האלה. אתה מבין, הייתי צריכה להתמודד עם הכל, עם כל השינויים האלה, ואתה לא היית שם לעזור לי. לא היית. [יש לך מושג כמה שנאה עצמית אפשר לפתח בכאלה מצבים? אני מקווה שלא. אלוהים, שנאה לגוף שלך, למה לשנוא ככה את הגוף שלך, למה]
I can't reach you
[אף פעם לא יכולתי, לא עד הסוף. חרטתי את זה בכל מקום עם כל הנשמה, על כל נשימה אפשרית, כי כלכך רציתי, אתה מבין, כלכך רציתי. ולא נתת לי, ואני יודעת שעכשיו זה בכלל לא אתה, זו אני, והרגעים האלה, שאני לא מגיעה אליי, עם וואקום אחד גדול של אכזבה, לא רק שלי אלא של אנשים אחרים, ואני לא רוצה לאכזב, אני לא רוצה. אני רוצה להגיע וכמה כואב זה כשלא מצליחים.] וכשאני חושבת על זה עכשיו אז השיר הזה אליי, ולא רק אליך. והוא הרבה אליי, אל הרעידות האלה שעברתי, ואני חושבת איך לא אמרתי לה היום כמה אומץ היא נתנה לי. כתבתי את זה במכתב שסביר להניח שהיא לא ממש תקרא, וכמה הייתי צריכה להגיד לה איך היא נתנה לי אומץ, וכוח, להתמודד איתי. ללמוד להכיר את עצמי, ליפול ולצמוח, היא עדיין נותנת. זה לא יאמן כמה היא נותנת..וכמה חבל לי שלא אמרתי לה את זה. השיר הזה הוא עליי ואליי ובשבילי, וכשאני נופלת וזה מגיע שוב, אז צריך למצוא את הדבק. [Tori Amos - Little Earthquakes. ואני עדיין בשוק.]

Yael Floyd

New member
../images/Emo202.gif

"אני לא יודעת להתמודד עם פרידות. וכשאני רואה אותן קורות מעצמן, זה אפילו יותר קשה. ואני צריכה לגדול מתוך כל הכעס הזה, עכשיו, ולהתמודד עם כל החיים האלה. אתה מבין, הייתי צריכה להתמודד עם הכל, עם כל השינויים האלה, ואתה לא היית שם לעזור לי. לא היית. [יש לך מושג כמה שנאה עצמית אפשר לפתח בכאלה מצבים? אני מקווה שלא. אלוהים, שנאה לגוף שלך, למה לשנוא ככה את הגוף שלך, למה]" [וואו...] שמחה שנהנית, למרות כל זה

noosh

New member
לא למרות, -בזכות- ../images/Emo13.gif. ותודה ../images/Emo23.gif.

...

[אני חושבת שאת יודעת בדיוק כמה... אני מעדיפה לא להזכר כמה אני מבינה אותך...] [וכל התקופה האחרונה אני כ"כ בהכחשה להכל. כ"כ מאובנת. אולי זה יותר טוב מלהיות עצובה כל הזמן.. אבל לא בכיתי משום שיר היום. פשוט לא נתתי לעצמי להתחבר כל כך עמוק. אולי זה מה שטיפול עושה? ואז את שואלת את עצמך אם זה בכלל שווה משהו או מה עדיף ו... אני קצת מקנאה בך על השחרור הזה כי עם כמה שהוא כואב אני יודעת איך זה וכמה צריכים אותו.] * להתמודד, בעיקר איתך, ואני יודעת שכשכותבים זה לפעמים זה עוד לפני שנכנס ובמטרה שייכנס טוב טוב לראש אז אני מאחלת לך - לדעת את זה, להרגיש את זה, לעבור. הלאה. ~ את יודעת, שרציתי לבקש ממנה אותו היום ובכל הבלבלות של מה שהיה לא הספקתי וכבר לא היה נעים וכאילו במיוחד בשבילי, מה, שני היא עשתה אותו? חיכיתי לזה. כמו לרנסאנס, נו. give me life give me pain give me my self again שוב ושוב ושוב ושוב ושוב כמו מנטרה עד שהראש מסתובב החוצה מהגוף כבר. הרגשתי כאילו אני איפשהו לגמרי אחר. [תהיתי אם זו באמת אני שוב, מה שמתחיל להווצר עכשיו. אומרים לי שכן. הרבה אומרים.] הרגשת את זה? נו. כמו ..תפילה? זה משהו נפלא. אחר. וזה הכי שלה, את רואה את זה ברעידות שלה כשהיא שרה וזה מדהים, אבל, היא שרה גם בשבילנו. שיינתנו לנו החיים מחדש. והכל מתחדש. והכל מגיע. & זהו. עוד חיבוק.

noosh

New member
-חיבוק-

[לא יכולתי לבקש ביצוע עוצמתי יותר מזה, באמת. ואפילו לא הסתכלתי עליה כי ישבתי, אבל הספיק לי הקול שלה וכן, כמו תפילה, אבל ה-I can't reach you הזה, זה מה ששובר אותי. וה-איייייי, וה-watching us wither. אולי כי זה כל הפחדים שלי שם.] אני שמחה שהיא נגנה את זה וחשבתי עלייך כשזה התחיל, כי ידעתי כמה רצית. ולא אכפת לי שזה היה שני, להפך, מעולה.

מתנות

New member
....

(פשוט אוהבת את הדרך שלך לנסח להרגיש) לא הכרתי את השיר הזה ואני בכלל לא מכירה את טורי, אבל בגללך חיפשתי את המילים וזה מתאים לי ממש, אז תודה. ואיך אני שמחה שהיית שם ובכית את כל זה שם, כי אם כבר להתמודד אז בהופעות ואם כבר להרגיש אז כשיש מוזיקה ברקע בלב. בא לי פשוט לחבק אותך, על כל זה. שיהיה יום מקסים מלא בהתרגשויות עוד מאתמול.

noosh

New member
תודה

(הוא היה מלא בהתרגשויות, או בכינוי אחר, "פוסט טראומה"
. אבל אולי מחר אני אצליח לא לבכות כשאינ נזכרת בזה
) תודה תודה
.

רעוּת

New member
אמרתי לך, תסמני טריגרים ../images/Emo7.gif

(אבל לא חייבים בראש כל משפט
) חשבתי על זה אתמול, שהיא שרה אותו ממש בהתחלה, וזה, כאילו, למות מיד בהתחלה. וזה לא נחמד. למרות שזה כן היה נחמד. כאילו, נחמד מזוכיסטי כזה, כמו שאני אוהבת. וזכיתי לראות אותך בוכה!!! כאילו, זה לא שאני מאושרת שאת סובלת וזה, אבל כמו שאמרו מעלי, אם כבר להרגיש, אז בהופעות, ככה, זה הכי טוב. ובריא, נראה לי. ואני קצת מקנאה בך על זה. שאת יכולה להרגיש ככה. ולבכות. כל המילים שלך, הכעס והכאב ומה שהשיר הזה עושה לך, ובכלל, מוזיקה, זה להרגיש, וזה כ"כ חשוב, וזה טוב שאת יכולה להוציא את זה ככה החוצה. ושיהיה שם מי שיהיה בשבילך (אני שמחה שאתמול הייתי, ולא, לא רק בשביל לצחוק עלייך שאת בוכה
אני לא כזאת רעה). ולא יודעת, אין לי ממש דברים חכמים להגיד. והשיר הזה. את יכולה להקדיש אותו למישהו אחר, כל אחד למי שמזכיר לו, אבל בסופו של דבר, כמו שאמרת, הוא אלייך. אל כל מי שמתחבר אליו. כל אחד והרעידות הקטנות ששוברות אותו, בסופו של דבר. קן יו סיי התמוטטות עצבים?!

noosh

New member
ברור שאני יכולה, זה מיי דיי סטורי ../images/Emo7.gif

את נותנת לעצמך הרבה פחות קרדיט משמגיע לך, ואולי אפילו קצת מנסה לשכנע את עצמך שאת מתה בפנים כדי לשמור על זה ככה, ואני כן חושבת שזה נוגע בך. אולי אינ טועה, בסה"כ אינ לא את ואינ לא יכולה *באמת* לדעת, אבל ככה נראה לי. את יכולה להרגיש, בטוח. ותודה שהיית שם בשבילי (חוץ מלהתלהב מזה שאני בוכה
).

רעוּת

New member
בואי נספור כמה "אינ" היה שם ../images/Emo6.gif

ויש לי הוכחה שאת הרעה פה!!!! כולם!!!!!!!!!הקשיבו נא!!!!!!!!! נועה אמרה לי תמותי, ואפילו יש את זה ביו-טיוב!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=d9tOVcBL4XA

behappy

New member
זה לגמרי ככה

עכשיו יש לי שוב צמרמורות כמו שהיו לי בליטל ארת'קוויקס בהופעה!! ובא לי שוב לבכות
אבל כן, זה לגמרי ככה. ההגעה הזו לעצמך והרעידות שבדרך והכל כך מעט שדרוש כדי לפרק, במצבים מסוימים ואני מסתכלת על הקצת הזה ולא מאמינה כמה את מתפרקת משטויות, מכלום אבל זה לא כלום, זה קצת ועוד קצת ועוד קצת ועוד ולבנות את עצמך זה ללמוד להרגיע דווקא את הרעידות הקטנטנות, דווקא מהן. לא מהדברים הגדולים, הם באים אח"כ. גם אני אתמול הרגשתי כמה אומץ בעצם היא נותנת לי. בהופעה זה היה פשוט.. לפתוח את הלב שלי ולקלף הכל חוץ מזה, להשאר מולה עם הלב פתוח ולתת לכל הנשימות והאומץ והכנות והחוזק שהיא מעבירה, להכנס.
(וכל כך שמחתי לראות אותך אתמול)

behappy

New member
התכוונתי

שאני מסתכלת על הקצת זה ולא מאמינה כמה *אני* מתפרקת משטויות וכו וכו

noosh

New member
נכון? כל מה שהיא מעבירה

דרך המוזיקה שלה, ואיך היא מתחברת, כאילו שהיא שולחת קורים לכל האנשים ולוכדת אותם, בחיי. ובאמת להשאר מולה עם הלב פתוח, וזה גם קצת להעביר לה. במובן מסויים. (שמחתי לראות אותך גם, ממש, ואני שמחה שהיית בתוך זה.)

למעלה