Dogs על הבוקר

Dogs על הבוקר ../images/Emo120.gif

השעה: 7:58 אני עוד מעט הולך לבית ספר, ואז פתאום אני נזכר, שאף פעם לא התעמקתי בדיסק Animals. אני מתחיל לשמוע אותו, שומע את שיר הפתיח, Pigs on Wing, ואז מדליק סיגריה, בטח יש כאן אנשים שיגנו את העישון, אך זו לא הנקודה. אני שוכב לי על המיטה, מדליק את המאוורר, מעשן את הסיגריה באיטיות, ואז מתחיל Dogs. אם להגיד את האמת, זוהי פעם ראשונה שאני שומע אותו בפרטי פרטים. אני שומע את צליל הגיטרה המעולה, צליל מדהים, אני רק שוכב ומניח את השפתיים על הסיגרייה, מעשן לאט, ופשוט נרגע. ואז נכנסים הקולות של הכלבים ברקע, אני כולי עם חיוך, שומע את התופים, את הבסים, את הקול המדהים של הסולן. אחח, כמה טוב להתחיל ככה את הבוקר. השיר עדיין מתנגן בזמן שאני כותב את ההודעה. ומה איתכם? מה השיר של פינק פלויד, שלדעתכם הכי טוב להתחיל איתו את הבוקר?

שלום חן

New member
קצת מוסר

על הבוקר סיגריה ועוד להתחיל לעשן מגיל מוקדם? נו נו נו נו נו... את הבוקר הייתי מתחיל עם Signs Of Life או High Hopes אן Shine On You Crazy Diamond ושוב למה להרוס את הבריאות מגיל כזה מוקדם?

מזה חששתי

אני מבקש, אפשר בבקשה לא לדון על זה? אני רק סיפרתי על חוויית השמיעה האישית שלי, וזה מה שהיה חלק מזה

Blackpanter1י

New member
לי אין בעיה אם זה שאתה מעשן...אבל

אני לא מבין את האנשים שמשלמים כסף, כדי לקבל סרטן.

שלום חן

New member
גם אני מעשן אבל...

לא התחלתי לעשן מגיל צעיר התחלתי מגיל 21 לקראת סוף שרותי הצבאי. אני נגד נערים ובני נוער שיעשנו.

יש מצב שפשוט לא נדון בזה?

זה לא הכיוון שרציתי להגיע אליו? מה לעשות שזה היה חלק מהחוויה שלי?

The Walrus

New member
אני...

אפילו שהוא ממש לא השיר האהוב עלי, אין כמו WYWH (השיר, לא הדיסק) לבוקר. אני הרבה יותר אוהב שירים כמו SOYCD או CN אבל הם שירים כבדים יחסית ואני לא אוהב לפחות את הבוקר כבד מדי...

עשיתי לעצמי דיסק

של שירים שקטים ששומעים אותם על הבוקר, ממור ועד מדל. וזה אחלה "אוסף"

אחלה שאלה...

אםא תה שואל אותי.. טוב לפתוח את הבוקר עם כ-ל שיר של פינק פלויד... אני אישית מעדיפה שירים מ"החומה" אין לי מושג למה אני קשורה לדיסק הזה... אני נרדמת איתו מה איתו עושה בעורי בית איתו.. הכל איתו.. פשוט דיסק מדהים!!! אבל גם אנימלס זו בהחלט אפשרות מצויינת!! נ.ב: לאחרונה התחלתי להקשיב לדיסק "wish u were here" אז מה אתם אומרים על "have a cigar"?

vegetable man

New member
דווקא מצאתי שיר כזה

אם אפשר לקום כמו בנאדם, בקצב שלי, אז זה Cirrus Minor, אין מתאים יותר. אבל אם זה לקום בלחץ (כי תמיד ממהרים לאינשהו, לא?), שום שיר לא יעזור. בכלל אני לא בנאדם של בוקר...אז במקרה הזה זה יהיה... "להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך....האאאאאאא" בוקר טוב

אחלה בנאדם! ממליץ לך להמשיך ולהתעמק

באלבום הנ"ל. זהו אלבום רוק מאוד לא מוערך בעולם המוזיקה, וחבל
עם קשר או בלי- י. קוטנר, בשידור מיוחד שערך כמה לילות לפני האיחוד ההיסטורי ב- LIVE 8, אמר שלדעתו זהו האלבום הכי פחות מוצלח שלהם. ולשאלתך: אני לא פותח את כל הבקרים שלי עם הפלויד, אבל אם זה כבר קורה אז אני אוהב לםתוח בוקר עם See Emily play או Arnold layne. שירים מאוד שירים מאוד אנרגטיים ומלאי חיים וקצב!

לא נורא

זה כאילו אתה מעצים את התחושה
! ואכן שירים מאוד תוססים ואנרגטיים...

One Echoe

New member
הכי פחות מוצלח?

ככל שעובר הזמן אני מגלה שיואב קוטנר הוא אוברייטד

למעלה