בכ"ז, אין קשר.
להגיד למישהו "אתה לא רואה שהקטע הוא הכי טוב בעולם בגלל שאתה צעיר" זו טעות לוגית. ניתן לחלוק על דעתו (או אף טעמו) של אחר, ללא קשר לגיל. נכון שטעם מוסיקלי מתפתח עם הגיל. אין ספק בכך בכלל. וברור לי שיש דברים שצעירים אינם מבינים עדיין, במוסיקה, הן בגלל שלא נחשפו עדיין למגוון היצירה הקיימת, והן בגלל העדר נסיון חיים. אבל זו לא סיבה לזלזל בהם ולפטור כלאחר יד את דעתם. אולי הם צודקים? האם Dogs הוא באמת הקטע הכי טוב ביקום אי פעם? ממש לא, לדעתי. אגב, לגבי השנים בהם הייתי אדישה לפלויד, לא היה לזה שום קשר עם הגיל. פשוט התפתחתי בכיוון מסויים ואני עדיין ממשיכה לפתח את הטעם והידע שלי במוסיקה, כל יום. כל אחד מאתנו בעצם עושה מסע מסויים, בו הוא או היא מגלים בהדרגה דברים חדשים. אך כל אחד מאיתנו עושה את המסע הזה בדרך אחרת, בכיוון אחר. לא כולם מתחילים מאותה נקודת מוצא. לא כולם עוברים את אותן התחנות בדרך, ולא כולם מגיעים לאותו יעד. רק לפעמים, יש נקודות השקה בינינו - כמו למשל הפורום הזה. ואם כבר מדברים על נסיון חיים, מה שאני יכולה לומר, ממרומי גילי המופלג, הוא שגיוון ונקודות מבט אישיות הרבה הרבה יותר חשובים מקונצנזוס. היינו, אני מעדיפה מקום בו לא תהיה הסכמה לגבי Dogs (נניח), מאשר פורום בו כולם מסכימים על כך.