Dogs

pinki26

New member
Dogs

תגידו זה רק אני או שזו פשוט היצירה הכי מדהימה מאז המצאת המוזיקה?

holo

New member
עזבי, גם את צעירה מדיהו

הוא לא יכול להסביר לך

itaikuskus

New member
יש קשר ועוד איך

אני לא אומר שהוא צודק בהכרח אם זה הדבר הכי טוב מאז המצאת המוסיקה או לא....מה שכן זה מושלם. יש קשר...הוא רק בן 14 אולי הוא מתרגז שאומרים לו את זה עכשיו אבל לא כל דבר הוא יוכל להעריך כמו שצריך כמו בעוד שנתיים שלוש ארבע...אולי שירים שאתה אוהב עכשיו תאהב פחות ותחשף לסגנונות אחרים ולהקות אחרות שונות לגמרי ממה שאתה אוהב עכשיו...טעם מוסיקלי זה דבר מתפתח.. וציף את שואלת מה הקשר? מה עם כל השנים שהיית אדישה לפלויד?

בכ"ז, אין קשר.

להגיד למישהו "אתה לא רואה שהקטע הוא הכי טוב בעולם בגלל שאתה צעיר" זו טעות לוגית. ניתן לחלוק על דעתו (או אף טעמו) של אחר, ללא קשר לגיל. נכון שטעם מוסיקלי מתפתח עם הגיל. אין ספק בכך בכלל. וברור לי שיש דברים שצעירים אינם מבינים עדיין, במוסיקה, הן בגלל שלא נחשפו עדיין למגוון היצירה הקיימת, והן בגלל העדר נסיון חיים. אבל זו לא סיבה לזלזל בהם ולפטור כלאחר יד את דעתם. אולי הם צודקים? האם Dogs הוא באמת הקטע הכי טוב ביקום אי פעם? ממש לא, לדעתי. אגב, לגבי השנים בהם הייתי אדישה לפלויד, לא היה לזה שום קשר עם הגיל. פשוט התפתחתי בכיוון מסויים ואני עדיין ממשיכה לפתח את הטעם והידע שלי במוסיקה, כל יום. כל אחד מאתנו בעצם עושה מסע מסויים, בו הוא או היא מגלים בהדרגה דברים חדשים. אך כל אחד מאיתנו עושה את המסע הזה בדרך אחרת, בכיוון אחר. לא כולם מתחילים מאותה נקודת מוצא. לא כולם עוברים את אותן התחנות בדרך, ולא כולם מגיעים לאותו יעד. רק לפעמים, יש נקודות השקה בינינו - כמו למשל הפורום הזה. ואם כבר מדברים על נסיון חיים, מה שאני יכולה לומר, ממרומי גילי המופלג, הוא שגיוון ונקודות מבט אישיות הרבה הרבה יותר חשובים מקונצנזוס. היינו, אני מעדיפה מקום בו לא תהיה הסכמה לגבי Dogs (נניח), מאשר פורום בו כולם מסכימים על כך.

holo

New member
זה ממש לא נכון

הגיל ממש לא משנה פה, הוא אוהב את היצירה וחושב שזה השיר הכי טוב בעולם- דבר שהוא חושב (ואולי גם אחרים), אז אני עניתי לו מה אני חושב, אין פה שום קשר ועניין של גיל.

pinki26

New member
אני לא בטוח שאני יכול להסביר

זה יותר התחושות והמקומות שהשיר הזה לוקח אותי. ואני מדבר רק מבחינה מוסיקלית - מילים אף פעם לא ממש עניינו אותי. אני יכול להגיד ששמעתי את Animals בהתחלה זה נשמע לי סתם דיסק כי הוא באמת לא מסחרי מבחינה מוסיקלית, אבל אחרי זמן מה התחלתי לאהוב יותר ויותר את מה שאני שומע, עד לרמת סגידה לאלבום ובעיקר ל Dogs. עכשיו, ציףציף, אני יודע שלא תאהבי את זה, אבל אני מתעקש שיש קשר ישיר בין עישונים למה שמוסיקה של פינק פלויד יכולה לעשות. וזה קטע שעד שאתה לא שם אתה לא תתתודע לזה. ואין בזה מן ההמלצה לעשן כי סמים בסופו של דבר לוקחים ממך יותר ממה שהם נותנים. מה שבטוח - אם בגיל 14 היו משמיעים לי את Animals הייתי אומר שזה שיט.

brotos

New member
הוא לא רמז, הוא אמר

ותנצל את הזמן, כי ההודעה שלו הולכת להימחק ברגע שציפורה מגיעה לכאן.

בינג

New member
בזמן האחרון זה נהיה

פורום "פינק פלויד וסמים....אהה כן וגם ביטלס"

sixkiller2003

New member
זאת הטעות!!!!

המילים של animals בכלל ושל dogs בפרט הם "ה"קטע באלבום. בהשפעת הספר חוות החיות רוג'ר מחלק את החברה ל-3 סוגים של חיות. רעיון גאוני בפני עצמו. המילים של dogs קשות נוקבות ובעטות חזק בבטן הרכה של החברה. אלבום גאוני... ולא יודע עם צדק אותו בן 14 שתיאר את היצירה הנפלאה הזאת כטובה בעולם, אבל זאת אחת הטובות ללא ספק... המילים הקשוחות, הסטלואים המצמררים, האלמנטים הפסיכודלים(הכבשים) אגב מומלצת הגרסה של 2002 -live in the flash... פסיכודלי לחלוטין... עוד קצת אינפורמציה על dogs... פינק פלויד במסע ההופעות של wywh הוסיפו לסט עוד שני שירים חוץ מהחומר שיצא בתקליטי האולפן... You Gotta Be Crazy, ו Raving And Drooling שיותר מאוחר שופצו עובדו ונקראו dogs & sheeps.... ?who was trained not to spit on the Fan ותחשבו על זה.

pinki26

New member
כמה נקודות לגבי השירים באנימלז

1. הגרוב הנהדר: בס-תופים. 2. מעברים מושלמים. 3. מלודיה נעימה לאוזן. 4. החיבור בין כל אחד ואחד מהנגנים פשוט מושלם. 5. הנגיעה הפסיכודלית בנגינה כמו שרק פינק פלויד יודעים לעשות (בעיקר ב Dogs). 6. גילמור גילמור ושוב גילמור. אבל אולי זה באמת קטע אישי שלי.. כי באמת הדיסק הזה שינה לי את החיים.

yo t a m

New member
יש תשובת-אמצע? ^^

בכל אופן, זה נוטה לכיוון "זה רק אתה". (אני בן 14)

למעלה