Don't ask...:)
O ofer2003 New member 20/7/05 #8 תרגיע אותי שניה.... רק תגיד לי שלא רינדרת אותו ברזולוציה מטורפת בשביל איזה פוסטר לתיק עבודות.
E E r A n 1982 New member 21/7/05 #11 ../images/Emo84.gif שנים של עבודה קשה סוף סוף השתלמו... ! עשיתי איזה טסט לטקסטורה ריאליסטית, אבל אני חושב שאותר על זה.. כי זה כבר הפך להיות מופרע מדי, אפילו בשבילי ועופר, אל תדאג, זה היה סתם רגע של שיעמום.. למרות שעכשיו כשאני חושב על זה... פוסטר.. הא..? סתם.
../images/Emo84.gif שנים של עבודה קשה סוף סוף השתלמו... ! עשיתי איזה טסט לטקסטורה ריאליסטית, אבל אני חושב שאותר על זה.. כי זה כבר הפך להיות מופרע מדי, אפילו בשבילי ועופר, אל תדאג, זה היה סתם רגע של שיעמום.. למרות שעכשיו כשאני חושב על זה... פוסטר.. הא..? סתם.
E E r A n 1982 New member 21/7/05 #16 כן, מכיר את זה (לא שהיה לזה קשר כלשהו) הרבה זמן באמת לא ביקרתי שם.. איזה עבודות מעולות, הוא ממש מוכשר.
כן, מכיר את זה (לא שהיה לזה קשר כלשהו) הרבה זמן באמת לא ביקרתי שם.. איזה עבודות מעולות, הוא ממש מוכשר.
R RaNNdomal New member 21/7/05 #17 חחחחחחח טובבב כמה פשוט ככה טוב. בצורה מפתיעה,נראה לי שיש ניסיון וידע מאחורי הדמות הזאת. יש לה פוטנציאל לקרוע מצחוק. בלי להתאמץ.
חחחחחחח טובבב כמה פשוט ככה טוב. בצורה מפתיעה,נראה לי שיש ניסיון וידע מאחורי הדמות הזאת. יש לה פוטנציאל לקרוע מצחוק. בלי להתאמץ.