Dovha - אזהרה !!

thecenter

New member
Dovha - אזהרה !!

תפסיקי לבלות כל היום מול המחשב ולרשום הערות לכל מי שזז. את לא קרני. לעולם לא תתפסי את מקומה של קרני. אף-פעם לא תגיעי למספר ההודעות של קרני. בתודה, מקום 2 (לשעבר) מתוסכל

Dovsha

New member
אוייש מסכן קטן....

העבודה הורסת לך ת`מוח?, תראה אני נמצאת במקום עבודה שנותן לי הרבה זמן חופשי ולכן כמעט כל היום אני מול המחשב, כותבת וכותבת וכותבת וכותבת. ת`אמת חשבתי שאתה הרבה הרבה יותר בוגר מזה. התאכזבתי לגלות בדיוק ההיפך אבל מה לעשות זה מה יש. לצורך ההבהרה, אני יכתוב מה שבא לי, מתי שבא לי, וכמה שבא לי בלי שום תחרות עם אף אחד ובלי שום רצון לתפוס את מקומה של קרני. אני כותבת פה להנאתי ואפסיק רק אם לי יתחשק להפסיק ובטח ובטח לא בגלל יצור עלוב ומסכן כמוך.

קרני

New member
מה קורה כאן חמודים שלי :)

זה לא משהו שהייתי רוצה שיקרה כאן... :-((( חתולים ועכברים... מעציב אותי לגמרי.. אין כאן שום תחרות מכל סוג שהוא ואף פעם לא הייתה, אין כאן שום דבר ארסי ולא ידידותי - גם לא יהיה! כל אחד כותב מתי שהוא רוצה, איך שהוא רוצה על מה שהוא רוצה בתנאי שזה לא פוגע בקוראים האחרים בזדון... אני קוראת אתכם לסדר! כל העניין ממש לא מתאים לכם (גם לא ממש משנה לי מי התחיל, מי המשיך ומי...) זהו, כאן זה מסתיים! אתם אומרים סליחה אחד לשני וזהו. ממשיכים הלאה. בסופו של דבר, אתם לא חייבים לקרוא את ההודעות האחד של השניה או להגיב האחד לשניה... היי.... תסתכלו אליי, מי חמוד של אמא?! ;-))))) די! שיהיה לשניכם יום טוב חמודים שלי! אתם ראויים לחיוכים ולמילים הרבה יותר נעימות:)) @ @ J U

למעלה