Dr. Phil house

Dr. Phil house ../images/Emo82.gif

ד"ר פיל יזם בפרקים בחו"ל מעין בית שהוכנסו אליו 3 גברים למעין מחנה גברים, שעובד על היחסים בין גברים לנשים וזאת במטרה לתקן ולשפר את הנישואים שלהם. הנה פרטים מתוך האתר:http://www.drphil.com/shows/show/844/ על הבית ועל מה שקרה עד כה... מה דעתכם על הרעיון של כינוס גברים ו/או נשים שרוצים לשנות ולשפר את הקשר שלהם לתוך בית שבו יטפלו ויכוונו אותם, בסגנון של "מתחילות מחדש" אבל בסטייל של ד"ר פיל

brum

New member
לא ממש בסגנון "מתחילות מחדש"

חוץ מהענין שהם בתוך בית רחוק מהבית שלהם לא נראה לי שיש משהו שדומה - זה דיי קשה לראות באינטרנט את הנושא כמו שצריך (במיוחד אם יש אינטרנט לא מהיר במיוחד) אבל נראה לי שזה רעיון מצוין לבודד את האנשים מלחצי היומיום בשביל להתמקד בבעיה ועם קצת רצון אמיתי ואמון בד"ר פיל - הכל אפשרי.

לא שרק אפשרי גם רצוי....

אם יצא לך לראות מתחילות מחדש שתי המאמנות יחד עם הד"ר שם מחוללים פלאים עם הבנות.. אפילו אם זה נראה חסר תקווה...

brum

New member
האמת שאני משתדלת לראות כל פרק

פעם זה היה בין ד"ר פיל לסדרה אחרת שאני אוהבת אז הייתי נשארת לפעמים לצפות והתמכרתי - אכן העונה השניה הרבה יותר טובה לדעתי, אם כי לפעמים אני תוהה אם אין נזק בתרגילים שהמאמנות עושות (למשל שזו שמסרה את התינוק שלה בלידתו תלך לקנות בגדים לתינוקות), אני מאוד מחבבת את הפסיכולוג שם וטוב שהוסיפו אותו.

Y. Welis

New member
לדעתי הן בסדר, ויש להן הכשרה די

סבירה בתחומן. הפסיכולוג שם הוא קצת מהסוג הישן, הפחות אקטיבי כמו ד"ר פיל, אבל הוא השתפר עם הזמן. בכל מקרה הנשים שבבית במצב סביר יותר מזה של האורחים הקיצוניים (או ה'משפחות') של ד"ר פיל.

brum

New member
דווקא העדינות שלו יפה בעיניי

יש איזשהו חן בזה שהוא מדבר בטון עדין ואינו תתזיתי כמו ד"ר פיל וזה היה ממש מרגש לראות איך הוא מנסה לעצור את הדמעות כשהנשים נפרדות מהבית (בעיקר אצל ג'וסי וג'ניפר)

העונה השניה אכן יפה לדעתי../images/Emo127.gif

(יש לתוכנית גם פורום בתפוז
) ולדעתי הן לא מזיקות אלא חושפות את הנשים לכל מצב אפשרי שלדעתי זה דבר מעולה. ואני גם בגלל ד"ר פיל התמכרתי לתוכנית חחח

למעלה