DRAGON LANCE

SMILE 4 NOTHING

New member
DRAGON LANCE ../images/Emo29.gif

האם יש כאן אנשים שאהבו את הסדרה של רומח הדרקון? גם אם רק קראתם,תגובותיכם יתקבלו בברכה! פשוט,לצערי אני לא מכירה מספיק אנשים שקראו,וחבל כי אני ממש אהבתי,אפילו שקראתי את זה לפני כמה שנים טובות. עדיין אני מכורה לקסם והיופי שיש בטרילוגיה הנהדרת הזאת!

Raistlin

New member
כן כן עוד הפעם אבל הייתי חייב...

להגיב סדרת הספרים של רומח הדרקון נורא נחמדה רק חבל שזו לא טרילוגיה :) הטרילוגיה היחידה בסדרה היא אגדות רומח הדרקון מצטער הייתי חייב....

strahd

New member
קראת את הכול?

קראת את כל הסדרה שאתה כותב את זה או רק מה שתורגם לעברית? רומח הדרקון היא סדרה מאוד מורכבת, אמנם היא כתובה בצורה מאוד מסחרית והרבה ספרים בסדרה הם זבל גמור, אבל יש המון דברים יפים בה, במיוחד הסדרה האחרונה: מלחמת הנשמות שמאוד מומלצת, מכל בחינה. זהו רומח דרקון הרבה יותר בוגר ואפל מכל ספר של חברת TSR.

קלנדריל

New member
בבקשה, ביקורת של "מלחמת הנשמות"!

ובקשה מראש שמאל(או ימין?) של מד"ר: מתי אתם מתכוונים לתרגם את הסדרה, אם בכלל? יש שמועות(כתוב באתר של הממסד) שיש לכם את כל הסדרה באנגלית בבית של העורך...

strahd

New member
מלחמת הנשמות

קשה יהיה לתרגם את הסדרה כולה, מכיוון שהשלישי והאחרון רק לפני שבוע הסתיימה כתיבתו והוא הוגש לעריכה, הוא יצא בערך במחצית 2002. שני הספרים הראשונים הם מרתקים וכרגיל אצל וייס והיקמן, המון דגש על בניית דמויות ובסדרה הזאת גם ניפוץ דמויות שהכרנו לפני כן ומראים לנו ששום דבר לא מתרחש כפי שאנחנו מצפים שיקרה. הדרקונים כבר ממש לא נחמדים ומוות והרס נמצאים בכל מקום. מי שרוצה לחזור לעולם "רומח הדרקון" זאת נקודת ההתחלה.

byron

New member
מלחמת הנשמות../images/Emo45.gif

גמרתי את הספר הראשון, ולמרות שטרם שקראתי את דרקוני להבת הקיץ, מאוד נהנתי ולא חשתי בחוסר של נתונים בעלילה. לדעתי הסדרה הזו תהיה ברמה של שתי הראשונות. לא הסדרות פנטזיה הכי טובות בעולם אבל עדיין אני תמיד אוהב אותן.

Boojie

New member
מה שבאמת מפתיע אותי,

זה שעדיין אין פורום רומח הדרקון. נראה שיש לסדרה הזו מספיק מעריצים כדי להצדיק פורום נפרד, לא? היתכן שלא קם עד היום מעריץ מספיק שרוף כדי לפתוח פורום? (אותה שאלה, אגב, לגבי כישור הזמן.)

אה? לג´ורדן הכבוד המפוקפק

שקבוצת הדיון הראשונה שהתמחתה בסופר יחיד תחת RASFW היתה לכבודו.

strahd

New member
דווקא יש

פורום "רומח הדרקון" קיים באתר ישראלי המוקדש ל"רומח הדרקון" בלבד. האתר מצויין ללא שום קשר והפורום בו מתחיל לפרוח ויש בו הרבה אנשים שמבינים טוב מאוד את הסדרה. הכתובת רשומה למטה

Raistlin

New member
אנשים נחמדים, שאלה לי אליכם...

האם יש מישהוא שיודע את שמות כל הספרים בסדרה ואת הסדר לי תקופת ההתרחשות? אם כן בבקשה תפרסמו בפורום (גם ספרים באנגלית)

strahd

New member
רשימה ארוכה מאוד

זוהי רשימה מאוד מאוד ארוכה, תשאיר e-mail ואני אשלח לך. בכל מקרה, אתה יכול לפנות לאתר "רומח הדרקון" הישראלי, יש שם רשימה מאוד מרשימה ומעודכנת. שווה להיכנס ולבדוק.

מעיון מהיר באתר dragonlance.com

מצאתי את זה - רשימה של כל הספרים שפורסמו, יפורסמו ויתפרסמו (אני מגזימה, קצת) בנוסף, יש שם גם קישור לעץ נחמד שממחיש את סדר הקריאה של הספרים

למעלה