Driedaagse De Panne-Koksijde, החזרה האחרונה, קדימון

gadis13

New member
Driedaagse De Panne-Koksijde, החזרה האחרונה, קדימון

החזרה האחרונה בהחלט לפני ה – ronde van vlaanderen ביום ראשון הקרוב – שלושת-הימים-של-פוֹנֶה-קוֹקֵסָיידֶה – יוצאת היום לדרך מעיר החוף הבלגית Panne. מירוץ בארבעה פרקים – שלושה קטעי כביש + נגד שעון קצר (14.2 קמ') ביום האחרון, סהכ 547 קמ'. מה יש כאן? הפעם מרוץ קטעים ב

רשימה

gadis13

New member
It's as windy today as sunday , even worse

Good luck to everyone doing De Panne today in that wind! Stay upright boys!
Hope that if it's as bad as Sunday that a sensible decision will be taken on rider's safety. There has been enough broken bones now

Reinardt Jv Rensburg

gadis13

New member
בינתיים הרפורמה בלוח המרוצים מושהית

הרפורמה שהייתה אמורה להיכנס לתוקף ב - 2017 חוזרת למגירה לעת עתה
פרסום בניוזבלאד

עוצמות הרוח (הקבועה) הצפויה בבלגיה אחהצ

gadis13

New member
15 קמ' ראשונים נאוטרליים אבל

כאשר שוחרר המירוץ התחילו הפְּרעות. סטיגמאנס בדרך לבית חולים. מהירות גבוהה בדרך מזרחה והדבוקה מחולקת לשלוש.

gadis13

New member
טסים מזרחה

Racing is fast! The 1st hour was raced at 56.2kmph - in perspective, almost 4km faster than hour record. Group of 7 lead by 30sec. ORICA-GreenEDGE @ORICA_GreenEDGE

gadis13

New member
ההצעות של טינקוף לעתיד הספורט

לא בטוח שהוא עצמו כתב את זה. (השתיין גם משוכנע שהוא נראה טוב!!!)
הרוב שטויות בציר בקר אינסטנט. מי בכלל רוצה שהספורט ידמה ל - F1 (מאז שהוא כוסה בשכבת כסף איבדתי בו עניין).
קישור

לא בטוח שאלו שטויות

זו תמונה שנלקחה מהטוויטר או הפייסבוק של דני אסקרוב וצולמה בבלגיה במרוץ מדרגה נמוכה שהשתתפו בו ישראלים. שימו לב לגיל הממוצע של הצופים.
אני מסכים איתו שמרוצי האופניים נמצאים בנסיגה לעומת ענפי ספורט אחרים מבחינת פופולריות בדור הצעיר. מה הפיתרון? זה כבר אני לא יודע.

אודי הצביע על הבעיה השנייה בגדולה, של ענף האופניים

הדורות החדשים של אוהדי הספורט (כמו בתחומים רבים אחרים) פחות פתוחים לריבוי נושאים בחייהם.

אם פעם היה האדם הממוצע מתעניין באומנות, ספורט, פוליטיקה (חובה), היסטוריה ואולי עוד כמה תחומים הרי שיותר ויותר נוטים צעירים להיות מוגבלי התעניינות ופתיחות לתחומים רבים.

כשנכנסתי לתקשורת יכולתי לדבר עם כל עורך מדור ספורט וכמעט כל עיתונאי על אתלטיקה, מוזיקה והיסטוריה.
העורך האחרון תחתיו עבדתי בעיתונות המודפסת אמר לי בשיחת ההכרות:
"מעניין לי ת'תחת האופניים הזה" - בדיוק כך כעילג ומוגבל.

בספורט יש ריבוי מנהלים בערוצי תקשורת לסיקור של מיעוט ענפים.
בישראל זה קיצוני בעיקר בגלל הבידוד הבינלאומי - אנחנו לא ממש אירופה ואין כאן את הקהל של אמריקה, אבל בשאר העולם זה גם נראה ומורגש.

זה מורכב יותר מיכולתי לתאר בתגובה כאן, אבל אודי הצביע על משהו בולט וזהו הגיל הממוצע של הצופה בתחרות אופניים באירופה.

הטור דה פראנס ממשיך לגדול, להגיע לקהל חדש ועוד, שאר מרוצי האופניים שוקעים בנבכי הנישה.

כבר שנים אני חושש (וכותב) כי ענף האופניים נראה כתרבות בשקיעה, הלוואי ואגלה כי טעות בתחושותיי.

אגב, הבעיה הגדולה של ענף האופניים היא תדמיתית ובזכות פרשיות הסמים שאינן מוצגות כראוי לכלל מעגלי הקהל של אוהדי הספורט בעולם.

gadis13

New member
טינקוף רוצה שינוי או בעצם כסף

טינקוף נורא רוצה שינוי, והאמת שגם אנחנו, אבל כמה שינוי ? לא בטוח שאנחנו והרוסי רוצים או מוכנים לאותו שינוי - לעיתים נדמה שטינקוף מוכן להפוך את הספורט לספורט אחר כול עוד שיהיה שם קצת יותר כסף - בעולמו של טינקוף, כמו גם בחלק גדול מ'עולמנו', כסף הוא חזות הכול, ובשביל חזות זו שווה, כדאי, רצוי, 'אנחנו' מחוייבים לעשות הכול - ושוב 'זכות קיום' נבחנת באמצעות מושגים מעולם הכלכלה - כסף כסף כסף - זה אכן נשמע כמעט מובן מאליו בעולמנו לחשוב כך (כך שטפו מוחנו היטב היטב העשירים), אך מה אנחנו (לא טינקוף) מוכנים לעשות בשביל הכסף?
אמשיך כבר ברשימה יותר מאוחר

motibu

New member
אולג טינקוף

לא נראה לי שטינקוף נמצא שם בשביל הכסף. בניגוד לרוב הספונסרים הוא מגיע מתוך אהבת הענף ואיזושהי תשוקה לאופנים ורכיבה. כך לפחות הוא מעיד. נכון לעכשיו זהו תחביב מאד יקר עבורו.

gadis13

New member
סאקסו בנק בדרך החוצה ועכשיו טינקוף גם זקוק לכסף

לפי l'equipe סאקסו לא מתכוונת להמשיך עם השתיין הרוסי מעבר לשנה הנוכחית. טינקוף יצטרך למצוא עוד 5 מיליון יורו בכדי להשאיר את התקציב כמו שהוא (~12 מיליון)
כתבה

למעלה