DROPSHIPPERS ועוד...

dust and crush

New member
DROPSHIPPERS ועוד...

שלום לכולם התחלתי לקרוא מאמרים, לחפש אתרים ולבדוק את הענין יותר לעומק. הבנתי שאתרים אלו הם המקשרים ביני לבין הספקים ודואגים למשלוח עד בית הלקוח. השאלות שלי הן : 1.יש פה משהוא שבאמת מוכר בדרך זו? 2.אם כן, יש אתרים מומלצים לעבוד איתם? (מנסיון !) 1.אלו דרכים אחרות ניתן למצוא ספקים למוצרים שונים שאותם אני רוצה לרכוש ולא דרך מתווכים? תודה מראש לעונים יותם

dust and crush

New member
תודה על הקישורים, הייתי רוצה לדעת אם משהו פה

התנסה בזה. תודה יותם

kagdi2

New member
הועלתה כאן הצעה לעשות מנוי אחד משותף

למעוניינים

dust and crush

New member
בצעתי שם free preview ולא מצאתי את המוצרים

שאני מחפש, בגלל זה זה לא נראה לי כל כך מבטיח. בתור אתר שמתיימר להיות ספק או מקושר של הכל מהכל דווקה אכזב. תגיד באגסבאני, איך בעצם הולכת הפרוצדורה מרגע שקנית מוצרים דרכם ועד פרסומם ב ebay? אתה פשוט לוקח את התמונה של הפריט מהאתר שלהם ומעלה אותה כמכירה בebay? ונגיד שמכרת מוצר שקנית דרכם... מה אז? תודה מראש על התשובות שבוע טוב לכולם יותם

הם לא מוכרים את המוצרים...

הם רק מקשרים בין הספקים ללקוחות, גם אני נעזר בהם מדי פעם ונהנה מהשרותים. ומסכים כי לא קל למצוא דרכם מוצרים אבל אפשרי, ומי אמר שלמכור באיביי זה קלי-קלות? בכל אופן, לגבי אופן הצגת הפריט, ביצוע הזמנות וכו'...זה כבר נתון לתנאי המכר של הספק שתבחר. ד"א, רצוי תמיד להזמין יחידה אחת הביתה (ככה אני עושה) כדי לראות את המוצר.

dust and crush

New member
תוכל להגיד עם איזה ספק אתה עובד?

אלו תנאים לדוגמא הספק יכול להציב לגבי מכירת המוצר? הוא מגביל בצורה כל שהיא ? אתה יכול לתת דוגמא קצת יותר מפורטת בענין הרכישה דרכם? תודה מראש יותם

כל ספק והתנאים שלו, הפרטים...

אותם יש לבדוק 1) מחירים. 2) כמויות מינימום (יש/אין) 3) אפשרויות ועלויות משלוח (רכישה למלאי או דרופ-שיפינג, במידנת הספק או בינלאומי) 4) במידה וקונים למלאי בישראל: עלויות מכס, ארץ ייצור, אישורים נדרשים (משרד הבריאות, התקשורת, מכון התקנים וכו') 5) לא פחות חשוב, איך הוא מקבל תשלומים (העברה בנקאית, Paypal, כרטיס אשראי) 6) ולבסוף, האם הוא מוכן לעבוד מול לקוחות מחוץ למדינה שלו (בדר"כ ארה"ב ובדר"כ לא מסכימים) בגדול, אלו ספקים כמו כל ספק אחר, כולל ישראלים, מדובר בבני-אדם שעוסקים למען רווחים...אין הפתעות מיוחדות...

dust and crush

New member
נרשמתי בחינם לאתר כדי לעשות חיפוש מוצרים

שאותם אני מחפש ללא האופציה לקנות או ליצור קשר עם הספק. לא שלמתי אני לא יודע מה המחירים ובכל מקרה לא מצאתי את מה שאני מחפש. סוף שבוע נפלא לכולם יותם

roeeya

New member
תודה רבה

אני אסתכל באתר בערב, בעבודה חוסמים לנו חלק מהאתרים. אתה יכול להעלות את שאר החלקים?

למעלה