drtrip יש לי בקשה

• פותח הנושא katam
  • פורסם בתאריך

katam

New member
drtrip יש לי בקשה

מידי פעם עולות כאן שאלות בקשר לצימרים מארחים
ים. מכוון שאני מגדלת שני כלבים הייתי בקשת להכיס לקישור הפורום רשימה של צימרים שמארחים כלבים. תודה אורלי

drtrip

New member
יקירתי שלום רב,

הקישורים הבלעדיים בפורום הם של אתר תפוז בלבד!!! לכן אין ביכולתי להכניס קישורים אלו. אף על פי שהנני חובבת חיות מושבעת! איתך הסליחה! מעבר לכך, כל פעם שמישהו מבקש לדעת על צימרים שמקבלים כלבים, יש לנו את חבר הפורום הדרומי שתמיד עוזר ומוסר את הלינקים הנ"ל. שיהיה לך יום מקסים!

drtrip

New member
מן הסתם...

מן הסתם אני חלק מתפוז. הלינקים הקבועים למעלה הם היחידים שאפשר לשים. לינקים בפורום, כל אחד יכול לשים ואכן שמים הרבה לינקים ואני שמחה על החשיפה שלהם בפורום. יום טוב שיהיה!

lavendula

New member
זה בדיוק מה שלא היה לי ברור

אז אני מבינה שאתר שרוצה להופיע שם צריך לשלם לתפוז?

בלבי

New member
מה פתאום !

ומה עם קישורים לאתרים מחו"ל שמרכיבים נתח עיקרי בקישורי רוב הפורומים ?! נראה לך שמישהו משלם משהו ?
נראה לי שהיתה איזו אי הבנה, וכל אחד התכוון למשהו אחר... לא יודעת מה קורה ספציפית בפורום צימרים, אבל בכל פורום בתפוז הקישורים הם בשליטתו ובאחריותו המלאה והבלעדית של מנהל הפורום ! מנהל הפורום שם קישורים בהתאם לשיקוליו, העדפותיו, ומצב רוחו. כנ"ל לגבי "מאמרים", "טאגליינס" וכל מה שיש בסרגל הכחול !

drtrip

New member
../images/Emo188.gif למה לעשות דרמה מכל דבר?|

אני אבדוק שוב ואחזור עם תשובה.

lavendula

New member
בכלל לא דרמה

פשוט ההצעה של katam נראתה לי טובה כי שאלו פה כבר כמה פעמים על אירוח חיות מחמד בצימר, ולא היה לי ברור למה זה לא ניתן.

aviro

New member
אני אבדוק שוב ואחזור עם תשובה

זה מה שהיית צריכה לעשות לפני תגובתך הראשונה,אבל כבר אמרו חכמים מאיתנו ,מוטב מאוחר וכו',אגב לא מקובל שלא לאפשר הפניה ללינקים שעוזרים לחברי הפורום,פירסום אני מסכים איתך אבל גם את חוטאת לפעמים בפירסום אולי שלא בכוונה,אבל זה עדין פרסום,אם מישהו מחפש מקום שמקבל אורחים עם כלבים ויש מישהו אחר שמכיר אתר כזה ומפנה אליו ע"י קישור זה לא יותר פסול אם מישהו מחפש צימר עם בריכה ואומרים לו תראה אצל פלוני אלמוני במושב רמות.

drtrip

New member
יש כאן משהו לא מובן...

אני מסכימה ושמחה לקבל כל קישור אשר עוזר לנו. וכולכם כאן שמים קישורים לאתרים ובכייף! אין לי התנגדות שאתם תשימו קישורים. אך לקישור קבוע שיופיע למעלה איני חושבת שאפשר וזאת היתה התשובה שלי. העניין בבדיקה!!!

aviro

New member
עכשיו לי לא ברור

מישהי כאן שאלה/אמרה שמידי פעם שואלים על צימרים שמקבלים בעלי חיים,ובאותה הזדמנות נתנה קישורים למקומות שמקבלים בעלי חיים,ואת בתגובתך אמרת שקישורים רק לתפוז,אם כך אני לא מבין,(הריי היא נתנה קישור רק בתגובה שלה ולא למעלה אגב מה זה קישור שיופיע למעלה)

katam

New member
אני אחכה בסבלנות לתשובתך

אם את מודעת לעובדה שבכלל מדובר באתרים של בעלי חיים ? מה היה קורה עם משהוא היה מבקש לתת קישור לאתר נגישות . שבו רשומים צימרים נגישים לנכים ? אורלי

drtrip

New member
הי אורלי,

קודם כל אני שמחה שיש לך סבלנות לחכות לתשובתי... הכנסנו את הקישורים של האתרים שביקשת. כמו כן יש קישור גם לנכים שיופיע בקישור נפרד.

למעלה