drugstore מי מכיר?

hospital_food

New member
drugstore מי מכיר?

זה הרכב דרים פופ משובח תום יורק ביצע איתם שיר מתוך האלבום White Magic for Lovers שאני לא אגזים אם אומר שיש לו את העטיפה הכי יפה. וגם השירים ממש טובים אז תומי ביצע איתם את השיר El President ,שיר מקסים , תורידו זה כדאי

In Limbo

New member
היום בדיוק קראתי עליהם באינטרנט

סתם עניין אותי לדעת מיהם, כי הם שרים עם תום. דר"א, תומי? חבר שלך?
רעות.

lazy

New member
דראגסטור

אחת הלהקות האהובות עלי. יש לי את האלבומים שלהם ואת רוב הסינגלים שלהם. למרות שמצבם כרגע לא ברור. הם הוציאו אוסף של שירים נדירים לפני כמה חודשים (אפשר לקנות באמזון או ברוב החנויות הבריטיות) אבל עדיין לא קניתי אותו, עקב בעיות תקציב חמורות. לדעתי הדיסק הראשון שלהם (מתוך 3 או 4 עם האוסף) הוא הטוב ביותר שלהם. הוא נקרא בשם המקורי DRUGSTORE והוא גם מכיל את רוב "הלהיטים" (יחסית) שלהם , חוץ מ EL-PRESIDENT שהוא מהאלבום השני. האלבום הזה הוא אחד האלבומים הדכאוניים/ יפים שאני מכיר. האתר הטוב ביותר שלהם הוא האתר הלא רשמי של אדם. האתר הרשמי לא ממש מעניין חוץ מה-Message Board NP : Badly Drawn Boy - Silent Sigh

polyethylene

New member
יש לי את הקליפ של el president....

הדיסק שלהם - "white magic for lovers" ממש מצוין. בזמנו היה סיפור שלם סביב הקליפ וטענו כי הצללית הערומה ברקע היא הצללית של תום, דבר מופרך ומגוחך לחלוטין. אבל לפחות היה לאנשים על מה לדבר.

rachelmerav

New member
מהשיר הזה ברור מאיפה

אביתר בנאי וקורין אל על קיבלו את ההשרעה ל :כשזה עמוק"

למעלה