dual boot - linux installation

rtuvia197

New member
dual boot - linux installation

שלום רב,אני רוצה להתקין על מחשב קיים(לפטופ) הפצה של לינוקס דוגמת סנטוס או פדורה.
המחשב מריץ ווינדוס 8 וההתקנה צריכה להכיל dual boot כך שהמחשב יעלה , המשתמש יבחר ווינדוס או לינוקס.
מי מוכן לעזור לי ? מוכן לשלם בעד השירות.

Guy Yafe

New member
למה לשלם?

איזו הפצה אתה רוצה להתקין?
רוב הפצות הלינוקס היום מגדירות לך את כל העניין של הdual boot, ואתה רק צריך להגיד להן מה הגודל שאתה מקצה להתקנה וכמה אתה משאיר לחלונות.

rtuvia197

New member
centos

אני רוצה להתרין סנטוס . עם ממשק gnome . כמו שיש לי בעבודה. האם אתה מוכן לעזור לי ?
אני מפחד מלדפוק דברים שיש לי עכשיו בווינדוס...

Guy Yafe

New member
מה יש לדפוק?

אם יש לך מידע חשוב, גבה אותו כדי להיות רגוע.
במקרה הכי גרוע - הכל יתחרב לך, תתקין הכל מחדש ותחזיר את המידע. הלכו לך שש שעות מהחיים, וזה לא סוף העולם.
&nbsp
אתה יודע ליצור לעצמך דיסק התקנה של לינוקס?
אם כן, פשוט השתמש בו ועקוב אחרי כל הוראות ההתקנה. ההתקנה מאוד דומה להתקנת חלונות אבל יותר פשוטה. CENTOS יזהה שכבר יש חלונות מותקנת, ישאל אותך כמה ג'יגה לפנות למערכת ההפעלה החדשה, ואתה תצטרך לענות על זה.
&nbsp
זה לא מסובך במיוחד.
&nbsp
&nbsp

rtuvia197

New member
centos

גאי שלום רב,אין לי דיסק התקנה של סנטוס...לפי הבנתי אני צריך לצרוב את ה - iso ל-dvd ואז להכניס אותו למחשב ולהריץ . נכון?
אשמח לשוחח איתך באימייל [email protected] ולא בתפוז. שלח לי הודעה בבקשה.תודה על הכול.טוביה

Guy Yafe

New member
למה לשוחח במייל?

כל המטרה של הפורום היא לענות על שאלות בצורה פתוחה כדי שאחרים גם יוכלו ללמוד מהתשובות וכדי שאחרים גם יוכלו לענות לך.
&nbsp
לשאלתך, התשובה היא כן: אתה צריך להוריד את הISO, לצרוב אותו לDVD, ואז להפעיל מחדש את המחשב כך שיעלה מהדיסק ולא מהכונן הקשיח.

למעלה