DUDI SHARON FEAT JOUEL-נערי שובה אליי המלא

TAL BAR ZOHAR

New member
DUDI SHARON FEAT JOUEL-נערי שובה אליי המלא

וככה נסכם את השבוע הפרוע והמוווושלםם !! אין מה להגיד !! שבוע מבורך במוזיקה באמת טובה ! ועושה טוב על הלב לדעת שיש עוד כלכך הרבה לאן להתקדם ושב2010 יש לנו כלכך הרבה למה לצפות !! חברים קטע רביעי ואחרון לשבוע הזה ואני בטוח ומשוכנע שאחרון עד לאלבום הבא קבלנו פה חתיכת פינוק ולכל אחד את הטעם המוסקלי האישי שלו אבל אין מה להגיד ההרכב יודע לתת פינוק ולהסביר בדרך הכי פשוטה וקלה למה הם הרכב העשור !!! טובים ואחרים שבאו אחריהם אבל מלך ומלכה יש רק 1 !!!! דודי וג'ואל בקטע דאנס חדש ל=ה=י=ט= מ=ט=ו=ר=ף=!!!!!! חידוש לזמרת מרגול לקטע ענק ולהיט מטורף שהיה בשנות השמונים ! "נערי שובה אליי" הפקה יפהפייה דאנס אלקטרוני עכשווי אין מה לומר בישול מצויין ומעיף ! ג'ואל במיטבה בוואקל שאני אישית בהלם ממנו תפור אחד על אחד !!!!! סופ"ש הקרוב ההרכב יככב בפסטיבל דאנס לאב איסטנבול נאחל בהצלחה !!!!!! שיהיה אחלה של סופ"ש נעים והמון המוןןןן מוסיקה טובה !!!!!!!!! TAL BAR ZOHAR 052-3094000

אור enjoy

New member
ואוווווווווו

השיר הזה הורס אותייייייייייייייייייייייייייייייי נדלקת עליו מהפעם הראשונה ששמעתי אותו במסיבה בדום השיר המקורי עושה לי נוסטלגיות לילדות והחידוש של ג'ואל ודודי אליו פשוט משגעעעע יותר יפה מהמקורי פי 10000000!!! אמאלה טללל כמה דברים חדשים בשבוע אחד אני מתה לאלבום כבר יש לנו המון למה לחכות! המון המון המון תודה

גרוזיה

New member
מה הולך פהההההההההההההההההההההההההההההההההההה

בהצלחה לדודי וג'ואל בטורקיה !!!!!!!! טלילה נראה אותך היום אצל עופרה נסתפקקק בזהההההה:]]]] איזה שיחרורים בול לפני היציאה היוםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עינת TO GO

New member
מההה ניייסגגררררר??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איןןן דברים כאללללהההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כמה הפתעות השבועע פיייייייייייי פיייייייייייי

בהצלחה לדודי וג'ואל בתורקיה כמה חדשים עפים פה בלי סוווףףףףףףףףףףף "אבק דרכים" הולך להיות הדבר של המועדונים בארים ואפילו חתונות סוף סוף שיר שמדבר לקהלים שונים פשוט פי מליון מהמקור איך כל פעם שדודי וג'ואל נוגעים בקאוור זה תמיד יוצא הכי טוב ויותר טוב מהמקור שיש!!!

עופרה ניסים....

" איך כל פעם שדודי וג'ואל נוגעים בקאוור זה תמיד יוצא הכי טוב ויותר טוב מהמקור שיש!!!" כל כך נכון !!!

כי זה באמת נכון

מי בא היום לעופר ???? יהיה חזקקקק גרוזיתה צודקת אם לא דודי ולגואל נרים שם כי כולם יהיו שםםם!ואני גם שםםםם! קיצ חדל קשקשתתת בהצלחה לדודי וג'ואל בטורקיההה! טל נראה אותך :))))

איזה אכזבה גני התערוכה הא....מסכנים אלה

ששילמו ...לפחות היה נחמד בהתחלה עם אליוט...:/

למעלה