DUDI SHARON FEAT JOUEL , NEWSSSSS TRACKSS.

cinquemillo

New member
DUDI SHARON FEAT JOUEL , NEWSSSSS TRACKSS.

SHALOM FRIENDS IM SO PROUD PRESENTS YOU SMALL SAMPLES OF THE UPCOMING NEW ALBUM OF DJ DUDI SHARON FEAT. JOUEL, ENJOY AND PUT AND EYE SO CLOSER TO THIS MAGNIFICIENT DJ/PRODUCER AND HER AMAZING AND SO TALENTED HOT SINGER JOUEL! ENJOY IT www.myspace.com/djdudisharon DJ DUDI SHARON FEAT. JOUEL - BOMBASTOS '09 no words to describe thiss..iss awesomee
DJ DUDI SHARON FEAT JOUEL. GOOD LIAR [CLUB MIX '09] wow..really amazing and great
DUDI SHARON vz LULA - SAVE MY LIFE [CLUB MIX 09] this remix is so powerful and dark 2009 styleeeeeeee
DUDI SHARON FEAT. JOUEL - YAKOV '09 hhh a classic track..hot and sexy remix
DUDI SHARON FEAT. JOUEL - HEDER VOD HEDER [CLUB MIX '09] the first single of the new upcoming production.. a new style..totally renewed and different
TAKE CAREE..LOVE AND KISSES!!! SOOON MORE NEWS OF THIS GREAT DJ/PRODUCER AND HER MUSE.HER SINGER HER WOMAN JOUEL!!

אור enjoy

New member
יאמממהה איזה רקעעע!!!

אבל איפה הפליליסטט ? אני רואה רק את בומבסטוס מיוטיוב..

עינת TO GO

New member
אוףףף גם פה לא מצליחים לשמוע ://

יש בעיה או עומס ורואים שטל אונליין ומסדר שם קיצ חייבת את השירים שהיו היום ברדיוווו פשוט גירסאות מעלפותתתתתתתת

DJ ELAD 17 A

New member
איזה רקע מהמם!!

תחכו קצת זמן עד שזה יעלה זה טרייי מתנור HOT !!!!!! יזה איכות רמה אוססס מעיפה ביותר.

עדיין לא שומעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

חחחח אף אחד לא ישן כולםםםםם בשריטה לשירים החדשים חחחחחחחחח מישהו יש לו מושג מזה הgood liaer ואני רואה שם ריפ ליעקבבבבבבבבבבבבבב טלילה איזה יום של הפצצות חגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג@!@!@!@!@!!!!!!!

DORAMOR10

New member
אמאאא איזה יופיייי כמה שיריםםםם חדשיםםםם

וואיי וואיי אני לא עומד בזה חחחח
יאלהה כל הכבוד דודי וג'ואל מטורףףף עליכםםם מוכשריםםםם
תודה cinquemillo אבל לא שומעים כלום
אז ילאהה מחכה לשיחורריםםםם

DORAMOR10

New member
דיי איזה קטעים יפים ה' ../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif

תודה על התיקון.. ייוואו איזה יפה יעקב תקום חחח ובומבסטוס 2009 קובר... ועוד שיר עם ג'ואל שלא ממש הצלחתי להבין אותו חחח.. בקיצר הולכים להישתגעע כולםםם אחחח דודי שרון וג'ואל כמה אהבה יש לי

cinquemillo

New member
MUSIC PLAYER ONLINEE!!! [SORRY ] :(

HELLOOO I FIXED THE PROBLEM..AFTER 4 HOURSS HAHAAH!!! ENJOYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :)

אור enjoy

New member
tenx cinquemillo!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

השירים החדשים פשוט מהממיםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!

אור enjoy

New member
תודה דורווששש../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מתה עלייךךך מאמייי!!!!
היא מהקיץ מקנדהה

למעלה