DUDI SHARON FIRST ALBOUM COOMING SOON-TIZZZZZ

TAL BAR ZOHAR

New member
DUDI SHARON FIRST ALBOUM COOMING SOON-TIZZZZZ

לכל חברי הפורום המעריצים הרשמי (מציצים ומציצות,סקרנים,מתכחשים ואוהבי אמת) האלבום סולו הראשון של היוצר והמפיק המוסקלי DUDI SHARON כבר בשלבי מאסטר מיקס ויכנס כבר בסוף החודש הקרוב לתהליך ייצור ,הדפסה ושיכפול תאריך רשמי להוצאת האלבום עדיין לא קיים (הפצה בתאריך משוער 6/2010 ) שם האלבום יקרא ADDICTED (מכור)ובו מיטב היצירות של המאסטר דודי שרון ! ---האלבום יימכר בחנויות המוסיקה המובחרות (פרטים מלאים בקרוב). ---במסגרת מסיבות ההשקה (לסירוגין) הקהל יתפנק (חלקי)ויקבל את האלבום במסגרת ההפקה. ---לפורום המעריצים הרשמי במיטב המסורת יופיע בקרוב שאלון ולעונים נכונה ישלח האלבום בדואר ישיר ! חברים,אוטוטו הרגע הגדול מגיע !! קיץ 2010 כבר אי אפשר להתכחש אלבום ה=ב=כ=ו=ר=ה של האיש שאחראי על פרויקט ההצלחה של דיוות המועדונים, אחד היוצרים והדיגי' המוכשרים והטובים באמת שיש לנו !!! עם קהל מעריצים הסטרי ורחב בארץ ובעולם !! דודי שרון משחרר לאויר העולם את הסיפור שלו ! באלבום רצועות ה=י=ס=ט=ר=י=ו=ת= שלא נבראו !!!!! חלקם מוכרות יותר וחלקם כלל לא ! כל האלבום חדש חדיש ומחודש שלא היה !!!!!!!!!! צפו לדיסק משובח ומלא באנרגיות מטורפות!! מלודיות וסיפור שממכר לחלוטין ! חברים דודי שרון & ג'ואל נכנסים למסגרת 2010 כהרכב רשמי !! לו"ז הופעות עדכני ונוצץ במיוחד בקרוב !!! ועכשיווווווו למה אתם מחכים !!!!!!!! תחזיקו בביצים !!!!! או בכוס יין משובח וכנסו לאוירה !!!! לקטינים שבינכם כוס תפוזים יספיק ב=ה=ח=ל=ט !!!! תגובותתתתתתת !!!!!!!! טיז קצר לאלבום שהולך להפוך את קיץ 2010 כבר אצלכם !!!!!!!!!

ציונעע

New member
מה הולך פה ? ../images/Emo47.gif

אני לא מאמין . פיייייי יההההההההההה דודיייייייייייייייייייייייי מההההההההההה זהההההההההההההההההההההההההה . ????????? WOW !

t rex1

New member
חזק מאוד בהצלחה לדודי וג'ואל

טל הקישור לא תקין.

ואווו דודי איך סידרת את המאסטר הורס עוד לא

אמר את המילה האחרונה...נדיר נדיר נדיר הכללל !!!!!!!!!!

אור enjoy

New member
אמאלהההההההההההה

נכון שעכשיו ממש בא לכם מסיבה שלהם?? אני כבר מחכה לאלבוםםםםםםםםםםםםםםם!!

ציונעע

New member
../images/Emo221.gif קטע שלי , מוזמנים לשמוע ..

ממש קצר אבל אני אסיים בקרוב
. סעאה

עינת TO GO

New member
MFGGGGGGGGGG זה פשוט מושלםםםםםםםםםםםם!!!!!!!

איזה קצב יש לקרנבל ובכלל זה יגע בך נשמע כלכך טוב וכמה חדשים שבכלל לא שמעתי בחיים נראה לי דודי הולך להפציץ את הקיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ השיר של קרנבל מסומן חזק ללהיט של הקיץ וזה בהבטחה !!!!!! אמאללללללללללללללההההה הורס מהרססס! איזה סטייל חדש למותתתתתתתתתתתתתתתת כמה יפההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!

נתייי4

New member
ווווואי אייך אני מחכה כבר לאלבוווום שלו../images/Emo70.gif

יאללה שייצא כבררררר דודי שרווווון אתה מ-------ל-------ך---!

סופסוף זה קורה !!!הרגע הגדול!!!דיסק של דודי !

עם כל העיכוב וכל הכבוד ! הטיימינג מושלם! הקיץ הולך להיות שורףףףף!!! דודי כישרון עצון באלבום בכורה !!כן יירבו !!!!

cinquemillo

New member
WOWWW! YESSSS!!

SEEE U VERY SOOON..CANT WAIIT FOR THISS ALBUMMMMMM! DUDI AND JOUEEEEL :!!:!: I LIKEE ITTT!! :d

למעלה