DUDI SHARON, JOUEL, AND ALL IN MEXICOOOOOOOOO

cinquemillo

New member
DUDI SHARON, JOUEL, AND ALL IN MEXICOOOOOOOOO

HHHHHHHHHHH HEYY FRIENDSS DUDI , JOUEL AND ALL IN MEXICO NOW!! THEY ARRIVEE SO GOODD:) I WILL STAY UPDATEE WITH ALL INFO OF THISS!! TAKE CAREE LOVE AND KISSESS CINQQO :)

jakovstyle120

New member
חברי הפורום היקררר !!!!../images/Emo206.gif../images/Emo34.gif

ממש לפני דקות ספורות דיברתי עם כל משפחת דודי שרון וג'ואל שנמצאים איי שם במרחק של שעות רבות טיסה במ=ק=ס=י=ק=ו ! הם מתרגשים יותר מתמיד להופעה שתתקיים מחר , בנוסף !! כל מקסיקו מלאה בשלטים להופעה !!!!! ונמכרו למעלה מ-1800 כרטיסים !!!!!!!! ההתרגשות בעיצומה גם מבחינתי למרות שאני בארץ..וכמובן מבחינתם הרבה יותר ! מוסרים לכולם חיבוקים , נשיקות והמון אהבה ! כמובן נמשיך להיות בקשר ותקבלו עידכונים מידי יום יום , אני בטוח מייד לאחר ההופעה יעלו סירטונים, תמונות וכל העידכונים מסוג זה או אחר .. חברה כמה גאווה, מי היה מאמין שלאחר החורף , שמאוקטובר הצמד יהיה שוב במקסיקו והזמן טס כל כך מהר שזה מורגש כאילו אתמול !! הפעם זו תהיה מכת חנכת אמיתית בעבור כל הבליינים כי והפעם ידעו מהי BOMBA אמיתית
CINQQQQ THANK YOU VERY MUCH FOR ALL !!!!!

../images/Emo23.gif../images/Emo34.gifאין עליהם, המון בהצלחה לצוות האגדי

אני בטוחה ויודעת שהם יראו להם מזה הופעת איכות, ושהבומבה שלנו תהיה מנצנצת באורה היחודי ומעלפת כמו תמיד:) דודי בטח יתן להם את השוק של הלייף..אין לי בכלל ספק..:) קיצר מאחלת המון בהצלחה, שולחת נשיקות ואהבה.. ומחכה לעידכונים:) תמונות וסרטונים.. מהמם שם:)

cinquemillo

New member
AMAAZINGGGGGG PARTYYYYYYYYYYYY

HEY HEY WAS AMAZNG PARTYYY 2000 PEOPLEEE IN ANGELS CLUB, ALL SHOCKING... A LOT NEW MUSIC BY DUDI SHARON., JOUELAAA SHOW WAS STUNNING AND INCREDIBLEEEE WOWWW BOMBAAA NIGHTTTT 2000 PEOPLE AT NIGHT 1000 PEOPLE CANT INSIDE CAUSE CLUB FULL CAPACITY!!!! SOON MORE NEWSSSS

cinquemillo

New member
CAT MIXXX MIAUUU GRRRRRRRRRRRRRRRRR

http://www.youtube.com/watch?v=5qU8bD_aUrA AMAZING CAT WOMEN MIXXXXXXX

למעלה