DUDI SHARON & JOUEL LIVE SHOW הופעה במקסיקו|!

TAL BAR ZOHAR

New member
DUDI SHARON & JOUEL LIVE SHOW הופעה במקסיקו|!

דודי שרון & ג'ואל ההופעה המרכזית במועדון הגיי אנג'לס במקסיקו (גוואדלאלחארא) כל הפרטים בדף המייספייס הרשמי של מועדון האנגלס (עלו המיקסים של דודי וג'ואל בדף הרשמי) זה כבוד -זה לפתוח שנה חדשה-זאת הכתבה !-!-! חברים אני מצפה ממכם לראות כאן שירשור הודעות ע-נ-ק-! דודי שרון וג'ואל מגיעים לבמה המרכזיטת במועדון האנג'לס במקסיקו לאחר רשימת אומנים מהמכובדת בעולם !! די' גי' לואיס(אמסטרדם) די' גי' פיטר ראופר (ניו יורק) די' גי' ג'וניור וואסקז (לונדון) די' גי' עופר ניסים (ישראל) הרכב הקלאב אינסייד אאוט (ברזיל) ובחודש אוקטובר שוב נציגות ישראלית -דודי שרון וג'ואל- לייב שואו !-!-! תנו כאן שירשור כ-ב-ו-ד-!!!
עוד לפני דודי שרון וג'ואל במועדון ה-WORK טורקיה ועוד לפני ראש(רעש השנה) ישראל במופע בכל הארץ לו"ז הופעות רשמי ומעודכן בהמשך השבוע !! ב-ו-מ-ב-ס-ט-ו-ס-!! ה-ה-ז-מ-נ-ה->

15d03

New member
טל....

ידוע שהם צמד אלוהי ואין עליהם.. אבל לדעתי.... הבאתם אותם מאוד מאוד רחוקקקקק..... ועל זה מגיע לך כל הכבוד רציני:) אין עליךךך...... דוידייייי.

15d03

New member
ועוד משהו קטן...

דודי וג'ואללל................ א-י-ן ע-ל-י-כ-ם...... מחכה כבר ליום חמישי בטודרה אשקלון:) דוידי.

אין מילים<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

דודי &ג'ואל= נאמממבברר 1' פשוט אין עליכם צוות מוכשר שתופס תאוצה איכותית תמשיכו כך מחכים כבר לאלבום החדש <<<<<<<<<<<האמת שאין כוח כבר לחכותתתתתת שייצא כבררר אבל אני בטוחה שאתם עובדים קשה בשביל להוציא את האלבום הטוב ביותר ולעשות אותו הכי נכון ובעליית מדרגה איןןן עליכםםםםםםםם אוהבתתתת מווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההה<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

גרוזיה

New member
לרגע לא היה לי ספק והם יגיעו ליותר מזה !!!!!!

ג'ואלי ודודי אין עליכם יותר ויותר מעריכים את ההנאה שהמוזיקה שלכם גורמת לאנשים שתיהיה לכם שנה טובה מצפה לאלבום החדש .

דורעעע

New member
מדהים מדהים מדהים! כל הכבוד על ההשקעה

וההתקדמות זה מגיע להם כי הם יודעים להפציץ, לרגש ולהעיף !!!!!!! דודי & ג'ולה אין כמוכם שיהיה המון המון בהצלחה 33>

נתייי4

New member
שיהיה להם המווון בהצלחה

אין עליהםם פשוט איןן ....ולא יהיה מלכים ברמה מטורפתתתתת :]

למעלה