DUDI SHARON & JOUEL LIVE SHOW IN MOOD

TAL BAR ZOHAR

New member
DUDI SHARON & JOUEL LIVE SHOW IN MOOD../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

29.1.09 מועדון ה-MOOD הצפוני (עפולה) מארח את הרכב הקלאב DUDI SHARO & JOUEL LIVE NEW MIX SHOW להשקת הסינגל "חדר ועוד חדר" והופעת פריצה מתוך האלבום החדש . דודי שרון בסט רווי חומרים חדשים בשיתוף הופעה נוצצת של דיוות המועדונים ג'ואל ! צפוןןן ל-ה-ת-ע-ו-ר-ר !!! שקט שםםם....נעים לי בפנים .!!!

TAL BAR ZOHAR

New member
קליפ הבכורה BOMBASTOS 2009 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

מידע רלוונטי !! לכל חברי הפורום,בימים אלו פורטל המוזיקה בישראל קיבל ואישר את הקליפ של הרכב הקלאב הישראלי DUDI SHARON & JOUEL הקליפ יעלה לתכנים ופורטלים רבים כגון: אתר "לילה" הוט VOD ' וואלה סלבס, תפוז חברים פורטל הסלולרי בישראל ותכנים נוספים צפייה הישירה דרך אתר הבית של רדיו דרום (מתוכנן שידור עצום) וכלכך עוד... קליפ בכורה לדיוות המועדונים ג'ואל ,לאחר אלבום אנדרגראונד מצליח חוזרת לסיבוב נוסף בזירה לאחר סבב מרשים ובומבסטי כללו ההופעות,מקסיקו,טורקיה,קפריסין,ברזיל,צרפת מצעד הגאווה אילת פסטיבל האהבה פורום רשמי בתפוז והופעה מרשימה בערוץ 24 (רעש) ועוד כלכך המון מוזיקה טובה . יריית הפתיחה לשנת 2009 ותוסיפו לרזומה העצום שהדיווה צוברת לקליפ הבכורה שנעשה לרצועה BOMBASTOS על הלחן והעיבוד המוזיקלי אחראי כמובן ענק הסצינה דודי שרון ולמילים אחראית ג'ואל (שעל הדרך מזמינה אתכם לעשות בחדר הפרטי שלה ג'קוזי מוזי ומראש להחנות את הטוס טוס ויש לקינוח מנה של קוס קוס ) רצועה חזקה ובועטת ,נופח סאונד ובנייה בשילוב מלודי עכשווי ומרענן מתוך האלבום החדש שייצא במאי הקרוב. הקליפ צולם ונערך במקסיקו (גוודלחראה) כרדיטים:חוון קרלוס,מייל פוי לואיס ולאחד והיחיד ציוואי (מנהל מועדון הANGLS ) שם דודי שרון וג'ואל צילמו את הקליפ . בתאריך ה-14.2.09 ההרכב הישראלי משיק את הקליפ במקסיקו במועדון ה"אנג'לס". בחופף הצמד נערך ללו"ז מטורף צפו להפתעות !

TAL BAR ZOHAR

New member
בלעדי מתוך הוידאו קליפ(תמונות) JOUEL ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הקליפ BOMBASTOS כלכך בקרוב !!!! CAN YOU FEEL IT BE THERR DIZALERRRR ..................................................

hofit2011

New member
אני ממש מחכה לזה ...........

אפרופו אני ממש שמחה שמישהו שמע אותי פה ודודי וגואל סוף סוף בצפון קדימה שיעלו עוד קצת למעלה

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo51.gifטל ../images/Emo8.gif

ג'ואל הולכת לככב בזמן הקרוב

אימאאאאאאאאאאאאאאא.....אני מתתתת תודהה טלילוש

יוווו אני לא יכול לחכות אני מכניס את עצמי לסרטים מג'ולג'ליםםם בקרובב המשך של לוח השנההההה המעלףף!! והמשך השירים ישנים וגם חדשים בגרפיקותתתתתת מוווווווווווווואה מתה על כולםם!

אור enjoy

New member
יאללה הקליפ ביום האהבההה

אמאא זה ירים לי את החגגג ולכולנו אני מה זה מחכה לזהההההההה שיואו התמונות מהקליפ מעלפותתתתתתת תגידו לאיזה גילאים ההופעה בעפולה? שבוע מדהיםםםם

עינת TO GO

New member
איזה קטע היום בדיוק השמיעו את השיר ברדיו

רדיו חיפה 107.5 ואמרו שיום חמישי הקרוב הם ייתארחו ברדיו בדרך להופעה בעפולה וטל סוף סוף יש אור בקצה המנהרה ודודי וג'ואל עושים צעד גדול ומוציאים קליפ ואני הכי מחכה שבעולם שזה ייצא כבר תמונות סוף רואים שהקליפ מושקע!!!!!

cinquemillo

New member
YEEEEEEEEEEEEE

WOW CANT WAIITT FOR THE PREMIEREE OF VIDEO AND NEW BOMBASTOOOSSSS WILL BE BOMBAAA NIGHTT!! TODA RABA MOTEK DUDI, TAL, JOUEL NIR AND TOMER!! :) WITH LOVE CINQQQQQ

לפחות שגרירים ישראלים במקסיקו

יאללללה קלללייפפפ אמאאלללה מתרגשתתתת כאילו זה הקליפ שלי חחחחחח טל ג'ואל דודי הרבה בהצלחהההההההההההההההההההה <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

אמאאאאאאאאאאאאאא עכשיו רק ראיתי טלללללללללללל

אתם בעפולה במוד אמאאאא איזה מזל הייתי אמורהה להחליף ולעבוד בשישי אמאאא יצא לי פ33ההההההההה קיצ קצוץ אני ממש הולכת להיות שם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< ולמי ששאל הליין הוא לגילאי 21+++ מי בא לארמין באומן ?????

גרוזיה

New member
עפולה אני באההההההההההההה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

התמונות מעלפות והקליפ הולך להרוס את הבריאות בוודאות !!!!

למעלה