DUDI SHARON-MADONA-CELEBRATION CLUB MIX

jakovstyle120

New member
DUDI SHARON-MADONA-CELEBRATION CLUB MIX../images/Emo195.gif

חברה !! החגיגה והק=ר=נ=ב=ל האמיתי ביום שישי מתקרב ונפנק אתכם עם רצועה חדשה של דודי שרון למדונה לשיר ה=מפורסם - CELEBRATION, שיר שאני אישית מאוד התחברתי אליו, עכשווי ומלא באנרגיות יוצאות דופן !! חברה שימו לב !! שיר עכשווי מאוד,וכאשר מלך מחליט להצטרף למלכה - מרגישים את הפירות שהם קוצרים יחד!! שילוב גאוני,בין דודי לשיר של מדונה , מאז 4 MINUTES דודי נוגע שוב ברצועה גדולה של מדונה ואפשר לראות כמה התפתחות ושדרוג בבנייה, בסאונד, ברגש שמועבר בשיר הזה ספציפית ובכל שיר וטראק של דודי לאחרונה ! פשוט להאזין ול=ה=נ=ו=ת !! וכמובן שאני מרשה לעצמי להגיד, שיש מה להיות בטוחים שזו רק הכנה קט=נ=ה ביותר למה שילך בשישי במינוס 1 !! הנוכחות ח-ו-ב-ה , ערב בלתי ניתן לפיספוס !! מתראים שם!! ערב מקסים לכולם, יעקב !

ציונעע

New member
../images/Emo27.gif לא יודע איך הוא תמיד קולע ...

על שירים שאני פשוט חווווווווורש עליהם !!! אין דברים כאלההההההה
פשוט ל-י-ג-ה . דודי אתה אהבת חיי !

cinquemillo

New member
AMAZINGGG

THANX THIS IS REALLY A GREAT AND AAMAZING CELEBRATION!! TODA RABA YAKOV DUDIIII LOVE IT! I TOLD UU HHHHHH!! THIS PRIVATE IS BOMBAAAA

אין דברים כ א להה אחד הטובים שיצאו השנה הזאת!

ולגבי הגרפיקה ...צריך לתלות אותה בגג של עזריאלי אין מדהים !!

עינת TO GO

New member
אין ....פשוט מלך !! אהבתי את הבגנון החדש שלו

בכלל בזמן האחרון דודי התחיל להביא סגנון יותר קליל ועם קצב מטמטם אני ממש אהבתי !!!!

גרוזיה

New member
../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif

למעלה