DUDI SHARON NEW MYSPACE!!! [NEW MIXES]!! WOW

cinquemillo

New member
DUDI SHARON NEW MYSPACE!!! [NEW MIXES]!! WOW

HEY FRIENDS HERE IS THE NEW DUDI SHARON MYSPACE ENJOY!! THERE A LOT NEW REMIXESS! ANDD THE NEW JOUEL SONG HEDER VOD HEDER! ENJOYYY ISS AMAZINGG... SOUND OF THE DRUMS, MILES AWAY, LOVE ME , AND HOT IN MEXICO!! www.myspace.com/djdudisharon

TAL BAR ZOHAR

New member
DUDI SHARON & JOUEL NEW 2009../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

חברים המון חדש על הפרק !! קודם כל אני רוצה לברך את כל חברי הפורום הרשמי הוותיקים והחדשים על שיתוף פעולה יוצא מן הכלל. אפשר בהחלט להריח את בואו של שנת 2009 איתו יגיע גל של בית משוגעים חדש ונוצץ תקופה חמה ומרעננת מגיזרת דודי שרון וג'ואל !! עידכונים !!! 1.1.09 -יעלה לאוויר הוידאו קליפ הראשון של דיוות המועדונים ג'ואל ,שצולם במקסיקו סיטי לרצועת הענק BOMBASTOS 8.1.09- הסינגל הראשון מהאלבום החדש,הרצועה שפותחת את האלבום "חדר ועוד חדר" ג'ואל. מילים:דודי שרון וג'ואל לחן :דודי שרון עיבוד והפקה מוזיקלית :דודי שרון , אחד השירים שהולכים לבלוט באלבום ברמה אחת מעל כולם (ויש בזה עניין) . ***** כנסו לדף ה"מייספייס" הרשמי של דודי שרון ותתחילו לעצור נשימה !!! http://www.myspace.com/djdudisharon לו"ז הופעות רשמי מפורט בקרוב !!

ציונעע

New member
זה הסוף שלי ! עד שהבנתי זאת רנין ../images/Emo6.gif

זה פשוט מדהים .. חדר ועוד חדר שלמות ! דודי שרון ? אה פשוט מממממממללללללללללךךךךךךך .

אור enjoy

New member
יואו איזה שירים העלתם למיי ספייס!!

אני שם כל היום חחח איןןן ,לא היה,ולא יהיה כמו דודי שרון!!!!

DORAMOR10

New member
יש איזה כיף../images/Emo24.gif

הקליפ,חדר ועוד חדר,ועוד קטעים חדשים של דודי וג'ואל
אלההההה 2009!

תודה טל כיף לסגור את השבוע <<<<<<<<<<<<<<<<<<

עידכונים סוףףף מחכה לשיחרורים ולקנות כבר שהאלבום ייצאאאאאא<<<<<<<<<<<<<<<<<<

למעלה