DUDI SHARON PROMO SET-MEXICO 27.2 (320KBPS) !

cinquemillo

New member
DUDI SHARON PROMO SET-MEXICO 27.2 (320KBPS) !

UDI SHARON PROMO SET-MEXICO 27.2 (320KBPS)
|פסיכי|
ENJOY THIS INCREDIBLE SET OF DJ PRODUCER DUDI SHARON, WISHING TO ALL NEW YEAR!! AND BEST LUCK ALWAYS!! FAIRUZ - ALBI (DUDI SHARON CLUB MIX 2010) |אללה||אללה||אללה| WOW!! DUDI SHARON VZ NIR - HOPPING (CLUB MIX 2010)
:'( DUDI SHARON VZ SARIT - BE MY MAN (ALBUM MIX 2010)
DUDI SHARON FEAT. JOUEL - SEARCHING A GUY (DEMO MIX 2010) |פסיכי| |גורג'בר| RICK ROSS - DUDI SHARON CLUB MIX 2010 |גורג'בר| DUDI SHARON YES MASTER 2010 |פסיכי| DUDI SHARON - NIGHT CLUB MIX 2010 |שורק||פסיכי| http://www4.zippyshare.com/v/74927751/file.html Name: DUDI SHARON PROMO SET-MEXICO 27.2.mp3 Size: 89.33 MB www.myspace.com/djdudisharon

come with me ....lets get high../images/Emo195.gif

מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם כל שיר אחד אחרי השני בחירהההההההה נדירה מקסיקו הולכת להיות בענניםםםםםםםםםםםם סוף סוף night !!!!!!!!!!!!!!!! rick koss - אחד השיריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אור enjoy

New member
WOWWWWWW

הדרך הכי טובה שיששששש לפתוח את הבוקרררררר!!!!! מושלםםםםםםם מושלםםםםםםםם מושלםםםםםם פשוט אין לי מילים אחרות!! searching a guy ה-שיר של 2010!!!!!!!!!!!!!!! וגם השיר שאחריו מהמםםםם קליט עם קצב מעיףףףףף ! אני עדיין בשוק צריך לשמוע כמה פעמים כדי להבין ולקלוט מה הולך שםםםם! סט איכותי כמו שרק דודי המלך יודע להכין!!!!!!!!!!!!!!!! אני פשוט מכורההההה!!!!

עינת TO GO

New member
פאקקקפאקקקפאקקקק פאקקקק זה לא אמיתית וואואואו

שנה אזרחית טובה לכולםםםםם איזה פתיחת שנה איזה סט "סרצ'ינג גאי" פשוט הולך להפוךךךךךךךךךךךךךךךךך איןןןןן דברים כאללהההההההההההההההה והשיר הערבי בהתחלה הורסססס הורססס הורססס!

גרוזיה

New member
בהצלחה היום לדודי וג'ואל באילת סילבסטר שמחחחח

איזה סט בט טט פשוט דבסט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה חדשים עפים פה אני לא יודעת מה לשמוע יותר חחחחחחחח אין דברים כאלה הסט הכי טוב של דודי עד היום זה ממש מורגש איזו בחירה פשוט תענוג !

DJ ELAD 17 A

New member
טל כנס בבקשה

הגרסא הישנה של בומבסטיק תכנס למיני דיסק של גואל ? הוא חייב להכנס יש לו ממש פוטינצאל טובב הסט מממש חזק הקטע של גואל ממש 2010 בקרוב הפתעות לאתר. שנה טובה !!

ציונעע

New member
../images/Emo97.gifRICK ROSS ../images/Emo45.gifRICK ROSS../images/Emo47.gif

OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG מחר אני יגיב אחרי עיכול !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ציונעע

New member
פאק יש גם ?NIGHT - אחת המלודיות !!!!!!

שמעתי את זה כשעשיתי שטויות וזה פשוט לא יוצא לי מהראששששששששש מ-ו-ש-ל-ם דודי תודה תודה תודה מואההההההההההה

פיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

פה זה חגיגות הכריסמסססססססססססססססססססססס איזו סט לפרצוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אחד אחד בוןבוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

TAL BAR ZOHAR

New member
אני רואה שכבר מאוחר למחוק :]

אוקי הסט כמובן פרומו שבימים אלה בתפוצה כללית ברחבי מקסיקו לקראת המופע של הסט המרכזי במקסיקו שיערך ב 27.2.10 על הקטעים אני ידבר עוד בהרחבה ויש על מה להרחיב קיבלתם כאן שלל של אנרליסיים מטורפים ובלעדיים לקראת הפרויקט החדש של דודי שרון & ג'ואל מי שהיה אתמול בקמלוט אילת ולמי שלא היה אחלה של ערב אוירה צוהלת 2010 שנה אזרחית מוצלחת ושגשגת לכולם :) TAK BAR ZOHAR

DJ ELAD 17 A

New member
כנסו כולם - מבזק על הסט החדש דודי 2010 כאן !<

1. DUDI SHARON PROMO SET-MEXICO 27.2 הסט החדש של 2010 כבר מופץ בכל אתרי רחבי העולם כבוד! תשמעו יש כאן הרבה חומר שרוב הסיכוים יכנסו לאלבום הבכורה של דודי סולו כנסו לאתר מקסיקו לתמוך בצוות http://gay-chiapas.blogspot.com/ 2. בטח חפרתי על זה המון שם אבל רק עכשיו בחו"ל שומעים על זה DJ ELAD VS JOUEL - THIS IS ME RADIO MIX גרסא קצרה שערכתי ממזמן ורק עכשיו זוכה לתשומת לב כנסו לאתר להראות http://gay-chiapas.blogspot.com/ שנה אזרחית טובה ושבוע טוב !!!

למעלה