DUDI SHARON - PSYCHO SET 2008

cinquemillo

New member
DUDI SHARON - PSYCHO SET 2008

TRACKLIST: 1- PYSCHO 2- FATA MORGANA '08 3- IT'S ALL RIGHT 4- LOVE OR IST SEX 5- AFRICA 6- STEPPING STONE 7- 2RKEY 8- SNAP 9- FEEL IT '08 10- RUN 2 U '08 11- GIVE IT 2 ME http://www.zippyshare.com/v/58176424/file.html TODA RABA MOTEK DUDI!!! www.myspace.com/djdudisharon

יאאאאאאאאאאאאאו זה בהורדההההההההההההה

איזזזזזזזזזזזזזה ענקקקקקקקקק תודדדדדדדדדדדדדדדה רבההההה רבההההההההההההה

ציונעע

New member
דיי, חחח! ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif אין לי מה להגיד...

דודי שרוןןןןןןןןןןן תעששששששששששההה לייי ייייייילדדדדדדדדדדדד

oshrikii3

New member
קוברר מתמייד :)

איןןן דודייי אני בסוף יקבל התקףף לבבבבב !!!!!!!! יאללה אני מחכה בקוצר רוח ל26 בטיאלוי .. ממה שהבנתי זה רק דודי , בלי ג'ולה .. אבל יהיה הווורסס.. אוהבת מלא ומתגעגעתתת 3333>

jakovstyle120

New member
הורססססס הורססססס הורסססססס הורססססססס!!!!

אושריקי התאריך עדיין לא סגור ... יכול להיות כל דבר עד אז
דודיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני אוהבבבבבבבבבבבב אותךךךך !!!! ש=ג=ע=ת פשוט ש=ג=ע=ת כל השבוע הזה מהריץ' !!!!!!!! סופ"ש מדהים לכולם,..מחר אילתתתתתתת ב"ה!! מווואה

מה קוררררררהההה פההה אנשושיםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אבל הכל בסדר?! כאילו טל מאשר ,פתאום צצו ים שיחרוריםםםם קולטים הסט המלא אצלנוווו כפרוותתת על דודי פשוט סט מעיףףףףף ומושלםםםםםםםם גאד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה בחירה של קטעים אחד אחד מפציץ מהשני פיייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה עטיפה חולנית יאלללללללללללללללללללההההההההההה דודי וג'ואל מחר בדקלללללללללללל בלאגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן פסיכווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

איזה מיקסיםםםם אנלא מפסיק להתרגשששששששששששששש

איןןן עשה לי את הקיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ כמה רגשותת ישששש בסטטטטט דודייייייייייייייייי ימלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!

היום תחנה מרכזית 12:00 מי שםםםםםםםםםם????????

נוסעים לאילת בלאגןןןןןןןןןןןןןןןןןןן איזה סטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט ג'ואללללללללללללללללללללללללל המלכה ההופעהההה יהיה חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!

TAL BAR ZOHAR

New member
לכל חברי הפורום קיץ תוסס טוסססססססססססססס ../images/Emo13.gif

*תומר אין לך מה לדאוג אני לגמרי יודע מה קורה בפורום :) אני כל הזמן דואג להיכנס ולהציץ ! חברים קיץ בשיא!! (והשיחרורים מעידים על כך) כמה צבעים של מוזיקה איכותית!! דודי שרון וג'ואל שלגמרי אפשר לומר מסכמים קיץ 08 בהצלחה ענקית רגע לפני האלבום סיכום מפורט קיץ 08 בדרך !!! החזרות למחר בעיצומם ואין לכם מושג מה מצפה לכם בחוף הדקל !!! תמונות וסירטונים בהקדם האפשרי יעלו תחילת שבוע ! :] שיהיה סופ"ש נעים לכולם אוהב טל :]

וואאייי וואאיייי ווואאאאאאאאי!!!!!!!!!!!!!!!!

מה הולך להיות מחר בחוף הדקללל אני בטרוווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

TAL BAR ZOHAR

New member
לגבי הTLV ָָָָ***

אין לי מושג מאיפה שאבתם את המידע !! לגביי ה26.8.08 לא היה מתוכנן ואין לי מושג על מה אתם מדברים ! אני יודע שהענות גדולה אבל נכון לעכשיו אין בכלל אירוע כזה ושלא יעבדו עליכם !

גרוזיה

New member
10K YOU CINQAMILLO

חברים כדיי שתתחילו להגיד תודה באנגלית הבנאדם לא מהארץ הוא ממכסיקו אחרי הכל הוא נתן לפה הפצצצה שלא מעולם הזה VOZZZZEEEEEEEEEEEEEE דודי וג'ואל איןןןן עליכםם כל פעם מתרגשת מחדששש סט הורס והחידוש לFEEL IT הורססססססססססססססססססס מחר יעקבבב אילתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מרימותתתתתתתתתתתת! טזיז'הההההה מחר זה יעבור כל גבולללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אור enjoy

New member
מהמםםםםםםםם

אמאלללה כמה שירים חדשיםםםםם טוב זה אחרי חודש שלא ההיתי פה באמת כל שיר יותר יפה מהשני!!! כמעט כל ה12 שעות טיסה מקנדה שמעתי דודי שרון וג'ואל:]

CHRISS

New member
לפי מה שהבנתי ב 28 דודי וגקואל וקים

מופיעים באותו ערב בטיאלוי זה נכון?????????????????

אווררר איך הולך בארצוץ הברית?????????????????

יווווו איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך תחזרי עם המון חוויותתתתתתתתתתתת<<<<<<<<<<<<<<<<ץ תודה על הסט ההורס ריאות הזההההההההההה סוף סוף לשמוע בקיץ את דודי וג'ואל בסט מה יש יותר מזההההההההההה מי שהולך מחר תפוצצו את המקוםםםםם וחג אהבה שמח לכוווולםםם

אור enjoy

New member
בקנדה:] זה לא בארצות הברית אבל זה קרוב

היה מה זה כיףףףףףףף חודש בקנדה בלי ההורים זה חוויה לכל החיים אבל היה כיף לחזור ולפגוש את כל המשפחה והחברים באו אלי אפילו ב4 בבוקר:]

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifThank You cinquemillo ../images/Emo23.gif

פשוט מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף I LOVE IT SET פשוט דורסססססססססססססססססס הפתיחה הורסתתתתתתתתתתתתתתתתתתת FELL IT מעלףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

thank u cenquamillo

הפורום לא מפסיק להפתיע אחלה של אנשים יש כאן ! תהנו בחוף למי שהולך
ויום אהבה שמח לכולם.

למעלה