DUDI SHARON TOP 10 -בלעדי לפורום הרשמי

TAL BAR ZOHAR

New member
DUDI SHARON TOP 10 -בלעדי לפורום הרשמי../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif

לכל חברי הפורום החדשים והוותיקים אני שמח לראות את כולכם המשך צפייה וגלישה נעימה לכולנו<< צ'יפור לוהט !! קיץ 2008 בשיא!! בלעדי לפורום דודי שרון & ג'ואל ********************************* TOP 10 העשר הבולטים בסט הבומבסטי של דודי שרון להאזנה מקוצרת כבר אצלכם במחשב אז למה אתם מחכים הקליקו בלינק המצורף להורדה /או האזינו ב-FLIX המצורף!! שימו
חברים בטוח נתקלתם לא פעם אחת במספר אומנים שלוקחים השראה מהצמד אומנים האלוהי הזה ! שימו לב לרשימה הבומבסטית !! שימו לב להדבקת הקצב לשנת 2008 !! שימו לב לדודי שרון וג'ואל !! 10 קטעים ספציפים עם סאונד רגש ועוצמה שאי אפשר לתאר ובטח לא להיתעלם !! תחשבו על זה <אם אתם הייתם יוצר ודי' גי' איזה מהקטעים הבאים אתם הייתם מדרגים אחרת ? קשה להחליט ? אתם מוזמנים לציין את ה-TOP 10 שלכם :] הרשימה ישירות מהמאסטר לפניכם !! 1. AJDA PEKAN-2RKEY-DUDI SHARON CLUB MIX 2. DUFFY-STEPPING STONE-DUDI SHARON CLUB MIX 3. JOUEL-FEEL IT- DUDI SHARON MEGA MIX 2008 4. SNAP-REATHEM IS A DANCER-DUDI SHARON PORTAL SUMMER MIX 5.SAICO-DIZALER-DUDI SHARON EDIT MIX 6.ITS ALL RIGHT-DUDI SHARON EDIT MIX 7. AFRICA-DUDI SHARON EDIT MIX 8. JOUEL-NEVER EVER-DUDI SHARON CLUB MIX 9. -DUDI SHARON CLUB MIX AMY WINHOUS-BECK 2 BLACK 10.NIR-RUN 2 U-DUDI SHARON CLUB MIX ********************************************************* יום חמישי הקרוב במגה דאנס קלאב-בר RICH דודי שרון & ג'ואל 18+ ערב בומבסטוססססס< המשך שבוע קסום לכולם טל בר-זוהר !

TAL BAR ZOHAR

New member
TOP 10 --לשמיעה דרך FLIX

1. AJDA PEKAN-2RKEY-DUDI SHARON CLUB MIX 2. DUFFY-STEPPING STONE-DUDI SHARON CLUB MIX 3. JOUEL-FEEL IT- DUDI SHARON MEGA MIX 2008 4. SNAP-REATHEM IS A DANCER-DUDI SHARON PORTAL SUMMER MIX 5.SAICO-DIZALER-DUDI SHARON EDIT MIX 6.ITS ALL RIGHT-DUDI SHARON EDIT MIX 7. AFRICA-DUDI SHARON EDIT MIX 8. JOUEL-NEVER EVER-DUDI SHARON CLUB MIX 9. -DUDI SHARON CLUB MIX AMY WINHOUS-BECK 2 BLACK 10.NIR-RUN 2 U-DUDI SHARON CLUB MIX *********************************************************

TAL BAR ZOHAR

New member
לו"ז הופעות אוגוסט 2008../images/Emo176.gif../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif

לו"ז הופעות DUDI SHARON & JOUEL 7.8.08-חמישי DUDI SHARON & JOUEL מועדון הריץ ת"א דודי שרון וג'ואל לייב שואו סט מטורף ערב שלא היה!!! 18+ 15.8.08-שישי DUDI SHARON & JOUEL TLV - לבנות בלבד !! ערב השקה לסינגל BOMBASTOSSS 28.08.08- חמישי DUDI SHARON FEAT JOUEL פורום באר שבע (פקטור קיץ)< דודי שרון וג'ואל לייב מיקס שואו סט 17+ 29.08.08 DUDI SHARON FEAT JOUEL פאפאיה ביץ -אילת דודי שרון וג'ואל הפקת קיץ בחוף הפאפיה ביץ גייז וחברים ! בקרוב עוד 2 הופעות המיועדות לאזור המרכז והצפון פרטים מלאים בהמשך< המשך שבוע נפלא לכולם אוהב המון טל בר- זוהר :]

TAL BAR ZOHAR

New member
ג'ואל בדף הרTAH באתר הנוער בישראל SHOX

כנסו להציףףף תגובותתתת!!!!

OMG WOWOWOW טל טנקססססססססססססססססססססססססססס

יום חמישי בריץ נישמע את הסט לייבבבבבבבבבבבבבבב יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאמממןןןןןןןןןןן !!! מאיפה באו כל ההפצצות האלללה!??! דודי וג'ואל איזה סאונד איזה בחירת קטעים אין לי מילים!!!!!!!!!!!! מתי ישתחררווו מתייייייי???????

FEEL IT צימפי צימפה כמה חיכיתי לחידוש הזה גאד

איןןן טל הקטעים החדשים מליון דולרררר אהבתי רצחח אני כבר שעה מול המחשב ומריץ את הטופ 10 חזקקק!

../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif תודה על העידכון טל

מתי ג'ואל ודודי בצפון?

דורעעע

New member
מעלףףףף אין מילים !

ג'ואל המלכה היחידה ואין עליה בעולם הזה ! דודי כפרה עלייך כל יום שעובר אתה משתפר ומתחזק ואני אוהב אותך יותר !! מווווווווווואה מואה מאואהא מואה 3>

ELIRAN ZOAR

New member
המוזיקה של דודי&ג'ואל משתלטת על כל../images/Emo222.gif../images/Emo70.gif

הטופ 10 הזה עשה לי כלכך טובבבבבבבב..... וואי לשמוע כאלו חומרים שאין בשום מקום אחר........רק פה בפורום הזה כפרע עליווו טלטול.......תודה.... בעצם 1,000,000,000,000,000,000,000,000,000 תודותתתת דודיייי.... יוצר אומן דיג'יי מגה סטאר המלךךךךךךךךךךךךך של המוזיקה .... כל זה בבנאדם אחד יחיד ומיוחד 3> ג'ואל את גם לא חסר לך..... האלבום שהולך לצאת וואה וואה איזה רעש הוא הולך לעשות ..... :) מחכה לנו משהו מיוחד מאוד מהמגה דיווה ההורסת שאני מת עלייה השנה את פשוט תרימי את עצמך לרמות מטורפות וממריאות כמו איזה אוחצ'ה בהתפתחות חחחח אמן אמן אמןןןןןןןן לכל חברי הפורום.......... אתם נהדרים וללירן ה100לפתתתתתתתתתת ..... ה100ממת וההורסת... סליחה כפרה....אני מצטער על המילים...... הפורום הזה לא נפתח בשביל שאנשים כמונו נקלל אחד תשני ....... תודה מותק אוהב אותכם.... ונתראה בריץ'

jakovstyle120

New member
הלם קרב, הלם תרבות- אני בלי מילים ! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני כל כך שמח שסוף סוף ניתנה ההזדמנות גם לפורום המדהים הזה לטעום מהחומרים החדשים מפרי ידיו של המלך דודי שרון. היום, אני גאה יותר מתמיד בהרכב הזה, כאחד שהכיר אותם דיי בהתחלה היום אני אישית יודע לאן באמת הם התקדמו, לאן הגיעו, לאיזו רמה, לאיזו איכות, לאיזה יכולות ולאיזה מדרגה גבוהה. האושר, השמחה, והגאווה בצמד דודי שרון וג'ואל הופכת אותי לבנאדם מלא בתחושות שלא ניתן לתאר במילים, בהרגשה מיוחדת ,כל שמיעה של היצירות גורמת לי לצמרמורות ומחשבות של איך התחילו..ואיפה הם היום, אני מאושר מתמיד בשבילם, ואני בטוח שהם יודעים עד כמה . דודי שרון, מי כמוך יודע כמה אני מלא בשמחה אושר וגאווה כל פעם מחדש לאחר שחרור, שמיעה או אפילו עידכון שמחכות הפתעות, אין עליך, לא היה, ולא יהיה עליך לעולם מלך ואומן מוכשר בהתגלמותו
!! ג'ואל, אין , אין, מילים..פשוט א-י-ן ! THIS IS ME - ועד היום REVERB !!! גל אמיתי של קאמבק של זמרת אחת ויחידה, דיווה, מלכה, מיוחדת במינה, מדהימה, וכמובן, שאין עליה, ג'ולה, עברת כל כך הרבה, ואם זה להתחיל מ-0 היום אין גבול בשמיים, אלבום שלא היה אני בטוח..חומרים שלא היו, וגל ענק של הלם תרבות וקרב מבחינה ווקאלית אומנותית ויצרתית מאוד !! בקיצור ? א-י-ן עליכם דודי שרון וג'ואל, אני אוהב אתכם המון
. טלילה שלי, בזמן שהספקתי להכיר אותך הבנתי כמה יכול להיות בבנאדם אחד. אם זה כשרון, אם זה חכמה, אם זה יצירתיות , אהבה לצמד שאתה מנהל ורק דברים חיוביים מכאן ועד להודעה חדשה.. תמשיך לנהל אותם בצורה הכי טובה ונכונה בעבורם,, אין עליך !!
++++++++++++++ ****חברה, יום חמישי -7/8 הופעה של הצמד דודי שרון& ג'ואל במועדון הריצ' בת"א. תהיו בטוחים, שמה שהולך להיות שם, לא היה !!! התיצבות חובה, נתראה שם.... אוהב המון!!

טווףףף מזה הסט החולנייי הזההה אמאאאאאאאאאאאאא

איןןןןןןןןןןןןןןןן דבריםםםםםםםםםםםםםםם כאלההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה טל,תודה על זרימת הסט של דודי למרות שיכולת לתת לנו לטעום יותר חחחחח סתאאאםםם אמאאא כל קטע טוב יותר מהשנייייי פאקקקקקקקקקקקק צימני ציםם פההה מיקס מפפציייץץץץץץץץץ סווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף הקטע הטורקי מחכה לשיחרור דחוף<<<<<<<<<<<<<ץ ג'ואללל אהבת חיייי NEVER EVER השיררררר שלךךךך אין דברים כאללללה יום חמישייייי אם לא ידפקו לי ברז אני כלכךךךך שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ואלירן,אני ממש לא נפגעתי ואני לקחתי את זה בשיא הצחוקים חח וגם לציונע לא באתי לריב אם אף אחד דודי ג'ואל טל יעקב איןןן עליכםםםםםםםםםםםםםם מוXXXהההההההה +1 יאלללה שישתחרר הסט כבררררררררררררררררררררררררררררררררררר

נו מה ניסגרר:/ בואו נהפוך את זה לפורום פיטמות

ממש לא מכובד הייתי מציעה למחוקק אני לא מבינה מה הקטע לעלות תמונות בעירום סתם כי מחקים את ג'ואל או כי זה טרנד להיות מפורסמת בשקל :/ לא אהבתי את הקטע שנהיה כאן גס מידיי וזול מדיי ויש גם נוער שמסתכל כאן ולא רק גייז ובוגרי FFF נו באמת קצת כבוד!

אולי זה יעזור<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

תתחילו לחקות את ג'ואל מהקטע שהיא נהייתה קצת צנועה יותר לא?! ועדיין להיות יפות סקסיות ומיוחדות! הרי סה"כ אתן רוצות להיות נשים לא?! אז ככה נשין לא מתלבשות ככה זונות מתלבשות!! טל זה ממש מכעיס אותי שרצות כאן תמונות של כל מיני טיפוסים מפוקפקים לפעמים אני מראה כל מיני דברים לחברות שלי ואפילו לאבא ואמא שלי וזה ממש לא מכובד!

גרוזיה

New member
מה הבעיה שלךךךך אהההההההההההההההההההההההההההה

שכל אחד יציג בתמונות שלו/שלה איך שבא לו/לה הבנת זה פורום פתוח לכולם כאחד לכל המינים לכל הגילאים אין כאן אפליות ולמי שלא מתאים לו החברה שמסתובבים כאן בפורום מוזמנים לא להיכנס ובטח שלא להגיב בעעעעעעע מושפעות יכולה להרוסס אותךךךךךךךך לא פלא שאף פעם לא ראינו תמונה שלך לירן אולי את קופיפה ברמיזה חח סתםםם זו החלטה שלך אבל באמת שכל אחד יעשה מה שטוב לו נקודה.

למעלה