DUDI SHARON VZ DUFFY STEPPING STONE 08 320KB

O-M-G- FFFFFFFFFFF GODDDDDDDD../images/Emo24.gif

טל טל עשית לי אתהשבוע הורססססססססססססססססססססססס אמאמאמאמאאאאא להיתעלף איזה מיקסים שווים אחד אחד לאנוסססססססססססססססס!!!!!!!!!!! חווווווווורשששששששששתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתה כבר למסיבה של דודי מה קורה בשבועות????

חייבת עזרה תומר יעקב או טל כנסו או מי שיכול ל

אני רוצה לכתוב מתחת כמו בניק של תומר ואקסאמנואלה ועוד איך רושמים שיופיע שאני מאוהבתתתתת בדודי וג'ואללל לנצחחחחחחחחחח!!! פXקינגגג קאמבקקקקק קטעים מווווושלמים שלמווותתתתת ביייוווששששש יוםםם מעלףףף לחכוווולםםםםםם!!

EMANUELA XD

New member
WAWWWWW-../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif

תודה מהמממממממממממממם מגניבבבבבב הורסססססססססס מרסקקקקקקקקקקקק

EMANUELA XD

New member
TAL BAR ZOHAR -בבקשה חומד

תעלה תמונה שלך ניראה מי אתה רק אים זה אפשרי-אני סקרנית מאוד מאוד!! תודה וזאת אני בתמונה- עמנואלה!!

DJ ELAD 17 A

New member
שבוע מרענן 4 החדשים

1. דאפ המיקס החדש שהולך לכבוש תמועדונים 2.בובסטי - המיקס החדש של דודילה 3. גיסון- המיקס ממצעד שגם בא בטוב 4.*** דודי שרון וקים הטראק החדש ממש סוחף

איןןן דברים כאללה שבוע מצוייןןן ===

שלחתי לדודי שרון במייספייס הודה הוא פשוט תותח על אייןןן ה-טופ 4 שלי== 1.JASON =ג'ואל פשוט אהבת חייייי איזו מלכה!! מיקס איכותי רצח להיטטט ענקקקקק!!! כובששתתת חייב להגיד שהמיקס הראשון לגייסון לא הכי אהבתי ://. 2 .רינטציה-להיטטטט מטורףףפףףףףףף פפאאףף פאאאףף חזזקקקק אין מה להגיד ממכר. 3-4 =אצלי אותו סולם היה קשה לי להחליט גם ככה מה הכי יפה אוףף זה השיחרורים השווים של הקיץ דודי & ג'ואל פשוט עשיתם לי שמח טל אין עלייך בעולם הזה VOZE VOZE יאאפפפ מה הולך פה יאלללה שלכםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גרוזיה

New member
הבוקסות שלי תיכך נקרעותת חחח../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

קטעים מדהימים טנקס טל ואת שלי לומר לדודי וג'ואל אני יגיד פשוט מיקסים מעיפים את הקיץ

למעלה