DUDI SHARON VZ LULA-SAVE MY LIFE club mix 09

TAL BAR ZOHAR

New member
DUDI SHARON VZ LULA-SAVE MY LIFE club mix 09

בוא נחסוך מילים לדעתי הפורום כבר גדל ואפשר לגמרי לתת למוזיקה לדבר ! ניפתח בהיסטוריה של יריית פתיחה לשנת 2009 יצאנו לדרך... 3 קטעים חדשים עוצרי נשימה באמת אחד יותר מיוחד מהשני סגנון אחר ומפתיע מהקטע החדש של דודי לזמרת לולה שחתומה בחברת התקליטים STAR 69 (ניו יורק) כנראה שמדובר באחד היציאות המבריקות של השנה בניה גרמנית ומלודיות שגמרו אותי,חזק ומפתיע ! קטע נוסף של דודי יותר מכיוון של מאש אפ סוג של עריכה ושילובי סאונד מקוריים לקטע הספרדי הענק שנהיה ללהיט היסטרי כמו שכולנו מכירים את היציאה הספרדית "באמוס" לאחר שדודי נגע בו בשילוב גאוני לשיר "בנדידו" שבוצע בארוויזיון 1991

ציונעע

New member
אני לא נושם ועוד משו חדש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה בהורדה אני אשמע ויגיב שובבבבבבב .

ציונעע

New member
זה הסוף שלי !!!!!!!!!!!!!

אני מת ... כמה אני מחכה לקטע בספרדית , אמלהההההההההה ! דודי וג'ולה וכמובן אתה טל שכלום לא היה פה בלעדייך :) אין עליכם בעולםםםםםםםםםםםםםםםם .

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifווי קטע חדש עם ג'ואל !!!

להורידדד דחוףףף
תודה טלללל אין עליך

אור enjoy

New member
יואוו מדהיםםם:)

הקטע השני לא יורד לי :( אבל השאר?פצצצצצה!! יאאא איזה כיף שסוף סוף יש את love me מהמייספייס על המחשבבב אני חורשת על זהההההההההההה והשיר השני מהמםםם כל יצירה של דודי פשוט להקשיב ולהתמכר!!!!! המון תודה טלו'ששש!!!!!! אני מה זה מחכה לאלבוםםם! שבוע מדהים לכולם ואחלה יום

איןןןןןןןן דבריםםםםםםם כאלההההההההההההההההההה

איזה כיף לפתוח את היום בפינוק אמיתי טל תודה !!!!!!!!!! צורב ולוקח להרים את זכרון יעקבבבבבבבבבבבבב אמאאא LOVE ME איזה מעלףףףף פשוט צמרצמורת כל הגוףףףףףףףףף וSAVE MY LIFE הולך להיות להיט מעיףףףףףףףףף תתחתתתתתתתתתת.

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif איזוווו הההפפפתעעעהנהה אהה אה

אמאאאאאא איזזזזווווו הפתעה
אין מה להגיד מתחיל להיות מעניין כאן אני ממש מסכימה שמרגישים שהאלבום עומד לצאת אהבתי מאוד את הקטע-dudi sharon vz lula_save my life אני בטוחה שמועדון הוא יפציץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ המש אפ של דודי לוואמוס עם בנדידו פשוט חיכיתי לזה בנרות כל פעם מעיף מחדש שדודי שם אותו!!! והבסט לגמרי גירסאת הפרייבט ל dudi sharon feat jouel love me איזה קצב רוצח ובס עמוק פשוט חולה חולה חולההההההההההההההההה על הקטע השקט וג'ואל נכנסת זה גמר אותייי ריפיט כל היוםםםםםםםםםםם איזה כיףףף מתחיל להבנות פלייליסט חדשששששששששש יאלללה רק שישתחררר כבר יעקובבבבבבבבבבבבבבבבבב תאקוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם או BOMBASTOS גירסאת האלבוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אמיתיתתתתתתתתתת עד מתי<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< האלבום של ג'ואל 2009<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

באיחורר חחח אבל עכשיו רק חזרתיייי

מוזיקתתת האליםםם! וכולם יודעים! דודי שרון = THE GOD OF MUSIX טלילוש חיימשלי תודה על ה-כ-ל!

jakovstyle120

New member
../images/Emo152.gifטלילה ק-ש-ה לחסוך במילים הפעם!!

יאמאאאאאאאאא איןןן איןןןןן פשוט המוזיקה של דודי ..כבר עמוק בדםםםםםםם שלי !! יאוו אבאלה איזה צלילים, איזו מוזיקה ..של-א היה !! ת-ע-נ-ו-ג :) חולהההההה עליכם !! יודע שמחכות עוד המון הפתעות

עינת TO GO

New member
טנקס טל ../images/Emo24.gif

המון תודה סוף סוף הוא שיחרר את הבנדידו אחרי שנה איףףףףףףףף יצא הנשמה אבל פשוט שווה את זה מש אפ חזק ביותררר WHY החדש קטלני ביותר SAVE MY LIFE ממש לא אהבתי מזה?????? לא מתאים לדודי כאילו קצב כזה מרדים אולי במועדון זה בא אחרת אבל לא יודעת לא התלהבתי במיוחד :/ בכל אופן טנקס טל הפתעת !

למעלה