DUDI SHARON VZ NIR-HOPPING

TAL BAR ZOHAR

New member
DUDI SHARON VZ NIR-HOPPING

בלעדי לפורום המעריצים של הרכב הקלאב המוביל בישראל DUDI SHARON & JOUEL רק שהשחרור הפעם שייך לדודי שרון יחד עם הוואקליסט NIR שאחראי על הטכסט ודודי שרון על ההפקה המוסקלית,עיבוד והלחן ! חברים מאז החיבור של דודי וניר זכור לנו לטובה הלהיט המטמטם RUN 2 U משנת 2006 והיום שלוש שנים אחרי קבלו את הלהיט שהולך לכבוש לנו את החורף שיר אהבה ,מלודיות וסאונד מפתיע ! סטייל שונה ואחר ממה שהכרנו אצל דודי עדיין בזאנר הניו יורק קלאבינג אבל הפקה בועטת עם בס נפוח וקיק קופצני קבלו את המלודיות שם אתם פשוט נופלים ! מומלץ לשמוע מספר פעמים ואז להגיב על הקטע הענק הזה ! DUDI SHARON VZ NIR-HOPPING 2010 first album cooming soon by dudi sharon רצועה מתוך אלבום בכורה עתידי של היוצר והמפיק המוסקלי דודי שרון שיראה אור אי שם לקראת 1.3.2010 על שם YES MASTER פנקו את עצמכם בשתיי גירסאות של איכות כמו שרק דודי יודע !!! ת-ע-נ-ו-ג- !!!!! בסופ"ש הקרוב דודי שרון וג'ואל יככבו בפסטיבל LOVE DANCE ISTANBUL (טורקיה איסטנבול) ויתנו הופעה מרכזית לרגל צאת אלבומם החדש והמצליח BOMBASTOS TAL BAR ZOHAR 052-3094000

גרוזיה

New member
זה לא אמיתייייייייייייייייייייייייייייייייייי

הורסססס הורססס הורססס מחר בבוקר אני הולכת לפוצץ תבניין עם השיררר עכשיו כל השכנים וכל הארת ישנים ונוחרים חחחחחחח אבל גם בנמוך זה נשמע פצצההההההה טלילהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אור enjoy

New member
טוב אני מכורה לזהההה

עוד מאז ששיחררו את זה של ה2 ורבע דקות חחחח ליוטיוב הוא אצלי בחרישות כל היום פשוט כל היום!! אחד הקטעים החזקים של דודי אני מתה על השיר הזה מושלםםם מושלם מושלםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!

עינת TO GO

New member
אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איןןןןןןןןןןןןןןןןןןן איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן נדירות זה פה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה לדודי וג'ואל בטורקיה אין עליכם כבוד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DORAMOR10

New member
מושלםםם!

כל הכבוד יצירה פשוט 100ממת..! כ"כ חיכיתי ליצירה חדשה של דודי ביחד עם ניר המוכשר... מיקס גהוני,מרגש ומקסים,אהבתייייייייי!! תודה רבה..

למעלה