DUDI SHARON VZ SHLOMI SHABAT -שתדעי !!!!!!!!!

TAL BAR ZOHAR

New member
DUDI SHARON VZ SHLOMI SHABAT -שתדעי !!!!!!!!!

קטע חדש דנדש ולא צפוי מצד דודי שרון במיקס ליוצר והזמר -שלומי שבת לשיר המדהים "שתדעי" שימו לב לבנייה ולסאונד!!!!! סוחף במיוחד ,בייס ליין וליין מלודי ממכר!!! תתחילו להתכונן לקראת הKARNAVAL של ג'ואל מוצ"ש בRICH הולך להיות ביםםם בםםם בוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם דיוות המועדונים בהופעה בלתי נשכחת !!!ודודי שרון על הסט רווי חומרים חדשים!!! קרן & אליס ליין הבנות המוביל מארח לראשונה בערב ספציפי זה את הגברים !! מומלץ להגיע מוקדם !!!!! 2 קישורים להורדה שיהיה אחלה חג שמחח!!!!!!!!!!!! TAL BAR ZOHAR -052-3094000

באמת לא צפוי הקצב הורס!!!!!!!!!! מעיף שלא היה

חבל לבזבז אותו על "שתדעי" זאת דעתי .

ציונעע

New member
וואי הכי לא צפוי בעולם !!!! איזה ק-צ-ב .

האמת שזו החלטה שלו על מה להלביש את הקצב . אבל דעתי הולכת עם אביב ... פשוט קצב הורס ! יאלה מוצאי שבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

TAL BAR ZOHAR

New member
D.SHARON VZ SH. SHABAT-SHETEDEI FULL CLUB MIX

מתנצל אבל מצד שני הרווחתם :) בטעות שלי העלתי את הסקיצה ששם באמת הפרויקט עמד על 80 אחוז קבלו את הקטע המלא ותנסו שלא לגלגל את הסקיצה אני שוב מתנצל טעות שלי ! תהנוווווווווווווווו אני מאמין שתשמעו את הקטע המלא תבינו יותר עד כמה זה מתאים וחזק !

cinquemillo

New member
DUDI SHARON VZ SHLOMI SHABAT-- SHETEDI (CLUB

DUDI SHARON VZ SHLOMI SHABAT-- SHETEDI (CLUB MIX 2010) HOT MIX http://www37.zippyshare.com/v/89500964/file.html

ELIRAN ZOAR

New member
אחחחחח....... מעולה מעולה מעולה

שתדע שאני לא יכול בלעדייך .. דודי שרון העולם לפנייך אין לי מילים , זאת פצצה לפנים.. רק אל תשתנהההההה אף פעאעאעאעאםםםםם :)

דורעעע

New member
האמת היא שהרעיון יפה והמשחק עם הבאס מפתיע...

רק חבל שהרמיקס הוא ל"שתדעי".. מצפים לעוד הפתעות.. תודה רבה!

עינת TO GO

New member
פחות אהבתי סורי !!

אני בטוחה שדודי התחבר לשיר ולא נגע בו על מנת להתמסחר ואולי זה מה שמפתיע שהקטע קיבל יותר נופח כטראק אולי אחרי כמה שמיעות זה יעבור לי לבנתיים פחות התחברתי בכל זאת טנקס ואין על דודיייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתי ג'ואללל קרנבלללל מתיייייייי?????????????????????????????

עינת TO GO

New member
אחרי כמה שמיעות זה פשוט קטע אליפותתתתתתתתתתתת

בכל זאת זה מיקס לשלומי שבת ולא איזה סתם זמר לא מוערך ועם קצת פותחים את הראש נוכל להיפתח לעולמות שונים במוסיקה בקיצור חפרתי אבל לבסוף אהבתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה